Belépés
3. Titkok, melyeket nem vihetek magammal a sírba
... létrehozott egy Katonai Bizottságot, ami emlékezetem szerint egészen 28-ig, mint a Párt Katonai Bizottsága szerepelt.
Ebben a Katonai Bizottságban volt
- Apró Antal,
- Fehér Lajos,
- Bata (István),
- Piros (László),
- Földes László.
Mi a Katonai Bizottságot bíztuk meg, hogy megfelelő helyzetben adja ki a tűzparancsot, - tehát mi ez az amorf (K:E...
2020-03-31 09:21:29
Koronavírus - Benkő: a legfontosabb, hogy az ország megőrizze a működőképességét
... elmondta, hogy külföldi szolgálati út utáni kéthetes otthoni karanténban mintegy háromszázan, csapatorvos által elrendelt karanténban százötvenen, hatósági házi karanténban öten vannak.
Kósa Lajos, a bizottság fideszes elnöke megkérdezte, milyen feladatokat jelent, hogy "korlátozott kijárási tilalom" lép életbe szombattól.
Benkő Tibor elmondta, ez alapvetően rendőri fela...
2020-03-27 12:41:51
Illegális bevándorlás - Kontrát: jelentősen nőtt a nyomás a déli határon
... el - közölte.
Menczer Tamás azt is kiemelte: az elmúlt időszakban bebizonyosodott, hogy a magyar kormány által képviselt álláspont az illegális migrációról 2015 óta helyes.
Kósa Lajos (Fidesz) bizottsági elnök megjegyezte, hogy ezt a magyar álláspontot nemcsak az európai fórumok, hanem a magyar ellenzék többsége is bírálta.
Varga-Damm Andrea, a bizottság jobbikos a...
2020-03-11 10:21:24
Kósa: óriási az igény a nyugdíjasok foglalkoztatására
...
A nyugdíjas-foglalkoztatás előnyeinek és lehetőségeinek bemutatására szervezett szakmai fórumsorozat tapasztalatairól rendezett sajtótájékoztatón Kósa Lajos azt közölte, hogy felméréseik szerint mintegy 800 ezer nyugdíjas vállalna munkát, elsősorban részmunkaidőben.
A magyar gazdaságnak jelentős tartalékai ők, mert - teljes, napi nyolcórás munkaidővel számolva - ez 200-...
2020-02-28 15:32:06
Rövidpályás gyorskorcsolya Eb - Minden készen áll a rajtra
...
"Mi a magunk részéről mindent megtettünk a sikeres kontinensviadalért, most már minden a versenyzőkön múlik" - jelentette ki Kósa Lajos, a magyar szövetség elnöke a csütörtöki sajtótájékoztatón.
Papp László polgármester azt emelte ki, hogy Debrecen megbízható partner sportesemények rendezésében, mert több tucat világverseny után a tapasztalt csapat és az infrastruktúra i...
2020-01-23 13:21:41
Iráni-amerikai viszály - Kósa: folytatják iraki tevékenységüket a magyar katonák
... nyomán kialakult helyzetről, az Irakban állomásozó magyar katonák biztonságáról. A tanácskozás reggel 8 órától fél 10-ig tartott. Az ott elhangzottak nagy része titkos információ.
Kósa Lajos, a testület elnöke ezt követő sajtótájékoztatóján azt mondta: a helyzet Irakban bonyolult és összetett. Bár az iraki parlament hozott egy határozatot a külföldi csapatok kivonásáról, de e...
2020-01-09 12:41:57
Iráni-amerikai viszály - Kósa: csütörtökön a Honvédelmi Minisztériumban tájékozódik a honvédelmi bizottság
...
Harangozó Tamás, a bizottság MSZP-s tagja szerda reggel közleményben szólította fel Kósa Lajost, hogy haladéktalanul hívja össze a honvédelmi és rendészeti bizottság ülését.
Kósa Lajos, a honvédelmi és rendészeti bizottság fideszes elnöke szerdán az MTI-nek reagált az ellenzéki politikus felszólítására. Közleményében úgy fogalmazott: Harangozó Tamásnak, a honvédelmi bizo...
2020-01-08 20:23:27
MMA-közgyűlés - Új tagokat választott és tagozati díjakat adott át a köztestület
... László üvegművészt, Kontra Ferenc és Tóth László írót, Csurka Eszter képzőművészt, Sebő Ferenc előadóművészt, Kulin Ferenc irodalomtörténészt, Kucsera Tamás Gergely eszmetörténészt, Szakolczay Lajos irodalomtörténészt, Szerényi Béla népzenészt, Budainé Kósa Klára keramikust, Bereczky Csaba fafaragó népművészt, Eperjes Károly színművészt, Onczay Csaba gordonkaművészt és Paulik Lász...
2019-12-03 13:01:42
A DK megtiltaná, hogy a polgármesterek éveken keresztül halmozzák fel a szabadságukat
... nyilatkozta, amennyiben az önkormányzatok változást akarnak az ügyben, akkor annak a kormány nem fog az útjába állni.
Más témában kérdezték arról, hogy a Fidelitas hétvégi kongresszusán Kósa Lajos azt mondta az önkormányzati választásról, hogy "az antifasiszták összeálltak az újnyilasokkal, a zsidók kénytelenek voltak - vagy lehet, hogy jól is esett nekik - a nyilas vitézt me...
2019-12-02 13:11:56
Fidelitas-kongresszus - Kövér: a fiatal nemzedéknek át kell vennie a magyar nemzetépítő politika stafétabotját
... "magatoknak, öregségetekre". Azt is tanácsolta, hogy a képernyő előtt töltött idő felét fordítsák arra, hogy bejárják Magyarországot és a Kárpát-medencét és közben olvassanak sokat.
Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke megköszönte a Fidelitasnak, hogy "jól harcolt" az önkormányzati választáson, megjegyezve, hogy az "nem sikerült úgy, mert nem 6-0-ra csak 2-1-re győztek".
Arról...
2019-11-30 19:22:51
1 2 3 ....................133 134 ...........200 201 ...........266 267 268 
Címkék: Honvédelmi Minisztériumban, Katonai Bizottságot, Párt Katonai Bizottsága, Katonai Bizottságban, Apró Antal, Fehér Lajos, Földes László, Kósa Lajos, Benkő Tibor, Menczer Tamás, Varga-Damm Andrea, Papp László, Harangozó Tamás, Kósa Lajost, Harangozó Tamásnak, Kontra Ferenc, Tóth László, Csurka Eszter, Sebő Ferenc, Kulin Ferenc, Kucsera Tamás Gergely, Szakolczay Lajos, Szerényi Béla, Budainé Kósa Klára, Bereczky Csaba, Eperjes Károly, Onczay Csaba, Paulik Lász, ország megőrizze, déli határon, nyugdíjasok foglalkoztatására, magyar katonák, honvédelmi bizottság, polgármesterek éveken, fiatal nemzedéknek, magyar nemzetépítő, bizottság fideszes, elmúlt időszakban, magyar kormány, illegális migrációról, magyar álláspontot, európai fórumok, magyar ellenzék, bizottság jobbikos, magyar gazdaságnak, magunk részéről, versenyzőkön múlik, magyar szövetség, csütörtöki sajtótájékoztatón, tapasztalt csapat, tanácskozás reggel, testület elnöke, helyzet Irakban, iraki parlament, külföldi csapatok, bizottság MSZP-s,
© 2013 TVN.HU Kft.