Belépés
Távoztak a legjobb játékosok az érdi női kézilabdaklubtól
... Kisfaludy Anett a Ferencvároshoz igazol, most pedig az is kiderült, hogy Bízik Réka, Julie Foggea, Gávai Szonja, Markéta Jerábková, Kiss Nikoletta, Jovana Kovacsevics, Katarina Krpez-Slezák, Jelena Lavko, Schatzl Natalie, Szabó Laura, Termány Rita és Tóth Gabriella is máshol folytatja pályafutását. A 2012-es évben a világ legjobb kézilabdázójának megválasztott brazil Alexandra do ...
2020-04-15 16:42:25
Női kézilabda olimpiai selejtező - Hat NBI-es a szerb keretben
...
A kapus Katarina Tomasevic (Szombathelyi KKA) mellett a Siófokban szereplő Andela Janjusevic, az érdi Jelena Lavko, a dunaújvárosi Jovana Jovovic, a kisvárdai Milosevic Tímea és a váci Sanja Radosavljevic kapott helyet a 19-es listán.
A torna rajtjára 16 játékos nevezhető, a kvalifikációs viadal során három cserére van lehetőség.
A magyarok sorrendben a kazah, a sze...
2020-03-06 13:21:31
Női kézilabda-vb - Fölényes holland siker a szerbek ellen
...
Danick Snelder, a Ferencváros holland beállója három, Jelena Lavko az Érd szerb jobbátlövője egy gólt dobott. A mezőny legeredményesebb játékosa Estavana Polman volt nyolc góllal, akinek férje, a korábbi 109-szeres válogatott Rafael van der Vaart végig lelkesen szurkolt a lelátón.
A szerbek továbbjutás pénteken a szlovénok elleni meccsen dől el.
Eredmények, csoportk...
2019-12-05 11:41:30
Női kézilabda-vb - Hibátlan a svéd, a norvég és a német csapat
...
A norvégok szoros meccsen győzték le Szerbiát, a Győr beállója, Kari Brattset egy, az irányító Stine Bredal hét gólt dobott. A szerbeknél az Érd jobbátlövője, Jelena Lavko háromszor volt eredményes.
A játéknap rangadóján a németek 26-25-re győzték le Dániát. A skandinávoknál a Siófok szélsője, Simone Böhme egyszer talált be.
A svédek a házigazda Japánt győzték le ma...
2019-12-03 14:31:44
Női kézilabda-vb - Fölényes szerb siker Kuba ellen
... csak öttel veszítette el, de a súlyos vereséget nem kerülhette le.
A magyar élvonalban játszó szerb kézilabdázók közül a Siófok jobbátlövője, Andela Janjusevic és az Érd jobbátlövője, Jelena Lavko két-két gólt dobott, a Dunaújváros balátlövője, Jovana Jovovic háromszor, a Vác balszélsője, Sanja Radosavljevic pedig hatszor volt eredményes.
Eredmény, csoportkör, 2. forduló...
2019-12-02 07:05:17
Női kézilabda-vb - Montenegrói siker a magyar csoportban
... ezután sokat hibáztak, kilenc perc alatt csak egyszer találtak be, Montenegró egy 5-1-es sorozattal megfordította az állást, és szoros hajrában végül nyerni tudott. A Debrecen balátlövője, Jelena Despotovic öt gólt szerzett.
A szerbek magabiztosan nyertek Angola ellen Kumamotóban, az Érd jobbátlövője, Jelena Lavko öt találattal járult hozzá a sikerhez.
A brazilok meglepe...
2019-11-30 08:51:03
Női kézilabda Eb - Montenegró legyőzte Szerbiát
... hajrában végül győzni tudott.
A magyar élvonalban játszó szerb légiósok közül a kontinenstorna góllövőlistáját vezető érdi Katarina Krpez-Slezak 13 lövésből 12 gólt szerzett, klubtársa, Jelena Lavko pedig 8/4-es mutatóval zárt.
Eredmények, középdöntő, 3. forduló:
I. csoport (Nantes):Montenegró-Szerbia 28-27 (12-15)
korábban:Oroszország-Dánia 32-21 (14-9)
A...
2018-12-10 23:02:31
Női kézilabda Eb - Francia és szerb siker
... vezetve nyert Dánia ellen. A dánok győri légiósa, Anne Mette Hansen három gólt dobott. Az Érd szerb jobbszélsője, Katarina Krpezs-Slezak 11 kísérletből nyolcszor volt eredményes, klubtársa, Jelena Lavko négyszer talált be. Ebből a négyesből mindkét együttes, valamint Svédország is két pontot visz magával a következő fázisba.
Eredmények, csoportkör, 3. (utolsó) forduló:
A...
2018-12-04 22:52:05
Női kézilabda Eb - Ismét nyert az olimpiai bajnok orosz válogatott
... félidőben Jenny Alm góljainak és Filippa Idehn remek kapusteljesítményének köszönhetően fordítani és győzni tudtak a svédek. A szerbeknél a Vác légiósa, Sanja Radosavljevic négyszer, az érdi Jelena Lavko kétszer talált be.
Eredmények, csoportkör, 2. forduló:
A csoport (Nantes):Svédország-Szerbia 22-21 (11-13)
korábban:Dánia-Lengyelország 28-21 (11-9)
Az állás: ...
2018-12-02 20:22:18
Női kézilabda EHF Kupa - Az Érd sem jutott a csoportkörbe
... (15-12).
A második félidőt 4-0-s sorozattal kezdte a Storhamar, ezt követően egy ideig felváltva estek a gólok, majd az érdiek apránként csökkenteni tudták hátrányukat. A hajrában a szerb Jelena Lavko jóvoltából már csak két találat volt a különbség, végül mégsem sikerült a bravúros továbbjutás a magyar csapatnak.
A Storhamar magyar légiósa, Juhász Gabriella nem szerzett...
2018-11-18 19:54:57
1 2 
Címkék: Kisfaludy Anett, Bízik Réka, Julie Foggea, Gávai Szonja, Markéta Jerábková, Kiss Nikoletta, Jovana Kovacsevics, Katarina Krpez-Slezák, Jelena Lavko, Schatzl Natalie, Szabó Laura, Termány Rita, Tóth Gabriella, Katarina Tomasevic, Szombathelyi KKA, Andela Janjusevic, Jovana Jovovic, Milosevic Tímea, Sanja Radosavljevic, Danick Snelder, Estavana Polman, Kari Brattset, Stine Bredal, Simone Böhme, Jelena Despotovic, Katarina Krpez-Slezak, Anne Mette Hansen, Katarina Krpezs-Slezak, Jenny Alm, Filippa Idehn, Juhász Gabriella, legjobb játékosok, szerb keretben, szerbek ellen, német csapat, magyar csoportban, olimpiai bajnok, 2012-es évben, világ legjobb, kapus Katarina, érdi Jelena, dunaújvárosi Jovana, kisvárdai Milosevic, váci Sanja, 19-es listán, torna rajtjára, kvalifikációs viadal, magyarok sorrendben, gólt dobott, mezőny legeredményesebb, korábbi 109-szeres, szerbek továbbjutás, szlovénok elleni, norvégok szoros, irányító Stine, játéknap rangadóján, németek 26-25-re, házigazda Japánt, súlyos vereséget,
© 2013 TVN.HU Kft.