Belépés
Koronavírus - A vadgazdálkodás eredményeit is visszaveti a járvány
... tájékoztatása szerint az erdőgazdálkodás és a vadgazdálkodás folyamatos, kollégáik kint vannak a területen és ellátják a munkájukat, az irodai alkalmazottai pedig otthonról dolgoznak.
Hrabovszki János, a Békés Megyei Vadászkamara elnöke szerint a megyében lévő 85 vadászati egység éves árbevételének 35-40 százalékától, mintegy 500-600 millió forinttól biztosan elesik idén a ko...
2020-03-20 11:42:10
Az Erdélyi Magyar Szövetség is Soós Zoltánt támogatja a marosvásárhelyi polgármester-választáson
... ez a két politikai erő is a Maros Megyei Múzeum igazgatóját támogatja a júniusban esedékes önkormányzati választáson.
Az MTI bukaresti irodájához eljuttatott közlemény szerint Mezei János, az MPP elnöke elmondta: azért fontos Soós Zoltán támogatása, mert így összmagyar jelöltként mérettetheti meg magát, s ezzel létrejött az az együttműködés, amely a marosvásárhelyi magyarság ...
2020-03-03 17:42:51
Az Erdélyi Magyar Néppárt és a Magyar Polgári Párt fúziójáról döntött a két párt küldöttgyűlése
... ugyanis, hogy addig sikerül lezárni a fúzió bírósági bejegyzését. Ezért döntöttek a politikai szövetség megkötéséről, melyet sokkal egyszerűbb jogi procedúrával lehet bejegyeztetni.
Mezei János MPP-elnök elmondta: a két párt politikai szövetségéről szerződést kötöttek, mely paritásos döntéshozást ír elő. A két párt elnöke a politikai szövetség társelnökei lesznek.
Az EM...
2020-01-18 19:52:33
KARÁCSONY ÉS SZILVESZTER KÖZÖTT Vágtat a vonat a vak világ
... duruzsol mellettem, de már nem is fontos, mit mond. Körülöttünk leng a pipafüst; szagáról nagyapám jut eszembe... s a szívemben újra karácsony van.

*

A vadászházban János várt, az erdő és vad őrzője, csodálatos mesék elmondója, de minden vadnak, vadjárásnak tudója, barátunk és mesterünk, egyébként az erdő és a vadásztársaság vadőre.
Ez a vadásztársas...
2019-12-29 11:03:51
Doi deputaţi au înaintat din nou parlamentului României proiectul de statut al autonomiei Ţinutului Secuiesc
... proiectul de lege, potrivit căruia József Kulcsár-Terza a fost mandatat de prezidiul naţional al partidului pentru a depune din nou proiectul în cauză. Preşedintele PCM citat în comunicat, János Mezei a declarat: concetăţenii majoritari trebuie chemaţi la dialog, pentru ca aceştia să înţeleagă că, prin autonomie, comunitatea maghiară nu-şi revendică privilegii.
Cei doi deput...
2019-12-18 18:51:59
Ismét benyújtották a román parlamentben a Székelyföld autonómiastatútumának tervezetét
... törvénykezdeményezésről az MPP sajtóirodája is közleményt adott ki, amely szerint Kulcsár-Terza Józsefet a párt országos elnöksége kérte fel a tervezet ismételt benyújtására. A közleményben idézett Mezei János MPP-elnök kijelentette: párbeszédet kell folytatni a többségi nemzettársakkal, hogy megértsék, nem kiváltságokat kér a magyar közösség az önrendelkezéssel.
A két képvis...
2019-12-18 18:02:21
Szép versek a Szeretetről...
2019-12-06 16:00:03
Átadták az idei Szegedi Kis István-ösztöndíjakat
... Zsinatának lelkészi elnöke; Hoppál Péter e...
2019-11-25 16:32:02
Kezdődik a Desiré fesztivál Szabadkán
... társulatának történetét mutatja be, ugyanakkor a független színházak sorsát kutatja.
A magyarkanizsai Regionális Kreatív Műhely Éjidő című darabját is láthatja a közönség, amelyet Pilinszky János művei alapján Mezei Kinga rendezett.
Az esti produkciók mellett közönségtalálkozókon, kötetlen beszélgetéseken és kritikai szemináriumon is részt vehetnek a nézők, valamint fotó...
2019-11-21 07:40:56
1 2 3 .........33 34 ....49 50 .....65 66 67 
Címkék: Erdélyi Magyar Szövetség, Soós Zoltánt, Partidului Popular Maghiar, Partidului Civic Maghiar, Erdélyi Magyar Néppárt, Magyar Polgári Párt, KARÁCSONY ÉS SZILVESZTER KÖZÖTT, Szegedi Kis István-ösztöndíjakat, Hrabovszki János, Békés Megyei Vadászkamara, Maros Megyei Múzeum, Mezei János, Soós Zoltán, Preşedintele PCM, János Mezei, Mezei János MPP-elnök, József Kulcsár-Terza, Kulcsár-Terza Józsefet, Hoppál Péter, Regionális Kreatív Műhely Éjidő, Pilinszky János, Mezei Kinga, vadgazdálkodás eredményeit, hotărât fuziunea, román parlamentben, idei Szegedi, vadgazdálkodás folyamatos, irodai alkalmazottai, megyében lévő, júniusban esedékes, marosvásárhelyi magyarság, fúzió bírósági, politikai szövetség, szívemben újra, vadászházban János, vadásztársaság vadőre, fost mandatat, párt országos, tervezet ismételt, közleményben idézett, többségi nemzettársakkal, magyar közösség, független színházak, magyarkanizsai Regionális, esti produkciók, önrendelkezéssel, marosvásárhelyi, nemzettársakkal,
© 2013 TVN.HU Kft.