Belépés
Koronavírus - Részvétét fejezte ki Kövér László kínai kollégájának a vírus áldozatai miatt
...
A táviratban - amit szombaton közöltek az MTI-vel - Kövér László azt írta, a világ államai számára egyre nagyobb gondot jelent a folyamatosan súlyosbodó helyzet, s minden ország egyre nagyobb erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy leküzdje ezt az eddig nem látott társadalmi, gazdasági és egészségügyi kihívást jelentő új típusú vírust.
A házelnök úgy véli, hogy csak a...
2020-04-04 09:51:18
Ez itt az én Hazám
... Péter: Ez itt az én hazám - Videó


László Attila - Ez itt az én hazám | Facebook
...
2020-04-03 16:45:19
Krónika 1. rész (napirend előtt: megemlékezések, a miniszterelnök felszólalása, frakcióválaszok)
... a felsőházi teremben ültek össze - néma felállással emlékeztek meg Szabadi Béla (FKgP, független) és Petrenkó János (MSZP, független) elhunyt volt országgyűlési képviselőkről.
Kövér László a magyar-lengyel barátság napjáról emlékezett meg. Szólt a a magyar és a lengyel nép szoros történelmi kapcsolatairól, egymásnak adott segítségnyújtásairól. Március 23-a 2007 óta a magyar-l...
2020-03-23 15:12:09
Kövér László táviratban ajánlott segítséget Horvátországnak
...
Az MTI-hez vasárnap este eljuttatott táviratában Kövér László azt írta: megrendüléssel értesült a Zágrábot és környékét sújtó mai földrengésről. Őszinte együttérzését fejezte ki, hogy "a már járványügyi veszélyhelyzetben élő horvát polgároknak e félelmetes természeti helyzettel kellett szembenéznie".
A házelnök maga és az Országgyűlés nevében biztosította a horvát házeln...
2020-03-22 19:52:36
Március 15. - Felvonták a nemzeti lobogót a Parlament előtt
...
A zászlót Áder János köztársasági elnök és Kövér László házelnök jelenlétében a Himnusz hangjaira a honvédség díszegysége vonta fel. Az eseményen közreműködött a központi katonazenekar és a lovas díszegység.
A téren mindössze néhány ember követte végig az idei nemzeti ünnep egyetlen központi programját. A többi központi rendezvényt - köztük Orbán Viktor miniszterelnök mú...
2020-03-15 09:21:03
Gulyás: Balsai István hozzájárult a szabad és független Magyarország létrejöttéhez
... nagyobbra értékelte az egyéni teljesítménynél, a zenekart fontosabbnak tartotta a szólistáknál - fogalmazott az Alkotmánybíróság vezetője...
2020-03-13 16:22:58
Az amerikai külügyminisztérium nyilvánosságra hozta szokásos éves emberi jogi jelentését
... európai intézmények és nemzetközi szervezetek aggodalmukat fejezték ki a fékek és ellensúlyok rendszerének általuk vélt gyengülése miatt. Ezzel kapcsolatban az amerikai külügy felidézte Kövér László házelnök tavaly április 24-én a parlamentben mondott beszédéből azt a mondatot, hogy "a bírák nem lehetnek függetlenek az államtól".
A szólásszabadságról - beleértve a sajtószabad...
2020-03-12 08:11:06
Kövér László: a magyar bor az elmúlt 30 évben újjászületett és töretlenül fejlődött
...
Kövér László szerint ha van sikerágazat a rendszerváltoztatás ellentmondásos történetében, akkor az a borászat. És mindez a magyar borászoknak köszönhető - tette hozzá.
Hangsúlyozta: azért lehet ma este a "feltámadás bora" az asztalunkon, mert az elmúlt évtizedekben feltámadtak borászaink, ott voltak a szőlőkben és pincékben, és voltak elkötelezett emberek, akik megőriz...
2020-03-07 21:03:11
Kövér: újjá fogjuk építeni a Kárpát-medencét
...
Kövér László, a rendezvény fővédnöke úgy fogalmazott: "már nem csak részt vehetünk, de újra részt is veszünk egymás életében, s ennek egyik leginkább magától értetődő terepe a sport".
Már a profi sportban is vannak erre szép példák - mondta a házelnök, megjegyezve, hogy a magyar jégkorongbajnokságban megszokottá vált például a Fradi-Csíkszereda rangadó.
Sőt, minapi ...
2020-03-05 21:12:44
Aniversare Trianon - Preşedintele parlamentului ungar: trauma poate fi depăşită prin cooperarea ţărilor Europei
...
László Kövér a subliniat faptul că lansarea unei noi cooperări în Europa Centrală, plină de speranţe cum este acum, în 2020, nu a existat niciodată. Obiectivul acesteia constă în "respectarea reciprocă a intereselor celuilalt, dar, să ne şi ajutăm reciproc" în realizarea intereselor naţionale, a adăugat politicianul.
În timpul forumului, preşedintele parlamentului ungar ...
2020-02-29 13:51:25
1 2 3 ..................224 225 .........336 337 .........447 448 449 
Címkék: Kövér László, Balsai István, Aniversare Trianon, László Attila, Szabadi Béla, Petrenkó János, Áder János, Orbán Viktor, László Kövér, Europa Centrală, vírus áldozatai, miniszterelnök felszólalása, nemzeti lobogót, világ államai, folyamatosan súlyosbodó, felsőházi teremben, magyar-lengyel barátság, házelnök maga, horvát házeln, zászlót Áder, honvédség díszegysége, eseményen közreműködött, központi katonazenekar, lovas díszegység, téren mindössze, idei nemzeti, többi központi, egyéni teljesítménynél, zenekart fontosabbnak, amerikai külügy, parlamentben mondott, magyar borászoknak, elmúlt évtizedekben, rendezvény fővédnöke, profi sportban, subliniat faptul, existat niciodată, intereselor celuilalt, adăugat politicianul, alkotmánybíróság, frakcióválaszok, horvátországnak, erőfeszítéseket, teljesítménynél, miniszterelnök, kapcsolatairól, megemlékezések, ellentmondásos, megrendüléssel, nyilvánosságra, közreműködött, parlamentului, katonazenekar, létrejöttéhez, földrengésről, újjászületett, országgyűlési,
© 2013 TVN.HU Kft.