Belépés
Koronavírus - Állami gyászszertartáson búcsúztatták a koronavírus halálos áldozatait Spanyolországban
... elnöke, Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke, Charles Michel, az Európai Tanács elnöke, Josep Borrell, az Európai Unió (EU) kül- és biztonságpolitikai főképviselője, Jens Stoltenberg NATO-főtitkár és Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója.
Jelen volt a spanyol kormány, az autonóm tartományok elnökei és a parlamenti pártok...
2020-07-16 12:32:32
A Fehér Ház nem kommentálja az esetleges amerikai csapatcsökkentést Németországban
... Kramp-Karrenbauer német védelmi miniszter Berlinben azt mondta, hogy a német kormány helyi idő szerint hétfő délig nem kapott hivatalos értesítést a várható amerikai lépésről.
Jens Stoltenberg, aki hétfőn Brüsszelben az Atlanti Tanács telekonferenciáján vett részt, szintén nem kívánta kommentálni a csapatcsökkentésről szóló információkat. Csupán annyit mondott: az észak-atla...
2020-06-09 07:04:03
Stoltenberg: a NATO-nak katonailag erősnek, politikailag egységesebbnek kell lennie
...
Jens Stoltenberg az Észak-atlanti Tanács és a German Marshall Alapítvány videókonferenciáján a NATO jövőjét felvázoló beszédében kiemelte, hogy folytatni kell a beruházást a fegyveres erőkbe és a modern katonai képességekbe, amelyek több mint 70 éve szavatolják a szövetségesek biztonságát.
A NATO-nak politikailag is erősebbé kell válnia, ami azt jelenti, hogy a szövetség...
2020-06-08 21:23:29
NATO-főtitkár: Valamennyi NATO-szövetséges maradéktalanul teljesíti a Nyitott Égbolt szerződés rendelkezéseit
... elemének számító hatékony, felelős és ellenőrizhető fegyverzetellenőrzés és leszerelés, valamint az atomfegyverek terjesztésének tilalma mellett - jelentette ki nyilatkozatában Jens Stoltenberg NATO-főtitkár pénteken.
A NATO nagyköveti tanácsa pénteken azért ült össze, mert Donald Trump amerikai elnök csütörtökön jelentette be: az amerikai kormányzat felmondja a Nyitott Égbol...
2020-05-22 19:43:08
Koronavírus - Stoltenberg: a NATO védelmi miniszterei a járvány elleni fellépésről tárgyalnak szerdán
... leküzdése érdekében - tette hozzá.
A NATO tanul a jelenlegi válságból és felkészül egy esetleges jövőbeli, akár más természetű krízis kitörésére és kezelésére is - jegyezte meg Jens Stoltenberg.
A szövetségesek egymásnak nyújtott támogatásai között kiemelte, hogy több tagállam mellett Magyarország jelentős segítséget nyújtott egészségügyi eszközök formájában a NATO legfr...
2020-04-14 13:32:20
Koronavírus - Stoltenberg: a NATO továbbra is készen áll alapvető feladatainak ellátására
...
Jens Stoltenberg aláhúzta, a katonai szövetség a krízishelyzetek megoldására jött létre, ezért képes segíteni. Megtesz mindent a koronavírus okozta helyzet és hosszútávú hatásainak leghatékonyabb kezelésére. Tanul a jelenlegi válságból, és felkészül egy esetleges jövőbeli, akár más természetű krízis kitörésére és kezelésére is. A katonai szövetség emellett folytatja a béke és...
2020-04-02 21:02:40
Felvonták Észak-Macedónia zászlaját a NATO brüsszeli székhelyén
... katonai-politikai szövetséget létrehozó Észak-atlanti Szerződés letéteményes államának, az Egyesült Államoknak a külügyminisztériumában.
A hétfői zászlófelvonásra szűk körben került sor Jens Stoltenberg főtitkár, Sir Stuart Peach marsall, a NATO Katonai Bizottságának elnöke, valamint Zoran Todorov, Észak-Macedónia NATO-delegációjának vezetője jelentlétében.
Jens Stolten...
2020-03-30 16:24:41
NATO: Észak-Macedónia a NATO 30. tagja lett
...
Észak-Macedónia ezzel az észak-atlanti szövetség 30. tagállama lett.
Jens Stoltenberg NATO-főtitkár Brüsszelben, internetes tájékoztatójában azt mondta, Észak-Macedónia a NATO családjának része lett, amely immár harminc nemzet és csaknem egy milliárd ember családja.
"Olyan család ez, amely azon a bizonyosságon alapul, hogy függetlenül attól, milyen kihívásokkal nézü...
2020-03-27 20:32:48
Észak-Macedónia hamarosan csatlakozhat a NATO-hoz
... elején megtette, péntek este pedig az észak-macedón államfő is aláírta a szükséges dokumentumokat, így minden akadály elhárult a nyugat-balkáni ország NATO-tagsága elől.
Jens Stoltenberg NATO-főtitkár a spanyol ratifikációt követően kijelentette: Észak-Macedónia "hamarosan" a katonai szövetség harmincadik tagállama lesz.
Szkopje az euroatlanti integráció érdekében majdn...
2020-03-21 07:51:05
NATO-főtitkár: a koronavírus-járvány ellenére a szövetség fenntartja a folyamatos készenlétet
... szolgálatot teljesítő többnemzeti harccsoportoktól a tengeri és légtérvédelmi egységekig, a NATO minden missziójának működése zavartalan Afganisztántól Koszovóig - tette hozzá.
Jens Stoltenberg a szövetség éves beszámolóját bemutatva kiemelte, hogy a NATO tavaly ünnepelte alapításának 70. évfordulóját, és ennek alkalmából a decemberi, Londonban tartott találkozón a tagországo...
2020-03-19 14:12:20
1 2 3 ...14 15 ..21 22 .27 28 29 
Címkék: Fehér Ház, Valamennyi NATO-szövetséges, Nyitott Égbolt, Felvonták Észak-Macedónia, Európai Bizottság, Charles Michel, Európai Tanács, Josep Borrell, Európai Unió, Jens Stoltenberg NATO-főtitkár, Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, Egészségügyi Világszervezet, Jens Stoltenberg, Atlanti Tanács, Észak-atlanti Tanács, German Marshall Alapítvány, Donald Trump, Nyitott Égbol, Észak-atlanti Szerződés, Egyesült Államoknak, Stuart Peach, NATO Katonai Bizottságának, Zoran Todorov, Észak-Macedónia NATO-delegációjának, Jens Stolten, Jens Stoltenberg NATO-főtitkár Brüsszelben, Afganisztántól Koszovóig, koronavírus halálos, esetleges amerikai, járvány elleni, szövetség fenntartja, folyamatos készenlétet, spanyol kormány, autonóm tartományok, parlamenti pártok, német kormány, várható amerikai, fegyveres erőkbe, modern katonai, szövetségesek biztonságát, atomfegyverek terjesztésének, amerikai kormányzat, jelenlegi válságból, esetleges jövőbeli, szövetségesek egymásnak, katonai szövetség, krízishelyzetek megoldására,
© 2013 TVN.HU Kft.