Belépés
Átadták a Gerecse Natúrpark Látogatóközpontot Péliföldszentkereszten
...
Az avató ünnepségen Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára hangoztatta: a klímavédelem területén nem jelmondatokra és hisztériára van szükség, hanem tettekre, mint amilyen a most elkészült épületegyüttes.
Mára a természetvédelem egy divatos termékké silányodott, ráadásul Brüsszel nem a legnagyobb szennyező vállalatokkal, hanem a...
2019-12-13 19:11:13
Orosz számítógépes hackerek ellen emeltek vádat az Egyesült Államokban
... legveszélyesebb számítógépes támadásai és banki csalásai közé tartoznak". A helyettes államügyész Jakubecet "igazi 21. századi bűnözőnek" nevezte.

Az amerikai igazságügyi minisztérium közleménye szerint Jakubec 2017 óta együttműködött az orosz külföldi hírszerzéssel is "orosz kormányzati tervek" elősegítésére.
Az amerikai pénzügyi tárca a vádlottakat szankciós li...
2019-12-05 18:42:53
Lomnici Zoltán: öt tematikus év során mutatják be Szent István életművét
... szervezetek elnökei.
Hangsúlyozta: Szent István alakja összeköti a Kárpát-medence népeit, hiszen közös királya volt több itt élő népnek.
Vízkelety Mariann, az Igazságügyi Minisztérium igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkára, az MPEE elnöke hangsúlyozta: Szent István alakja és életműve a magyarság legátfogóbb "nemzetegyesítő szimbóluma", és "feladatunk teljes sze...
2019-12-05 18:42:33
Brit választások - Új bevándorlási törvényt és büntetőjogi szigorítást ígérnek a konzervatívok az első száz nap
... terrorcselekményekért és egyéb súlyos, erőszakos bűncselekményekért elítéltek a jövőben nem kerülhetnek feltételesen szabadlábra büntetésük felének letöltése után.
A brit igazságügyi minisztérium már a hét elején közölte, hogy a kormány sürgősséggel felülvizsgálja a súlyos bűncselekményekért elítéltek próbaidős szabadlábra helyezésének szabályozását.
A bejelentés előzmén...
2019-12-05 14:42:14
Hidvéghi Balázs: Magyarország a szabadság hazája
... így ma reneszánszát éli a V4-ek együttműködése, elsősorban a migráció és a mögötte meghúzódó föderalista-szuverenista ellentét kiéleződése miatt.
Steiner Attila, az Igazságügyi Minisztérium európai ügyekért felelős államtitkára előadásában elmondta: a következő 7 éves uniós költségvetés lesz a témája a december 12-13-ai uniós csúcsnak, de a megállapodás akár jövő nyárig is el...
2019-12-03 17:52:13
Krónika 1. rész (napirend előtt: ügynökakták, határon túli magyarok, egészségügy)
... értékelnének. Varga Judit a Fidesz áldozata, ugyanis az ügynökakták nyilvánossága segíthetne a múlt feldolgozásában, de a kormány ebben nem érdekelt - mondta.
Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára szerint van annak egy diszkrét bája, amikor a DK padsoraiból kommunistáznak és a korábbi rendszert értékelik. Emlékeztetett arra, hogy édesapja ügynökmúltj...
2019-12-03 10:21:32
Putyin aláírta a törvényt, amely alapján magánszemélyek is külföldi ügynöknek minősíthetők
... - a külföldi ügynöknek minősített tömegtájékoztatási külföldi eszközök pótlólagos szabályozása - a kezdeményezők szerint válaszlépés volt arra, hogy az Egyesült Államok igazságügyi minisztériuma megkövetelte az orosz állami finanszírozású RT America külföldi ügynökként való bejegyzését.
A törvény szerint külföldi ügynök funkcióit ellátó külföldi tömegtájékoztatási eszköznek m...
2019-12-02 21:22:42
Krónika 7. rész (azonnali kérdések, kérdések)
... számon.
Hajlandóak-e a jövőbe rendszeresen beszámolni arról, hogy kiknek adnak diplomáciai mentességet a banknál? - sorolta kérdéseit.
Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára leszögezte: a miniszterelnöknek és a kormánynak sem célja az unió gyengítése.
Kilenc ország a tulajdonosa a banknak, közülük öt tagja az uniónak és a NATO-nak is. Eze...
2019-12-02 18:52:29
Londoni merénylet - Johnson: túl sok elítélt szabadul büntetésének lejárta előtt
... hétfői kampánykörútján a BBC televíziónak nyilatkozva kijelentette: az erről szóló törvényjavaslat készen van, és csak arra vár, hogy az új parlament elfogadja.
A brit igazságügyi minisztérium már előző nap közölte, hogy a kormány sürgősséggel felülvizsgálja a súlyos bűncselekményekért elítéltek próbaidős szabadlábra helyezésének szabályozását.
A bejelentés előzményeként...
2019-12-02 18:42:52
Krónika 5. rész (interpellációk, azonnali kérdések)
... legkorruptabb ország.
"Ha a korrupciós felárat nem az unió, hanem mi magunk fizetjük ki, akkor minden rendben van?" - firtatta.
Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti államtitkára kijelentette: a beruházások Magyarországot és a magyar embereket szolgálják, megvalósulásukat pedig a magyar gazdaság teljesítménye teszi lehetővé.
Soha ne...
2019-12-02 17:52:49
1 2 3 .............................183 184 ...............275 276 ...............366 367 368 
Címkék: Gerecse Natúrpark Látogatóközpontot Péliföldszentkereszten, Egyesült Államokban, Lomnici Zoltán, Szent István, Hidvéghi Balázs, Schanda Tamás, Technológiai Minisztérium, Vízkelety Mariann, Igazságügyi Minisztérium, Steiner Attila, Varga Judit, Völner Pál, Egyesült Államok, Menczer Tamás, első száz, szabadság hazája, avató ünnepségen, klímavédelem területén, most elkészült, divatos termékké, legnagyobb szennyező, helyettes államügyész, amerikai igazságügyi, orosz külföldi, amerikai pénzügyi, vádlottakat szankciós, magyarság legátfogóbb, brit igazságügyi, kormány sürgősséggel, bejelentés előzmén, mögötte meghúzódó, december 12-13-ai, megállapodás akár, ügynökakták nyilvánossága, múlt feldolgozásában, kormány ebben, diszkrét bája, korábbi rendszert, külföldi ügynöknek, kezdeményezők szerint, orosz állami, törvény szerint, jövőbe rendszeresen, unió gyengítése, erről szóló, bejelentés előzményeként, korrupciós felárat, beruházások Magyarországot, magyar embereket, magyar gazdaság, megvalósulásukat,
© 2013 TVN.HU Kft.