Belépés
A szlovák kormányfő is plágiumgyanúba keveredett
...
Matovic diplomamunkáját csütörtökön ugyanaz a Denník N szlovák liberális lap minősítette plágiumnak, amely korábban a házelnök és az oktatásügyi miniszter szakdolgozatairól is ezt írta. A lap állítása szerint Matovic - aki az adórendszerről írta a szakdolgozatát - csak a 79 oldalas dolgozat első két oldalát írta, a többit két másik publikációból másolta ki.
A szlovák ko...
2020-07-16 18:53:32
Koronavírus - Szlovákiában emelkedő tendenciát mutat az újonnan diagnosztizált fertőzöttek száma
... újonnan regisztrált fertőzöttek napi száma legutóbb áprilisban haladta meg az ötvenet. A szerdai napon közel 2300 vírustesztet végeztek el az országban.
Az új adatok kapcsán Igor Matovic, szlovák miniszterelnök közösségi profilján azt írta: "túl sok (az esetek száma) ahhoz, hogy a továbbiakban is csak az emberek felelősségtudatára számítsunk."
Az NCZI által közzétett a...
2020-07-09 16:42:23
Bizalmat szavazott a szlovák parlament a házelnöknek
... biztossá vált. Ezt valószínűsítette, hogy pártja egyhangúlag kiállt mellette, a legerősebb kormánypárt, az Egyszerű Emberek és Független Személyiségek (OLaNO) jobbközép mozgalom vezetője, Igor Matovic kormányfő pedig már az ügy nyilvánosságra kerülésekor egyértelművé tette: nem teszi kockára a koalíció jövőjét a Kollárt ért vádak miatt.
A legnagyobb ellenzéki párt, az Irány (...
2020-07-07 19:22:16
Bizalmi szavazást kezdeményez saját magával szemben a szlovák parlament elnöke
... szavazáson. Ezt valószínűsíti, hogy pártja egyhangúlag kiállt mellette, a legerősebb kormánypárt, az Egyszerű Emberek és Független Személyiségek (OLaNO) jobbközép mozgalom vezetője, Igor Matovic kormányfő pedig már az ügy nyilvánosságra kerülésekor egyértelművé tette: nem teszi kockára a koalíció jövőjét a Kollárt ért vádak miatt.
A legnagyobb ellenzéki párt, az Irány (Smer-...
2020-07-07 12:31:57
Premierul Slovaciei: obiectivul este ca maghiarii din Slovacia să beneficieze de drepturi egale
... acestui lucru, ei vor fi dezavantajaţi mai târziu.Este firesc că Ungaria este interesată de situaţia în care se află maghiarii din Slovacia, de modul în care trăiesc aceştia, a spus Igor Matovic. Premierul slovac a subliniat că la o sută de ani de la Trianon, poziţia sa este aceea că trecutul nu a fost scris de către ei, însă viitorul se află în mâinile lor. Istoria nu mai poate f...
2020-06-12 16:12:41
Matovic: a cél az, hogy egyenjogúak legyenek a Szlovákiában élő magyarok
...
A cél az, hogy a szlovákiai magyarok teljesen egyenjogú polgároknak érezzék magukat Szlovákiában - mondta a közös sajtótájékoztatón Igor Matovic. Kijelentette: Szlovákia régióit attól függetlenül fogják fejleszteni, hogy kik élnek ott.
Hozzátette: azt szeretné, hogy mindenki saját anyanyelvére taníthassa gyermekeit, és ne kelljen félnie attól, hogy emiatt később hátrányt...
2020-06-12 14:52:42
Koronavírus - Orbán: 2021 is gazdaságvédelmi év lesz
... ki, tisztességes, fair elosztást követelve.
A V4-álláspontról azt mondta: sikerült teljes egyetértésre jutni, tettek is javaslatokat.
Közölte: pénteken Budapestre látogat Igor Matovic szlovák miniszterelnök a két ország közötti együttműködés megerősítése céljából. Matovicot a Szlovákiában élő magyarok jó támogatójának, rendes embernek nevezte, akinek "van szíve".
Ar...
2020-06-12 10:12:02
V4-Babis: nehéz és elhúzódó tárgyalásokra kell számítani a helyreállítási alapról
... felszámolására hozta létre.
"Úgy gondolom, hogy a legfőbb kritériumnak a GDP csökkenését kellene tekinteni. Ezt azonban csak a jövő év elején lehet kiértékelni" - szögezte le Babis.
Igor Matovic szlovák kormányfő azt mondta: Szlovákia számára a helyreállítási alap pénzeinek tervezett elosztása kedvezőbb, mint például Magyarország vagy Csehország számára. "Szolidárisak ...
2020-06-11 17:22:48
Krónika 11. rész (a nemzeti önazonosság védelméről, napirend után)
... hogy a 21. században csak az összefogásban lehet bízni, csak így lehet a történelmi kihívásokra válaszolni.
A nemzeti megbékélés Szlovákia és Magyarország között már megindult: Igor Matovic szlovák kormányfő száz magyar közéleti személyiséget fogadott Pozsonyban a múlt héten - jelezte, hozzátéve, hogy a szlovák miniszterelnök megkövette a felvidéki magyarságot is.
Az áll...
2020-06-08 20:13:12
Parlamentul ungar - În cadrul interpelărilor s-a vorbit şi despre politica de vecinătate
... există posibilitatea rezolvării lor, a adăugat politicianul. Péter Szijjártó a salutat numeroasele gesturi făcute de noul premier slovac către comunitatea maghiară şi a declarat că Igor Matovic va vizita, vineri, Ungaria.
În ceea ce priveşte Ucraina, Szijjártó şi-a exprimat speranţa că, în urma vizitei noului ministru de externe al Ucrainei, se vor înregistra progrese privind...
2020-06-08 18:43:37
1 2 3 .6 .9 .11 12 
Címkék: Premierul Slovaciei, Denník, Igor Matovic, Egyszerű Emberek, Független Személyiségek, Péter Szijjártó, szlovák kormányfő, újonnan diagnosztizált, szlovák parlament, helyreállítási alapról, nemzeti önazonosság, oktatásügyi miniszter, adórendszerről írta, szerdai napon, esetek száma, legerősebb kormánypárt, koalíció jövőjét, legnagyobb ellenzéki, spus Igor, fost scris, szlovákiai magyarok, közös sajtótájékoztatón, legfőbb kritériumnak, helyreállítási alap, összefogásban lehet, történelmi kihívásokra, nemzeti megbékélés, múlt héten, szlovák miniszterelnök, felvidéki magyarságot, adăugat politicianul, salutat numeroasele, valószínűsítette, gazdaságvédelmi, diplomamunkáját, nyilvánosságra, felszámolására, plágiumgyanúba, miniszterelnök, helyreállítási, diagnosztizált, adórendszerről, szakdolgozatát, személyiségek, együttműködés, posibilitatea, valószínűsíti, tárgyalásokra, összefogásban, támogatójának, személyiséget, publikációból, javaslatokat, szlovákiában, egyértelművé, egyetértésre, szolidárisak,
© 2013 TVN.HU Kft.