Belépés
Újraszabályozást sürget a pénzintézetekre vonatkozóan a Jobbik
... terhelését.
Kifogásolta, hogy "amikor néminemű engedmény érhetné a polgárokat, a kormány hagyja, hogy az érintett bankok ezeket lenyeljék", a díjat áthárítsák ügyfeleikre, akikre azt ki sem vetették.
Z. Kárpát Dániel közölte: javaslatcsomagjuk része, hogy a bankok fizessék meg a tranzakciós illetéket, ha pedig ezt nem sikerül elérni, szüntessék meg ezt a terhet.
Hoz...
2019-01-17 13:51:50
Jobbik: átfogó megszorítócsomagot vezetett be az Orbán-kormány
...
Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, 2010 óta 8-9 százaléknyi külső forrás bevonásával, európai uniós pénzekkel, külföldön kényszerből dolgozó magyarok hazautalásaival mintegy 2,5 százalékos átlagos gazdasági növekedést tud felmutatni "Orbán Viktor és csapata", ami nem kecsegtető.
Közben azonban - vélekedett - fol...
2019-01-03 14:32:25
Krónika 5. rész (ügyészségi beszámoló)
... letelepedési kötvények árusítását, végül pedig azt a kérdést tette fel Polt Péternek: minek tartja magát, a jogállamiság őrének vagy az Orbán-család szolgálójának?
Frakciótársa, Z. Kárpát Dániel nagyon magasnak ítélte a korrupciós kockázatot az egyszemélyes közbeszerzések igen nagy aránya miatt.
Kifogásolta a kilakoltatások magas számát, ami lehet, hogy nem ügyészségi f...
2018-12-13 14:01:38
Alkotmánybírósághoz fordul a Jobbik a "rabszolgatörvény" elfogadása esetén
...
Z. Kárpát Dániel alelnök keddi budapesti sajtótájékoztatóján kifejtette: álláspontjuk szerint a szabályozás az alaptörvény azon passzusába ütközne, amely szerint minden munkavállalónak joga van az egészséges, biztonságos és méltóságát tiszteletben tartó munkafeltételekhez. "Amit a Fidesz-KDNP akar, az minden, csak nem ez" - fűzte hozzá.
Az ellenzéki politikus szerint a ...
2018-12-11 14:03:09
Krónika 4. rész (interpellációk)
...
Az interpellációk sorát Z. Kárpát Dániel (Jobbik) kezdte meg, aki azonban először a Házban lezajlott korábbi, a napirend elfogadásával kapcsolatos szavazásról szóló ügyrendi vitára reflektált. A házelnök, Kövér László arra szólította fel: térjen az interpellációja tárgyára.
Miközben az ellenzéki képviselők sípolva hagyták el az üléstermet, Z. Kárpát Dániel azt mondta: se...
2018-12-10 16:51:46
OGY Krónika 8. rész (napirend után)
... gazdasági és társadalmi összeomlás következhet be az ország egyes területein, kiemelve, hogy a cigányok körében 63 százalékra emelkedett a korai iskolaelhagyók aránya.
Frakciótársa, Z. Kárpát Dániel az élveszületések számának 2014 óta tapasztalható stagnálásáról beszélt, olyan intézkedéseket szorgalmazva, amelyek megőrizhetővé teszik az általa részeredményeknek nevezett javul...
2018-12-03 16:36:17
Krónika 7. rész (azonnali kérdések)
... zsidó közösség ma valóban békében élhet, és tettleges atrocitások nem értek zsidó embereket az elmúlt években Magyarországon.
A Jobbik az adójóváírás visszavezetéséről

Z. Kárpát Dániel arról beszélt, hogy Magyarországon helyes demográfiai célokat megfogalmazni, és fordulatot tűzni ki célul, hogy a magyarság vészes fogyása megálljon. Ugyanakkor a termékenységi ráta...
2018-12-03 16:09:42
Krónika 3. rész (eszközkezelő, népszavazás)
... előterjesztést, és ha a kormány érdemi válaszokat ad, akkor megfontolják a javaslat támogatását is.
Jobbik: a javaslat egy megszorító csomag része

Az ismételten felszólaló Z. Kárpát Dániel (Jobbik) arra hívta fel a figyelmet, hogy eddig is volt lehetőség visszavásárolni az adósnak az ingatlanját az eszközkezelőtől egy 5-6 éves periódus lejárta után, ezzel azonban c...
2018-11-28 13:52:52
Krónika 1. rész (eszközkezelő)
... visszavásárlási lehetősséggel az állam mentesül a rendkívül szétszórt ingatlanállomány üzemeltetési feladataitól is.

Jobbik: a kormány úgy tesz, mintha kegyet gyakorolna

Z. Kárpát Dániel (Jobbik) bírálta, hogy a kormány úgy tesz, mintha kegyet gyakorolna a részben általa kifosztani hagyott devizakárosultak felé. Úgy látta, hogy a kormány bankokkal kötött megá...
2018-11-28 10:41:36
Krónika 10. rész (ellenzéki javaslatok, napirend után)
... módosításával.
Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP képviselője a családi pótlék emelését, valamint az iskolakezdéshez nyújtott egy havi külön juttatás bevezetését kezdeményezte.
A jobbikos Z. Kárpát Dániel előbb a lakástakarék-pénztárakról szóló törvény módosítását célzó javaslatukat ismertette, majd pártja önálló határőrség megteremtéséről szóló indítványát mutatta be....
2018-11-26 23:38:52
1 2 3 ......................70 71 ...........105 106 ..........139 140 141 
Címkék: Kárpát Dániel, Orbán Viktor, Polt Péternek, Kövér László, Bangóné Borbély Ildikó, pénzintézetekre vonatkozóan, kormány hagyja, érintett bankok, díjat áthárítsák, bankok fizessék, tranzakciós illetéket, ellenzéki párt, kérdést tette, jogállamiság őrének, korrupciós kockázatot, egyszemélyes közbeszerzések, kilakoltatások magas, alaptörvény azon, ellenzéki politikus, interpellációk sorát, napirend elfogadásával, interpellációja tárgyára, ellenzéki képviselők, ország egyes, cigányok körében, korai iskolaelhagyók, élveszületések számának, általa részeredményeknek, elmúlt években, adójóváírás visszavezetéséről, magyarság vészes, termékenységi ráta, kormány érdemi, javaslat támogatását, megszorító csomag, ismételten felszólaló, állam mentesül, rendkívül szétszórt, részben általa, kormány bankokkal, családi pótlék, iskolakezdéshez nyújtott, havi külön, ingatlanállomány, újraszabályozást, rabszolgatörvény, devizakárosultak, munkavállalónak, eszközkezelőtől, visszavásárolni, megteremtéséről, pénzintézetekre,
© 2013 TVN.HU Kft.