Belépés
London a Biztonsági Tanácsnak írt levélben cáfolja a brit hajó lefoglalásának iráni indokait
... tranzitfolyosókon legálisan közlekedő hajók fenyegetése elfogadhatatlan, az áthaladási jog érvényesítésének akadályozása és a Stena Impero lefoglalása ellentétes a nemzetközi joggal.
Jeremy Hunt brit külügyminiszter hétfőn tájékoztatja a londoni alsóház képviselőit a Stena Impero iráni lefoglalásának fejleményeiről.
Tobias Ellwood, a brit védelmi minisztérium államtitkár...
2019-07-21 19:42:16
Brexit - Lemond a brit pénzügyminiszter, ha Johnson lesz a miniszterelnök
... benyújtja lemondását Theresa May távozó kormányfőnek, még mielőtt May ugyanaznap bejelenti saját lemondását az uralkodónak.
Boris Johnson volt külügyminiszter, aki hivatali utódjával, Jeremy Hunt jelenlegi külügyminiszterrel verseng a pártvezetői és a kormányfői tisztségért, a kampányban többször is kijelentette, ha ő lesz az új brit miniszterelnök, Nagy-Britannia a Brexit ok...
2019-07-21 14:22:16
Brit sajtó: London szankciókat jelenthet be Irán ellen a tartályhajó lefoglalása miatt
...
Irán londoni nagykövete mindeközben arra szólította fel a brit kormányt, hogy ne engedjen a feszültség eszkalációjára törekvő politikai erőknek.
Jeremy Hunt brit külügyminiszter hétfőn tájékoztatja a londoni alsóház képviselőit a Stena Impero nevű, svéd tulajdonú, de brit lobogó alatt közlekedő tartályhajó iráni lefoglalásának fejleményeiről.
Hunt a BBC televíziónak...
2019-07-21 13:21:41
Brit védelmi miniszter: ománi vizeken foglalták el az irániak a brit tartályhajót
... Impero elfoglalására.
Ezzel egy időben ismét összehívták a brit kormány különleges helyzetekben ülésező tanácskozó testületét (COBRA), amely péntek éjjel kétszer is ülésezett.
Jeremy Hunt brit külügyminiszter szombat délután telefonon beszélt Mohamed Dzsavád Zaríf iráni külügyminiszterrel.
Twitter-bejegyzésében Hunt közölte: a telefonbeszélgetésben kifejezésre jutta...
2019-07-20 16:31:53
Hunt: London nem tervez katonai akciót, de követeli Irántól a lefoglalt brit hajó azonnali elengedését
... tájékoztatás szerint a két cég jelenleg nem tud kapcsolatba lépni a hajóval, amely északi irányba fordult és Irán felé tart.
A közlemény szerint személyi sérülésről nem érkezett hír.
Jeremy Hunt a BBC-nek nyilatkozva péntek éjjel elmondta: beszélt Mike Pompeo amerikai külügyminiszterrel a helyzetről, és megpróbálta elérni Mohamed Dzsavád Zaríf iráni külügyminisztert is, ...
2019-07-20 07:04:10
London felvilágosítást kér Irántól a brit tartályhajó ügyében
... szíriai rezsimmel szemben bevezetett szankciókat.
A gibraltári önkormányzat éppen pénteken további harminc nappal, augusztus 20-ig meghosszabbította a Grace 1 kihajózási tilalmát.
Jeremy Hunt brit külügyminiszter a héten arra tett javaslatot Iránnak, hogy a tartályhajót elengedik, ha a teheráni kormány szavatolja, hogy a rakomány nem jut Szíriába.
Irán a Grace 1 lef...
2019-07-19 21:42:24
Brexit - Törvénymódosítást fogadtak el a képviselők a parlament felfüggesztésének megakadályozására
... mert a londoni alsóház már eddig is tett kísérleteket arra, hogy kivegye a kormány kezéből a Brexit-folyamat irányítását.
Boris Johnson volt külügyminiszter, aki hivatali utódjával, Jeremy Hunt jelenlegi külügyminiszterrel verseng a pártvezetői és a kormányfői tisztségért, az eddigi kampányrendezvényeken - Hunttal ellentétben - nem volt hajlandó egyértelműen kizárni, hogy kés...
2019-07-18 16:31:41
Brexit - Brit költségvetési hivatal: recessziót okozna a rendezetlen kilépés
... lakóingatlan-árak a 2021 közepéig terjedő időszakban átlagosan csaknem 10 százalékkal zuhannának - áll az OBR tanulmányában.
Boris Johnson volt brit külügyminiszter, aki hivatali utódjával, Jeremy Hunt jelenlegi külügyminiszterrel verseng a kormányzó Konzervatív Párt vezetői tisztségéért és így a miniszterelnöki posztért, a vezetőválasztási kampány kezdete óta többször is kij...
2019-07-18 13:11:43
Brexit - EU-főtárgyaló: csak a jelenlegi megállapodással lehet rendezetten kilépni
... kilépési megállapodást.
Jórészt ez az oka annak is, hogy Theresa May távozik a pártvezetői és a miniszterelnöki tisztségből.
Az utódlásáért versengő két jelölt, Boris Johnson volt és Jeremy Hunt jelenlegi külügyminiszter az utóbbi napok televíziós kampányvitáiban egyaránt úgy nyilatkozott, hogy a backstop-mechanizmus nem képezheti részét a megállapodásos Brexitnek, és mi...
2019-07-18 10:21:26
Brexit - Egyik brit miniszterelnök-jelölt sem akar választást vagy újabb népszavazást
... demokrata párti képviselőknek, hogy menjenek vissza abba az országba, "ahonnan jöttek".
A távozó Theresa May konzervatív párti miniszterelnök utódlásáért versengő Boris Johnson volt és Jeremy Hunt jelenlegi külügyminiszter hétfő este a The Sun című erősen EU-szkeptikus irányvonalú brit tömeglap és a Talk Radio nevű londoni kereskedelmi rádióállomás közös szervezésű kampányvi...
2019-07-15 23:52:31
1 2 3 4 6 7 8 
Címkék: Biztonsági Tanácsnak, Stena Impero, Jeremy Hunt, Tobias Ellwood, Theresa May, Boris Johnson, Mohamed Dzsavád Zaríf, Twitter-bejegyzésében Hunt, Mike Pompeo, Konzervatív Párt, Talk Radio, brit hajó, brit pénzügyminiszter, tartályhajó lefoglalása, brit tartályhajót, lefoglalt brit, brit tartályhajó, parlament felfüggesztésének, rendezetlen kilépés, jelenlegi megállapodással, nemzetközi joggal, londoni alsóház, brit védelmi, kormányfői tisztségért, kampányban többször, brit kormányt, feszültség eszkalációjára, időben ismét, brit kormány, közlemény szerint, gibraltári önkormányzat, héten arra, tartályhajót elengedik, teheráni kormány, kormány kezéből, 2021 közepéig, kormányzó Konzervatív, miniszterelnöki posztért, vezetőválasztási kampány, miniszterelnöki tisztségből, utódlásáért versengő, utóbbi napok, megállapodásos Brexitnek, távozó Theresa, pénzügyminiszter, vezetőválasztási, érvényesítésének, külügyminisztert, megállapodással, külügyminiszter, felvilágosítást, miniszterelnöki, elfogadhatatlan,
© 2013 TVN.HU Kft.