Belépés
Fülöp Attila: több pénz jut a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatására
...
Fülöp Attila a Vas Megyei Szakosított Otthonban az ERFO Közhasznú Nonprofit Kft. új telephelyének átadásán elmondta: 2021-ben 45,6 milliárd forint jut a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásának támogatására.
A támogatás növelése azért fontos - tette hozzá az államtitkár -, mert a megváltozott munkaképességű vagy a fogyatékossággal élő embereknek is természe...
2020-08-12 13:52:13
Koronavírus - Sópipákat kapnak megváltozott munkaképességű emberek
... Minisztériumának szociális ügyekért felelős államtitkára azt hangoztatta, hogy a társadalom kizárólag összefogással tud úrrá lenni a koronavírus-járványon. Ezért kap most segítséget az egyik nonprofit kft., amely másfél hónapja maszkok gyártásába kezdett, elsősorban szociális intézményeknek eljuttatva a védőeszközöket - tette hozzá.
Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesé...
2020-05-06 13:55:24
Koronavírus - Fülöp Attila: a megváltozott munkaképességűek is segítenek a leginkább veszélyeztetetteknek
... kapcsán beszélt, hogy a koronavírus elleni védekezés érdekében egészségügyi maszkok gyártását kezdte meg a megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató, állami tulajdonú Kézmű Nonprofit Kft.
A politikus közölte: az általuk gyártott mosható maszkokat elsőként az ápoló-, gondozóotthonokban élő idősek és az ott dolgozók kapják. A maszkok későbbi elosztásáról az operatív t...
2020-03-20 21:23:37
Fülöp Attila: jelentősen nőtt a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása
...
Fülöp Attila a Somogy megyei városban az Erfo (Első Rehabilitációs Foglalkoztató) Nonprofit Kft. új épületének átadásán hozzátette: ma a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatási rátája 42 százalék, míg 2010-ben csupán 18 százalék volt.
Hangsúlyozta, hogy 2019. január 1-jétől minden piaci cég a minimálbér kétszereséig járulékmentesen foglalkoztathat fogyatékkal élő v...
2019-04-18 16:01:28
Fogyatékos emberek által készített mikuláscsomagot kapnak intézetben élő gyerekek
...
Fülöp Attila úgy fogalmazott, a kezdeményezés jól példázza, hogy azok is tudnak segíteni, akik maguk is segítségre szorulnak.
A csomagokat a ERFO Közhasznú Nonprofit Kft. dolgozói, köztük fogyatékossággal élő emberek állították össze, az ajándékok egy részét az Auchan adományozta az akcióra.
Csizi Péter, a Kézmű-Erfo-Főkefe ügyvezető igazgatója elmondta, az általa...
2018-12-05 15:21:50
Fogyatékos emberek készítenek mikuláscsomagot intézetben élő gyerekeknek
... hangoztatta, hogy a jótékonysági akció jó példája az állami és a versenyszféra közös felelősségvállalásának. Fülöp Attila elmondta, csaknem ezer mikuláscsomagot készítenek az ERFO Közhasznú Nonprofit Kft. dolgozói, köztük fogyatékossággal élő emberek.
Kiemelte: a fogyatékosságügyet nem a sajnálatnak kell vezérelnie, hanem annak az elvnek, hogy mindenki számára biztosítani ke...
2018-11-28 13:11:41
Államtitkár: 42 milliárd forinttal támogatják a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatását
...
Fülöp Attila a Főkefe Közhasznú Nonprofit Kft. XIV. kerületi telephelyén tartott sajtótájékoztatón közölte, a támogatásra október 30-ig lehet pályázni elektronikus úton. A felhívás részletei a kormany.hu oldalon találhatók.
Az ideihez képest emelkedik a támogatás, 2018-ban 39,5 milliárd forintra lehetett pályázni - jelezte az államtitkár.
Elmondta azt is, hogy orszá...
2018-10-01 13:02:16
A vagyonkezelő piaci lehetőséget lát nonprofit cégei és a divattervezők együttműködésében
...
A vagyonkezelő szombaton arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a Design Terminállal közösen támogatják, hogy a magyar divattervezők és az MNV gyártással foglalkozó nonprofit társaságai megtalálják az együttműködés lehetőségeit, illetve szorosabbra fűzzék a meglévő kapcsolataikat. Ezt a célt szolgálta az első szakmai rendezvény a héten, mellyel "a hazai divatipar szereplőinek lehe...
2016-10-15 17:02:44
Az MNV együttműködési megállapodást kötött a Design Terminállal
... említették, hogy a megállapodás nyomán kap szakmai támogatást piaci stratégiájához a nemzetközi ügyfélkörnek szállító, megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató gyártóvállalat, a Kézmű Nonprofit Kft.
Céljuk, hogy az állami tulajdonú gazdasági társaságok összehangolt eszközökkel segítsék a hazai kreatívipar fejlesztését - hangsúlyozták.
A felek megvizsgálják egy, kif...
2014-09-29 19:16:03
Hétszáz fogyatékos gyermek a Zánkai Diáksport Fesztiválon
... Magától értetődő, hogy örömmel népszerűsítem a fogyaték...
2014-05-21 12:43:16
1 2 3 
Címkék: Fülöp Attila, Design Terminállal, Zánkai Diáksport Fesztiválon, Megyei Szakosított Otthonban, ERFO Közhasznú Nonprofit Kft, Herczegh Anita, Kézmű Nonprofit Kft, Első Rehabilitációs Foglalkoztató, Nonprofit Kft, Csizi Péter, Főkefe Közhasznú Nonprofit Kft, megváltozott munkaképességű, megváltozott munkaképességűek, vagyonkezelő piaci, divattervezők együttműködésében, támogatás növelése, társadalom kizárólag, egyik nonprofit, köztársasági elnök, koronavírus elleni, politikus közölte, általuk gyártott, maszkok későbbi, minimálbér kétszereséig, jótékonysági akció, versenyszféra közös, sajnálatnak kell, támogatásra október, felhívás részletei, ideihez képest, vagyonkezelő szombaton, magyar divattervezők, együttműködés lehetőségeit, meglévő kapcsolataikat, célt szolgálta, első szakmai, hazai divatipar, megállapodás nyomán, nemzetközi ügyfélkörnek, állami tulajdonú, hazai kreatívipar, felek megvizsgálják, munkaképességűek, foglalkoztatását, minisztériumának, fogyatékossággal, mikuláscsomagot,
© 2013 TVN.HU Kft.