Belépés
Bálványimádás
... kanonizálni, és tulajdonképpen egy sor szentet állítunk ki magunk közül.
Nem úgy van, hogy egyesek szinte imádják szent Kálvint és szent Luthert? Nem tudnak túllépni a tanaikon. Szent John Wesley vagy szent Charles Simeon tiszteletet parancsoló kormánypálcája vezérli őket... Ha túlbecsüljük azokat az áldásokat, amelyeket tanítóinkban és igehirdetőinkben kapunk, akkor Isten el...
2019-11-16 17:38:43
A szentek bevonulása
... csonkolások jelei eltűnnek, és a szentek mind halhatatlan, megdicsőült testet kapnak!

Ott lesznek az Úr szeretett tanítványai, Péter, Jakab, János és Pál. Ott vonul Luther, John Wesley, John Knox és Kálvin. De ők sem lesznek feltűnőbbek, mint Istennek azok a rejtett emberei, akiket itt a földön nem ismertek, de a mennyben jól ismernek.

És bevonulnak a szentek...
2019-11-06 12:15:26
Lelkiséged árnyéka
... amit teszel, szavak által, amelyeket mondasz. Az emberek pedig olvassák, amit írsz, akár becstelenséget, akár igazságot. Mondd csak, milyen a rólad elnevezett evangélium?"

John Wesley mondta egyszer ,,Anyámtól többet tanultam a keresztyénségről, mint Anglia összes teológusától."

Kijózanító, ha tudomásul vesszük, hogy amikor ránk néz valaki, közben azt go...
2019-07-23 08:23:21
Férfiakat nevelek Isten számára
... hanem a gyülekezetben való helyzetének megtartására. Az a rendkívül fontos kiváltság bízatott reá, hogy fiakat és leányokat neveljen Isten számára.

Nem valószínű, hogy Susannah Wesley valaha is szószékről prédikált volna, de otthoni szolgálata két fia, John és Charles által az egész világra nézve fontos gyümölcsöket termett.

Társadalmunkban az a divat, hogy s...
2019-06-27 09:43:42
Dicsőíti Istent?
... Isten dicsőségére. Ezért némely háziasszony ezt a feliratot helyezi a mosogató fölé: ,,Itt naponta háromszor istentisztelet."

Ha pedig mégis kételyeink vannak, kövessük John Wesley édesanyjának tanácsát: ,,Ha meg akarod tudni, hogy valamilyen időtöltésed helyes-e, kövesd ezt a szabályt:

"Ami gyöngíti az értelmedet, ami eltompítja érzékeny lelkiismer...
2019-04-13 08:41:33
Ébredés
...,,Vannak-e ima- és böjtnapjaid? Ostromold a kegyelem trónját, állhatatosan, rendületlenül, és le fog jönni a kegyelem!"

-John Wesley-...
2019-03-28 16:27:56
Munka
...,,Jóllehet mindig gyors vagyok, nem sietek soha, mert soha sem vállalok több munkát annál, amit teljes lelki nyugalommal el tudok végezni."

-John Wesley-...
2019-03-22 09:08:11
Buzgóság
...,,Mit tehetnénk azért, hogy feltámadjon az Úr munkája ott, ahol hanyatlásnak indult? Olvassa el minden prédikátor töviről-hegyire David Brainerd életét!"

-John Wesley-...
2019-02-10 15:33:10
Szentírás
...,,Leülök egyedül... Csak Isten van itt. Jelenlétében kinyitom és olvasom Könyvét, és amit olvasok, azt tanítom."

-John Wesley-...
2019-01-12 13:04:14
Új amerikai évszázad project
... iktathatta a 'Patriot Act' - törvényt. > > >

> Összeesküvésből valóság lett - Az állampolgár az >ellenség Nemzetbiztonsági források szerint: "Elkezdődött"...


Wesley Clark az USA betervezett háborúiról


10 nappal 9/11 után átmentem a Pentagonba, és találkoztam Rumsfeld államtitkárral és Wolfowitz államtitkár-helyettessel. Lemente...
2018-11-14 19:30:15
1 2 3 .........29 30 .....44 45 ....57 58 59 
Címkék: Dicsőíti Istent, Szent John Wesley, Charles Simeon, John Wesley, John Knox, Susannah Wesley, David Brainerd, Csak Isten, Patriot Act, Wesley Clark, szentek bevonulása, szentek mind, rejtett emberei, emberek pedig, rólad elnevezett, gyülekezetben való, egész világra, feliratot helyezi, mosogató fölé, kegyelem trónját, ellenség> Nemzetbiztonsági, nemzetbiztonsági, igehirdetőinkben, keresztyénségről, összeesküvésből, társadalmunkban, istentisztelet, becstelenséget, kormánypálcája, tulajdonképpen, államtitkárral, gyülekezetben, bálványimádás, rendületlenül, gyümölcsöket, tanítóinkban, hanyatlásnak, állhatatosan, helyettessel, jelenlétében, teológusától, megtartására, túlbecsüljük, édesanyjának, halhatatlan, csonkolások, helyzetének, dicsőségére, állampolgár, tanítványai, megdicsőült, feltámadjon, kanonizálni, betervezett, tiszteletet, böjtnapjaid, nyugalommal, időtöltésed, háziasszony, feltűnőbbek, találkoztam, elkezdődött, államtitkár, bevonulása, szolgálata, elnevezett, evangélium, lelkiismer, kijózanító, eltompítja, szószékről,
© 2013 TVN.HU Kft.