Belépés
Vihar - Elsőfokú riasztás felhőszakadások miatt, eddigi károk
... miatt, a XI. kerületi Etele úton és a XX. kerületi Nagysándor József utcában autóra dőlt faágak miatt kértek segítséget. Az Andrássy úton is kidőlt fa okoz forgalmi akadályt.
Győr-Moson-Sopron megyében Ágfalvára egy villanyoszlopra dőlt fa miatt kérték a soproni hivatásos tűzoltók segítségét. Jánossomorja és Hegyeshalom több utcájában a vízeltávolítás céljából riasztották a ...
2018-09-02 10:13:08
Vihar - Károk Győr-Moson-Sopron megyében
...
Ruskáné Takács Anita közlése szerint a nagycenki Soproni utcában több helyen károkat okozott a vihar a családi házakban, a peresztegi Fő utcában és a hegykői Fő utcában kidőlt fát távolítottak el az úttestről a tűzoltók.
Hozzátette: folyamatosan érkeznek a bejelentések, a hivatásos tűzoltók mellett önkéntes tűzoltók is segítenek a károk felszámolásban. A viharban senki ...
2018-06-12 17:22:53
Melegrekord viharkárokkal
... órákban fordultak elő, Bakonyszombathelyen található magaslati szélmérőnk 125, míg Budapest Széchenyi-hegyen elhelyezett műszerünk 112 km/órás lökést mért.

A legtöbb kár Győr-Moson-Sopron megyében keletkezett, ahol leginkább kidőlt fákhoz, lehasadt faágakhoz és megrongált épületekhez vonultak ki a tűzoltók, de autókban, buszmegállókban is keletkeztek károk a viharos szé...
2017-12-12 23:21:08
Még tart a viharos szél okozta károk felszámolása Győr-Moson-Sopron megyében
... káresetek során senki sem sérült meg.
Közölte: Kóny és Koroncó közelében, Markotabödögén, Győrújbaráton, Dunaszegen, Ikrény és Rábapatona között is több helyen fák dőltek az útra.
Sopronban egy többemeletes épület tetőszigetelését kezdte meg a szél, ahogy Mosonmagyaróváron és Győrben is. Kapuváron egy épület ablakai kitörtek, Győrben és Nyúlon pedig buszmegállókat is me...
2017-12-12 08:21:21
Mabisz: az augusztusi viharok az átlagosnál több kárt okoztak
... Magyarországon extrém időjárási helyzetek, gyakran lokális viharok formájában, egy-egy kisebb területen idézve elő súlyos károkat.
A múlt hétvégén a legsúlyosabb károk Vas, Zala és Győr-Moson-Sopron megyében történtek. A települések közül Szombathely, Sárvár, Zalaegerszeg és környéke volt leginkább érintett.
A korábbi hónapokkal ellentétben most nem a mezőgazdaságot, h...
2017-08-15 18:02:58
Czerván: 5 millió tonna őszi búza termett az idén
... Jász-Nagykun-Szolnok, Heves és Pest megyékben az őszi búza nagyobb része takarmány minőségű lett, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébenugyanakkor a termés 60-65 százaléka éri el a malmi minőséget, Győr-Moson-Sopron megyében 75 százalék a malmi minőség aránya, míg Vas megyében 65-70 százalék.
Czerván György elmondta: az őszi árpa aratása is befejeződött. Országos átlagban 5 tonna he...
2017-08-02 14:12:51
Áprilisi hóesésre ébredhettünk
... szél is. Szerdán napközben az Alpokalján - elsősorban a Kapuvár és Zalaegerszeg közötti sávban - akár óránkénti 80-100 kilométeres széllökések is lehetnek. A szél veszélye miatt Győr-Moson-Sopron, Zala és Vas megyére adták ki a másodfokú figyelmeztetést, míg Fejér, Komárom-Esztergom, Somogy és Veszprém megyére elsőfokú a figyelmeztetés.
A meteorológiai szolgálat kitért arra i...
2017-04-19 19:50:23
Több megyére másodfokú figyelmeztetést adtak ki a szél és az eső miatt
... szél is. Szerdán napközben az Alpokalján - elsősorban a Kapuvár és Zalaegerszeg közötti sávban - akár óránkénti 80-100 kilométeres széllökések is lehetnek. A szél veszélye miatt Győr-Moson-Sopron, Zala és Vas megyére adták ki a másodfokú figyelmeztetést, míg Fejér, Komárom-Esztergom, Somogy és Veszprém megyére elsőfokú a figyelmeztetés.
A meteorológiai szolgálat kitért arra i...
2017-04-18 19:54:02
Károkat okoz a fővárosban a viharos erejű szél
... számolják fel a káreseteteket - sorolta a szóvivő.
Hajdu Márton, az Országos...
2017-02-28 13:32:17
Madárinfluenza - Országos zártan tartást rendelt el a főállatorvos
... hogy 11 megyében és Budapesten összesen 83 vadmadárban mutatták ki a madárinfluenza vírusát, valamint, hogy két hete - valószínűsíthetően vadmadártól eredő fertőződés miatt - Győr-Moson-Sopron és Veszprém megyében is megjelent a betegség - közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a honlapján csütörtökön.
A tájékoztatás szerint az előírással tovább csökkenti...
2017-02-02 12:01:37
1 2 3 4 5 
Címkék: Károk Győr-Moson-Sopron, Nagysándor József, Ruskáné Takács Anita, Budapest Széchenyi-hegyen, Czerván György, Hajdu Márton, Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, viharos szél, augusztusi viharok, átlagosnál több, viharos erejű, villanyoszlopra dőlt, soproni hivatásos, vízeltávolítás céljából, nagycenki Soproni, családi házakban, hivatásos tűzoltók, károk felszámolásban, viharban senki, többemeletes épület, épület ablakai, múlt hétvégén, legsúlyosabb károk, települések közül, korábbi hónapokkal, őszi búza, termés 60-65, malmi minőséget, malmi minőség, őszi árpa, szél veszélye, másodfokú figyelmeztetést, meteorológiai szolgálat, madárinfluenza vírusát, honlapján csütörtökön, tájékoztatás szerint, előírással tovább, tetőszigetelését, felhőszakadások, villanyoszlopra, figyelmeztetést, buszmegállókban, magyarországon, figyelmeztetés, madárinfluenza, élelmiszerlánc, markotabödögén, felszámolásban, mezőgazdaságot, vízeltávolítás, buszmegállókat, meteorológiai, viharkárokkal, káreseteteket, győrújbaráton,
© 2013 TVN.HU Kft.