Belépés
A Szent Péter bazilika ellen tervezett támadást egy Olaszországban őrizetbe vett szomáliai férfi
... utazni,
A 20 éves férfi Szomáliából Líbián keresztül érkezett Olaszországba, ahol Anas Khalil néven is ismert volt. Régóta megfigyelés alatt állt, mivel az olasz hatóságok tudták róla, hogy az Iszlám Állam (IÁ) egyik szomáliai sejtjének tagja volt. Mobiltelefonját, számítógépét és otthonát is ellenőrzés alá helyezték: internetes bejegyzéseiben a terrorizmust és az IÁ-t éltet...
2018-12-17 18:32:16
Szíria - Erdogan: Törökország bármely pillanatban megkezdheti a hadműveletet az Eufrátesz keleti részét ellenőr
... államfő hozzátette: két nappal később, pénteken Donald Trump amerikai elnökkel telefonon beszélt a hadműveletről, és Trump Ankara szándékára "pozitív válaszokat adott".
Washington az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista terrorszervet maradék állásainak felszámolására hivatkozva látja el fegyverekkel és képzi ki az YPG-t Szíria északkeleti részében, Ankara ugyanakkor terrorszervezetn...
2018-12-17 14:42:01
Szíria - Hatékonyabb koordinációról állapodott meg telefonon az amerikai és a török elnök
... oldalát és attól tart, hogy az YPG sikerei felerősíthetik a törökországi kurd lakosság függetlenedési törekvéseit. A török vezetés azt is különösen nehezményezi, hogy az Egyesült Államok az Iszlám Állam nevű terrorszervezet maradék állásainak felszámolására hivatkozva továbbra is fegyverekkel látja el és kiképzi a szíriai kurd milíciát.
Trump és Erdogan telefonbeszélgetésére ...
2018-12-14 17:00:01
Strasbourgi lövöldözés - Heten vannak őrizetben, a kormány kételkedik az Iszlám Állam állításában
... műveletet tartottak Neudorfban. Csütörtök délután fegyveres és maszkos rendőrök három helyszínen tartottak Neudorfban razziát, egyebek mellett ott, ahol a férfit utoljára látták.
Az Iszlám Állam dzsihadista csoport később közölte, hogy Chekatt a szervezet "katonája" volt, a bejelentést Christophe Castaner belügyminiszter azonban "teljesen opportunistának" minősítette.
C...
2018-12-14 16:09:47
Szíria - Erdogan: a török haderő belép Manbídzsba is, ha Washington nem távolítja el onnan a kurd milíciát
...
Erdogan a Dolmabahce palotában az Iszlám Együttműködés Szervezete (OIC) igazságügyi konferenciáján felszólalva elmondta: Washington megígérte, hogy átküldi az YPG-t az Eufrátesztől nyugatra fekvő Manbídzsból a folyótól keletre eső területekre. Manbídzsot arabok lakják, mégis teljesen átadták ennek a szervezetnek - nehezményezte Erdogan.
Ankara az észak-iraki központú, de...
2018-12-14 11:41:57
Iszlám Állam - Őrizetbe vették a terrorszervezet több feltételezett tagját Törökországban
...
A beszámoló szerint a terrorelhárítási részleg egy razzia keretében 15 különböző helyszínen tartott rajtaütést a metropolisz európai és ázsiai oldalán. A házkutatások során az Iszlám Államhoz köthető számos irat és számítógépes információ kézre került.
A Demirören török hírügynökség úgy tudja, hogy a gyanúsítottak az újoncok toborzásáért, valamint az anyagi támogatás log...
2018-12-13 12:41:24
Lengyelországban letartóztattak egy terrorista tevékenységgel gyanúsított csecsent
... sajtóval. Az összegyűjtött bizonyítékok arról tanúskodnak, hogy a Lengyelországban legálisan tartózkodó csecsen férfi a Törökországban és Szíriában tevékeny terrorszervezetek tagja volt, és az Iszlám Állam soraiban aktívan részt vett közel-keleti katonai akciókban - mondta el Zaryn.
Közölte továbbá: a lengyel belbiztonsági hivatal (ABW) az illetőt a terrorista szervezetek log...
2018-12-13 11:52:07
Szíria - A Pentagon elfogadhatatlannak tartja Törökország bejelentett offenzíváját Szíriában
... nyugtalanító" - hangsúlyozta Sean Robertson, a Pentagon egyik szóvivője, leszögezve, hogy Washington "elfogadhatatlannak" tart egy ilyen akciót.
"Nem szabad és nem is engedhetjük, hogy az Iszlám Állam lélegzethez jusson ebben a kritikus pillanatban, különben kockára tesszük a koalíciós partnereinkkel elért jelentős eredményeinket, s fennáll a veszélye az Iszlám Állam újbóli f...
2018-12-13 07:04:19
Megjósolta a .................................
... Vanga

Baba Vanga, a vak jósnő már két évtizede elhunyt, ám még életében megmondta, mire számíthatunk 2019-ben. Jóslatait nem érdemes félvállról venni, hiszen megjövendölte az Iszlám Állam felemelkedését, a New York-i terrortámadást és a brexitet is.

A balkáni Nostredamusként is emlegetett jósnő szerint 2019-ben gazadsági válság lesz Európában. Ázsiát egy hata...
2018-12-12 18:48:16
Szíria - Erdogan: Törökország néhány napon belül hadműveletet indít az Eufrátesztől keletre tevékenykedő kurd m
... tevékeny Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) nevű terrorszervezet fegyveres szeparatistáinak szíriai szövetségese. Egyúttal jelezte: a török haderő megtette az előkészületeket.
Washington az Iszlám Állam nevű terrorszervezet maradék állásainak felszámolására hivatkozva látja el fegyverekkel és képzi ki az YPG-t Szíria északkeleti részében. Az Iszlám Állam egyik utolsó zárványa Szíri...
2018-12-12 13:11:30
1 2 3 ..................226 227 ..........339 340 .........451 452 453 
Címkék: Szent Péter, Iszlám Állam, Szomáliából Líbián, Anas Khalil, Donald Trump, Trump Ankara, YPG-t Szíria, Egyesült Államok, Christophe Castaner, Iszlám Együttműködés Szervezete, Iszlám Államhoz, Sean Robertson, Baba Vanga, Kurdisztáni Munkáspárt, török elnök, kormány kételkedik, török haderő, kurd milíciát, terrorszervezet több, terrorista tevékenységgel, olasz hatóságok, törökországi kurd, török vezetés, szíriai kurd, férfit utoljára, bejelentést Christophe, folyótól keletre, észak-iraki központú, beszámoló szerint, terrorelhárítási részleg, razzia keretében, metropolisz európai, házkutatások során, újoncok toborzásáért, anyagi támogatás, összegyűjtött bizonyítékok, lengyel belbiztonsági, terrorista szervezetek, ilyen akciót, kritikus pillanatban, koalíciós partnereinkkel, balkáni Nostredamusként, terrorszervezetn, lengyelországban, szeparatistáinak, terrorelhárítási, terrorszervezet, előkészületeket, nostredamusként, belügyminiszter, opportunistának, mobiltelefonját, olaszországban, terrortámadást,
© 2013 TVN.HU Kft.