Belépés
Johnny Depp és a rockgitáros Jeff Beck közös albumon dolgozik
...
A The Guardian cikke szerint a hollywoodi sztár és 75 éves zenész kollégája az új lemezről szóló bejelentéssel egyidejűleg az Isolation című John Lennon szám feldolgozását is közzétette. Beck úgy fogalmazott, hogy a mostani nehéz napokban, és a valóságos elszigeteltségben, amiben az emberek élnek, itt volt az ideje a klasszikus Lennon-szám feldolgozásának.
Depp a közelmú...
2020-04-17 14:25:06
Peter Jackson Beatles-dokumentumfilmje szeptemberben kerül a mozikba
... azért is érdekes, mivel a nyolcvanas évek óta ez a dokumentumfilm nem szerepelt kereskedelmi forgalomban - számolt be róla a The Indiewire.
Jackson filmjében a Beatles tagjai, John Lennon, Paul McCartney, George Harrison és Ringo Starr látható,k amint stúdiófelvételt készítenek a ma már klasszikusnak számító dalaikból, nevetnek, bolondoznak és játszanak a kamera előtt. A film...
2020-03-12 16:02:34
A legszebb karácsonyi dalok
... nagykarácsony


Kormorán - Karácsonyi imádság
László Attila: Happy Christmas (John Lennon) - feldolgozás

...
2019-12-25 22:00:27
Szabadtéri galériává alakították át a híres Lennon-falat Prágában
...
A Lennon-fal a hetvenes évek elején jött létre, amikor a lovagrend kertjének falán, a Velkoprerovské téren megjelentek a korabeli szocialista rendszert bíráló első versek, szövegek. Később egy Lennon-portré is felkerült a falra, amely akkoriban a prágai fiatalok és olykor az ellenzéki találkozók népszerű színhelyéül is szolgált.
A szocialista hatóságok a Lennon-falat ren...
2019-11-08 17:53:10
James Dean CGI-karaktere is szerepelni fog egy új amerikai háborús filmben
... elítélően nyilatkoztak.
"Biztos vagyok benne, hogy Deant is kirázná a hideg. Ez őrültség. Talán szerezzünk egy számítógépet, amely fest nekünk egy új Picassót. Vagy ír egy rakás új John Lennon-számot. Ez az érzéketlenség szégyenletes" - fogalmazott bejegyzésében Chris Evans színész.
Julie Ann Emery televíziós színész szerint a CGI-karakter nem James Dean lesz. "Csak az ...
2019-11-07 10:52:19
Egy szelet Liverpool Budapesten: Beatles-hétvége két helyszínen
...
"A chicagói Jay Goeppner a világ első számú John Lennon-előadója, vele szombaton közös koncertet adunk az Analogban, vasárnap pedig akusztikus fellépésünk lesz vele a Hard Rock Caféban" - mondta Dobos László, a BlackBirds gitáros-énekese az M1 aktuális csatorna péntek délelőtti műsorában.
A magyar tribute zenekar, a BlackBirds a fesztivál egyik szervezője. Mint elhangzot...
2019-10-04 10:41:20
Elveszett Beatles-filmfelvételt találtak meg egy kenyértartóban
... nevezte a Beatles-filmszalagot, amelyet szerinte 1965 óta senki sem láthatott.
A felvételen az együttes tagjai viccelődnek az újságíróval, aki megpróbál interjút készíteni velük. John Lennon azt állítja, hogy Paul McCartneynak öt gyermeke van Swansea-ben, Ringo Starr pedig arról mesél, hogy következő filmjük egy western lesz. A banda az egész felvétel alatt vicces arcokat vág...
2019-09-29 14:21:39
Beatles-hétvége a fővárosi Analogban és Hard Rock Caféban
...
A Beatles Weekenden közös koncertet ad a világ első számú John Lennon-előadója, a chicagói Jay Goeppner és a magyar tribute zenekar, a BlackBirds. Szintén láthatják és hallhatják a nézők az Abbey Road 50 című produkciót, az idén 50 éves Beatles-nagylemez koncertszerű bemutatását a Vitáris Ivánnal kiegészült BlackBirdsszel - közölték a szervezők az MTI-vel.
Mint írták, a ...
2019-09-17 11:11:26
Megnyílt a látogatók előtt a John Lennon révén legendássá vált Strawberry Field Liverpoolban
... wooltoni ingatlant és gyermekotthonná alakította - írja a The Guardian című brit lap online kiadása.
Az akkoriban a nagynénjével, Mimivel és annak férjével, George-dzsal élő fiatal Lennon mindössze pár sarokra lakott az intézménytől, ahová gyakran ellátogatott, hogy fára másszon és bújócskázzon, valamint nagy kedvence volt az árvaházban évente megrendezett nyári kerti mulatsá...
2019-09-16 12:01:38
A Beatles és Brian Epstein első szerződése 275 ezer fontért kelt el
...
Az 1962. január 24-i keltezésű dokumentumon Paul McCartney, John Lennon, George Harrison és az együttes eredeti dobosa, Pete Best aláírása szerepel.
A szerződés Epsteinre bízza az együttes fellépéseinek és egyéb tevékenységeinek, valamint napirendjének szervezését és a sajtó kezelését.
"Epsteint lenyűgözte a színpadon jelen lévő szenvedély, energia, karizma és nyers...
2019-07-10 10:42:08
1 2 3 ...................62 63 ..........93 94 .........123 124 125 
Címkék: Johnny Depp, Jeff Beck, Peter Jackson Beatles-dokumentumfilmje, Lennon-falat Prágában, James Dean CGI-karaktere, Liverpool Budapesten, Elveszett Beatles-filmfelvételt, Hard Rock Caféban, John Lennon, Strawberry Field Liverpoolban, Brian Epstein, Paul McCartney, George Harrison, Ringo Starr, László Attila, Happy Christmas, John Lennon-számot, Chris Evans, Julie Ann Emery, James Dean, John Lennon-előadója, Dobos László, Paul McCartneynak, Beatles Weekenden, Abbey Road, Vitáris Ivánnal, Pete Best, rockgitáros Jeff, legszebb karácsonyi, híres Lennon-falat, szelet Liverpool, fővárosi Analogban, látogatók előtt, hollywoodi sztár, mostani nehéz, valóságos elszigeteltségben, emberek élnek, klasszikus Lennon-szám, nyolcvanas évek, kamera előtt, hetvenes évek, lovagrend kertjének, korabeli szocialista, prágai fiatalok, ellenzéki találkozók, szocialista hatóságok, érzéketlenség szégyenletes, világ első, magyar tribute, fesztivál egyik, együttes tagjai, western lesz, egész felvétel, árvaházban évente,
© 2013 TVN.HU Kft.