Belépés
Zalán János marad a Pesti Magyar Színház igazgatója
...
Kásler Miklós a szakmai bizottság javaslatának figyelembevételével február 1-jétől 2024. január 31-ig terjedő időtartamra nevezte ki Zalán Jánost a Pesti Magyar Színház igazgatójának - olvasható a www.kormany.hu oldalon pénteken megjelent közleményben.
Mint írják, a pályázatot a szakmai bizottság - nyolc tag részvétele mellett - egyhangúlag támogatta.
Az Emberi Erőf...
2019-01-18 15:11:47
Kásler: a roma szakkollégiumok elősegítik a tehetségek kibontakoztatását
...
Kásler Miklós a budapesti Jezsuita Roma Kollégium és Szakkollégiumban tett pénteki látogatásán arról beszélt, a klasszikus európai értékek, és benne a kereszténység és a magyarság ősi hagyománya, mindenféle értelemben befogadó.
Kiemelte: a kormány ezt az elvet következetesen képviseli és azon dolgozik, hogy mindenkinek lehetőséget biztosítson arra, hogy az egyenlőség mö...
2019-01-18 11:41:53
Kásler: az óvoda az oktatás egyik legfontosabb eleme
...
Kásler Miklós azt mondta, az óvoda küldetése, hogy a gyermekek alapvető készségeit fejlessze. Érzelem- és értékorientált ismeretanyag megszerzése a cél - tette hozzá.
Közölte: azt szeretné, ha a gyermekek a nemzeti identitás és a klasszikus értékek elemeivel, valamint az egészséges élet alapvető követelményeivel találkoznának.
Felidézte, hogy a meglátogatott csoport...
2019-01-17 13:01:41
Kásler: 5,8 milliárd forintra pályázhatnak háziorvosi praxisok és praxisközösségek
...
Kásler Miklós közölte, a Három generációval az egészségért elnevezésű program célja az egészségben eltöltött évek számának növelése, a szív- és érrendszeri, a daganatos megbetegedések rizikófaktorainak, valamint a gyermekek egészségi állapotát befolyásoló tényezők felmérése.
A program forrásaiból egy-egy praxisközösségre 50-90 millió forint jut.
Mint mondta, a népbe...
2019-01-16 12:32:49
Kásler örömmel jelentette a sürgősségi ellátás javulását, ma
Ötvenkilenc kórházból mindössze háromban akadtak problémák január elején az új sürgősségi ellátási előírások teljesítésével, de ezekben is rendezték a hiányosságokat - mondta Kásler Miklós egy hétfő délelőtti sajtótájékoztatón, amin azonban kérdezni nem lehetett az emberi erőforrások miniszterétől.

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere sajtótájékoztatót tart az...
2019-01-15 20:14:06
Az ismeretlen Görgei - Kiállítás a Nemzeti Múzeumban
...
A magyar nemzetet azok tették igazán naggyá, akik nem a saját dicsőségüket keresték, nem akartak példaképek lenni, mégis azokká váltak. Közéjük tartozik Görgei Artúr is - hangsúlyozta Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere, akinek a megnyitóra írt levelét Sölch Gellért, a tárca helyettes államtitkára olvasta fel az eseményen.
Kásler Miklós emlékeztetett arra, ho...
2019-01-15 11:51:59
Kulturális-köznevelési programot indít iskolásoknak az Emmi
... is egyedülálló kulturális-köznevelési program ez, amely a jövő generációk kulturális nevelésének és a nemzeti identitás kifejlődésének alapkövét jelenti" - olvasható a közleményben.
Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere és Vashegyi György, a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) elnöke hétfőn folytatták a múlt évben elkezdett egyeztetéseket, amelyeken többek között a művé...
2019-01-14 17:53:16
KKM-államtitkár: a kereszténységet elvető nemzet pusztulásra van ítélve
... lázálmára csak úgy adhatunk eredményes választ, ha erős nemzetekre támaszkodhatunk, melyek együttműködve képesek a jövő problémáit megoldani - fogalmazott Sztáray Péter.
A megemlékezésen Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője előadásában az államalapítástól mutatta be a két társadalom egyházszervezésének és hatalmi berendezkedésének folyamatos változás...
2019-01-05 19:24:56
Kinevezték a Magyarságkutató Intézet főigazgatóját
... írták, a tisztségre 2018. november 16-án írtak ki pályázatot, amelynek leadási határideje december 17. volt.
Az intézet január 1-jén jött létre, miután az Emberi Erőforrások Minisztere, Kásler Miklós előterjesztésére a kormány november 10-én elfogadta a létrehozásáról és az azzal összefüggő jogszabályok módosításáról szóló kormányrendeletet - tudatták.
A közlemény szeri...
2019-01-05 11:43:55
Pesti Srácok - Rétvári: 2010 óta a mentőorvosok bruttó átlagfizetése több mint kétszeresére nőtt
...
Rétvári Bence ezt egyebek mellett arra reagálva közölte az Országgyűlés honlapján is elérhető válaszában, hogy Rig Lajos jobbikos országgyűlési képviselő kérdést intézett Kásler Miklós emberierőforrás-miniszterhez "Mentődolgozóként a mentődolgozókért! - Vajon megbecsüli a kormány az ÉLET-mentőket?" címmel.
Az államtitkár válaszában - amelyet a portál szemlézett - elsőkén...
2018-12-28 17:30:34
1 2 3 .8 9 .12 13 15 16 17 
Címkék: Zalán János, Pesti Magyar Színház, Nemzeti Múzeumban, Magyarságkutató Intézet, Pesti Srácok, Kásler Miklós, Zalán Jánost, Emberi Erőf, Jezsuita Roma Kollégium, Görgei Artúr, Sölch Gellért, Vashegyi György, Magyar Művészeti Akadémia, Sztáray Péter, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Emberi Erőforrások Minisztere, Rétvári Bence, roma szakkollégiumok, tehetségek kibontakoztatását, oktatás egyik, sürgősségi ellátás, ismeretlen Görgei, kereszténységet elvető, mentőorvosok bruttó, szakmai bizottság, budapesti Jezsuita, klasszikus európai, elvet következetesen, óvoda küldetése, gyermekek alapvető, nemzeti identitás, klasszikus értékek, egészséges élet, meglátogatott csoport, egészségért elnevezésű, egészségben eltöltött, daganatos megbetegedések, gyermekek egészségi, program forrásaiból, hétfő délelőtti, emberi erőforrások, magyar nemzetet, saját dicsőségüket, tárca helyettes, jövő generációk, múlt évben, jövő problémáit, megemlékezésen Kásler, államalapítástól mutatta, tisztségre 2018,
© 2013 TVN.HU Kft.