Belépés
Sir Keir Starmer a brit Munkáspárt új vezetője
... új vezetőjének kilétére kiírt tétek átlagából az vezethető le, hogy a fogadási cégek 75 százalékos valószínűséget adtak Sir Keir győzelmére.
A Labour eddigi vezetője, a 70 esztendős Jeremy Corbyn a december 12-én tartott nagy-britanniai parlamenti választás után mondott le, de utódja megválasztásáig ügyvezetőként ellátta a pártvezetői feladatokat.
A Munkáspárt a decembe...
2020-04-04 13:21:40
Koronavírus - Pozitív Boris Johnson brit miniszterelnök koronavírustesztje
... szűrésnek.
Johnson szerdán részt vett a londoni alsóházban a képviselői kérdések és azonnali miniszterelnöki válaszok szokásos heti vitanapján, és a hagyományoknak megfelelően szemtől szemben ült Jeremy Corbynnal, a legnagyobb ellenzéki erő, a Munkáspárt 70 éves vezetőjével.
Corbyn pénteken a Twitter portálon gyors felépülést kívánt a kormányfőnek, és hangot adott remény...
2020-03-27 14:01:44
Nagy-Britanniában 2035-től megtiltják az új benzin- és dízelüzemű autók és furgonok értékesítését
... végül megoldhatatlanná válhat.
A brit parlament már tavaly környezeti és klímaváltozási szükséghelyzet kinyilvánításáról fogadott el jelképes jelentőségű határozatot.
A javaslatot Jeremy Corbyn, a legnagyobb ellenzéki erő, a Munkáspárt vezetője terjesztette be, és az alsóház szavazás nélkül, többségi akaratnyilvánítással fogadta el.
A döntés nem törvényerejű, így az...
2020-02-04 15:12:06
Brit választások - Öten pályáznak a Munkáspárt vezetői tisztségére
...
A Labour jelenlegi vezetője, Jeremy Corbyn a december 12-én tartott nagy-britanniai parlamenti választás után jelentette be távozási szándékát, de utódja megválasztásáig ellátja a pártvezetői feladatokat.
A Munkáspárt a decemberi választáson több mint nyolc évtizede nem tapasztalt súlyosságú vereséget szenvedett: alsóházi frakciójának létszáma 59 fővel 203-ra, szavazatar...
2020-01-13 20:12:04
Iráni-amerikai viszály - Johnson: Szulejmáni brit katonák haláláért is felelős volt
... több ezer ártatlan civil, illetve nyugati katona halálát okozták, ezért brit kormány "nem fog siránkozni" Szulejmáni halála felett.
A legnagyobb ellenzéki erő, a Munkáspárt vezetője, Jeremy Corbyn kérdésére, hogy vannak-e olyan bizonyítékok, amelyek szerint az iráni tábornok elleni amerikai akció nem volt törvénysértő, a konzervatív párti miniszterelnök a szerdai alsóházi vit...
2020-01-08 14:52:24
Brit választások - Blair: kormányzásra képtelenné vált a Munkáspárt Corbyn alatt
... több mint nyolc évtizede nem tapasztalt súlyosságú vereséget szenvedett: alsóházi frakciójának létszáma 59 fővel 203-ra, szavazataránya 7,8 százalékponttal 32,2 százalékra csökkent.
Jeremy Corbyn másnap bejelentette távozási szándékát, de hozzátette, hogy megvárja a párt élén utódja megválasztását.
Corbyn szerint a választási vereség oka az volt, hogy jóllehet a Labour v...
2019-12-18 16:01:57
Brit választások - Különböző hangsúllyal értékelték a külföldi vezetők a brit választások eredményét
... antiszemitizmus fölötti győzelemként értékelték a kormányzó Konzervatív Párt győzelmét, és nyíltan örömmel fogadták a legfőbb ellenzéki erő, a Munkáspárt antiszemitizmussal vádolt vezetőjének, Jeremy Corbynnak a bukását. Corbynt Izraelben a zsidó állam heves bírálójának, antiszemitának és a palesztinok elfogult támogatójának tekintik.
Benjámin Netanjahu miniszterelnök Twitter...
2019-12-13 18:59:44
Brit választások - Johnson: a parlament megakadályozta a Brexitet, Corbyn semleges lenne egy új EU-népszavazás
... nem akart volna decemberben parlamenti választást tartani, de ez elkerülhetetlenné vált, miután a választási kampány kezdetén feloszlatott előző törvényhozás "blokkolta a Brexitet".
Jeremy Corbyn, a legnagyobb brit ellenzéki erő, a Munkáspárt vezetője és miniszterelnök-jelöltje ugyanebben a műsorban megerősítette, hogy ha pártja a december 12-ére kiírt előre hozott parlamenti...
2019-11-23 07:04:00
Brit választások - Új Brexit-megállapodást és újabb népszavazást ígér a Munkáspárt választási programja
...
A 107 oldalas, "Ideje az igazi változásnak" címet viselő dokumentum, amelyet Jeremy Corbyn, a Labour vezetője és miniszterelnök-jelöltje mutatott be a párt Birminghamben tartott választási nagygyűlésén, úgy fogalmaz: ha a Munkáspárt kormányra kerül a három hét múlva esedékes előrehozott parlamenti választáson, "sutba dobja" a konzervatív párti kormány által kötött, "mélységes...
2019-11-21 14:12:00
Brit választások - Skót miniszterelnök: a Skót Nemzeti Pártra adott vokssal Skócia elkerülheti a Brexit-zűrzava
... válásáról, Boris Johnson konzervatív párti brit miniszterelnök azonban több ízben egyértelműen jelezte, hogy nincs szándékában ezt engedélyezni.
A skóciai referendumot a Munkáspárt vezetője, Jeremy Corbyn, és a harmadik legnagyobb országos parlamenti erő, a Liberális Demokraták vezetője, Jo Swinson sem támogatja, jóllehet a liberális párt az SNP-hez hasonlóan a Brexit megakad...
2019-11-20 15:41:58
1 2 3 .8 9 .12 13 15 16 17 
Címkék: Keir Starmer, Pozitív Boris Johnson, Munkáspárt Corbyn, Skót Nemzeti Pártra, Jeremy Corbyn, Jeremy Corbynnal, Konzervatív Párt, Jeremy Corbynnak, Corbynt Izraelben, Benjámin Netanjahu, Boris Johnson, Liberális Demokraták, brit Munkáspárt, külföldi vezetők, brit választások, parlament megakadályozta, fogadási cégek, december 12-én, pártvezetői feladatokat, londoni alsóházban, képviselői kérdések, hagyományoknak megfelelően, legnagyobb ellenzéki, brit parlament, javaslatot Jeremy, alsóház szavazás, decemberi választáson, iráni tábornok, konzervatív párti, szerdai alsóházi, párt élén, választási vereség, kormányzó Konzervatív, legfőbb ellenzéki, zsidó állam, palesztinok elfogult, választási kampány, legnagyobb brit, műsorban megerősítette, december 12-ére, igazi változásnak, párt Birminghamben, skóciai referendumot, harmadik legnagyobb, liberális párt, megoldhatatlanná, antiszemitizmus, százalékponttal, megválasztásáig, miniszterelnöki, miniszterelnök, szavazataránya, megakadályozta, valószínűséget,
© 2013 TVN.HU Kft.