Belépés
Ügynöklista
... vezette grémiumban helyet kapott Bence György filozófus, Boross Péter volt miniszterelnök, Gálszécsy András volt titokminiszter, Gecsényi Lajos, az országos levéltár főigazgatója, Györgyi Kálmán egykori legfőbb ügyész, Hack Péter, az Országgyűlés alkotmányügyi bizottságának egykori elnöke és Majtényi lászló volt adatvédelmi biztos.

1. A III/III. központi állománya: neve...
2019-07-09 00:35:01
Önkormányzat 2019 - Budapesti Tudományos Akadémia létrehozását ígéri Karácsony Gergely
... mértékben elítéli minden rendes ember - szögezte le.
Egy másik felvetésre felelve kizárta annak lehetőségét, hogy az ellenzék főpolgármesterjelölti előválasztásán második helyet szerző Kálmán Olga elindulna a főpolgármesteri címért.
A zuglói önkormányzatot érintő ügyekben azt mondta, egyelőre még nem módosították a helyi parkolási rendeletet, de ez a döntés hamarosan meg...
2019-07-03 19:31:58
Önkormányzat 2019 - Lakhatásról, klímaváltozásról, tömegközlekedésről és a romák helyzetéről vitáztak a főpolgá
... főváros tömegközlekedése szempontjából a kötöttpálya fejlesztésére helyezné a hangsúlyt, csökkentené az éves bérlet árát, a metrókat meghosszabbítaná és P+R parkolókat hozna létre.
Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció (DK) támogatásával induló független jelölt azt szeretné, hogy jó legyen budapestinek lenni, amihez szerinte a várost biztonságossá, tisztává és élhetővé kell t...
2019-06-19 22:27:29
Önkormányzat 2019 - Századvég: Tarlós István az élen a jelenlegi jelöltek között
... jelenlegi fővárosi bázisa".
A legnépszerűbb ellenzéki jelölt Karácsony Gergely, az MSZP és a Párbeszéd közös jelöltje, de őt csak 21 százalék választaná. A Demokratikus Koalíció jelöltje, Kálmán Olga a harmadik helyen áll a jelöltek rangsorában: a biztos szavazók 15 százaléka voksolna az egykori televíziós műsorvezetőre.
A független Puzsér Róbertnek és a Momentum jelöltj...
2019-06-19 19:32:55
Schmuck Andor nem indul a főpolgármester-jelölti előválasztáson
...
A Tisztelet Társaságának elnöke ezt azzal indokolta hétfői budapesti sajtótájékoztatóján, hogy Karácsony Gergely (MSZP-Párbeszéd) és Kálmán Olga (független, a Demokratikus Koalíció támogatásával) egyaránt jelezte, hogy megválasztása esetén megmarad a szépkorúak utazási kedvezménye a fővárosban.
Schmuck Andor megköszönte, hogy 2428-an támogatták aláírásukkal abban, hogy e...
2019-06-17 10:44:51
Az Alkotmánybíróság előtt tiltakoztak az ellenzéki főpolgármester-jelöltek
... Alkotmánybíróság sem, ahogy alkotmányunk se nagyon" - hangoztatta az ellenzéki politikus.
Hozzátette, már csak az az eszme védi meg az emberi méltóságot, hogy "a város mégis mindenkié".
Kálmán Olga, a Demokratikus Koalíció (DK) által támogatott független jelölt azt hangsúlyozta, hogy az emberi élet és annak értékének védelme alapkötelesség, "alapparancs".
Szégyell...
2019-06-07 20:42:46
Karácsony Gergely négy témában javasol vitát a budapesti ellenzéki előválasztásra
... legyen az autó, a tömegközlekedés pedig jobbá és olcsóbbá váljon.
Az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje beszélt arról is, csütörtökön megszűnt a korábbi baloldali egység azzal, hogy Kálmán Olga televíziós újságíró a Demokratikus Koalíció támogatásával, de független jelöltként részt kíván venni az előválasztáson.
Kérdésre válaszolva elmondta, vegyes érzései vannak, m...
2019-06-07 11:11:35
Karácsony: több jelölt nagyobb legitimitást ad a budapesti előválasztásnak
...
A Párbeszéd társelnöke a közösségi oldalára feltöltött videójában azt mondta, örül Kálmán Olga indulásának, bár eddig azt hitte, ő lesz a DK főpolgármester-jelöltje. "C'est la vie, ilyen a politika, állítólag" - fogalmazott.
Karácsony Gergely kiemelte, nemcsak az előválasztáson és a főpolgármester-választáson akar győzni, hanem a budapestiek legfontosabb problémáit is l...
2019-06-06 16:51:55
Költségvetés - A Jobbik a magyar vállalkozókat és családokat támogatná
... Dániel elmondta: a Jobbik budapesti választmánya m...
2019-06-06 14:31:56
Kálmán Olga a DK támogatásával elindul a főpolgármester-választáson
... izgalmas politikai vita és verseny alakuljon ki Budapesten.
Kérdésre válaszolva hozzátette, ez a döntés az eddig meghozott kerületi megállapodásokat nem érinti.
Közölték, hogy Kálmán Olga elindul az ellenzéki főpolgármester-jelöltek előválasztásán.
Dobrev Klára kérdésre felelve nyomatékosította, a DK az őszi önkormányzati választáson az ellenzéki előválasztás nyerte...
2019-06-06 13:31:44
1 2 3 ..13 14 .19 20 .25 26 27 
Címkék: Budapesti Tudományos Akadémia, Karácsony Gergely, Tarlós István, Schmuck Andor, Kálmán Olga, Bence György, Boross Péter, Gálszécsy András, Gecsényi Lajos, Györgyi Kálmán, Hack Péter, Demokratikus Koalíció, Puzsér Róbertnek, Tisztelet Társaságának, Dobrev Klára, romák helyzetéről, jelenlegi jelöltek, budapesti ellenzéki, budapesti előválasztásnak, magyar vállalkozókat, országos levéltár, másik felvetésre, főpolgármesteri címért, zuglói önkormányzatot, helyi parkolási, döntés hamarosan, kötöttpálya fejlesztésére, éves bérlet, metrókat meghosszabbítaná, várost biztonságossá, legnépszerűbb ellenzéki, harmadik helyen, jelöltek rangsorában, biztos szavazók, egykori televíziós, független Puzsér, szépkorúak utazási, ellenzéki politikus, emberi méltóságot, város mégis, emberi élet, tömegközlekedés pedig, korábbi baloldali, közösségi oldalára, budapestiek legfontosabb, eddig meghozott, őszi önkormányzati, ellenzéki előválasztás, alkotmánybíróság, meghosszabbítaná, nyomatékosította, klímaváltozásról,
© 2013 TVN.HU Kft.