Belépés
Kövér: a bizalomból eredő lelki összhang is szükséges egy egészséges társadalomhoz
...
Kövér László az Országházban a Göllesz Viktor-ösztöndíj és a Frim Jakab-emlékérem átadásán úgy fogalmazott: "nem csodákat, nem teljesíthetetlen dolgokat várunk egymástól, hanem csupán azt, hogy a maga helyén, a maga képességeivel és adottságaival mindenki tegyen meg közösségünkért mindent, ami csak tőle telik". Ehhez van olyan nagy szükség az egymást tápláló, egymást erősítő ...
2019-12-05 17:12:20
Kövér: egyre inkább individualizált társadalommá kezdünk válni
...
Kövér László azt mondta, "közösségként nem vagyunk képesek magunkat megfogalmazni mint nemzet", egy megosztott közösség vagyunk, vagy egyre inkább - és ezen sokan dolgoznak kül- és belföldön egyaránt - egy individualizált társadalommá kezdünk válni, amelyben senki nem tartozik felelősséggel semmiért, önmagáért sem, nemhogy másokért, vagy a közösségért.
Abban hogy ez így ...
2019-12-02 22:12:41
Krónika 1. rész (napirend előtt: beiskolázás, tüntetések, Trianon)
...

Megemlékezés

Kövér László megemlékezett a múlt héten elhunyt Horváth János (Fidesz) volt országgyűlési képviselőről. Az Országgyűlés elnöke azt mondta, a magyar parlamentarizmus nagy alakja távozott, aki személyével is összekötötte a totális diktatúrákkal szembenálló demokratikus nemzedéket a rendszerváltoztatás korának Országgyűlésével.

DK: kaffka...
2019-12-02 15:22:11
Nincs Cím
... Alapítvány (CÖKA) kuratóriumának döntése alapján.

A Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség nevében Dobsa István emléklapot vett át a tegnapi eseményen, beszédet mondott Csizmadia László, a CÖF-CÖKA elnöke.


Díjazták a Szellemi Honvédőket - Fotó: MH / Hegedűs Róbert


...
2019-11-30 20:00:13
Fidelitas-kongresszus - Kövér: a fiatal nemzedéknek át kell vennie a magyar nemzetépítő politika stafétabotját
...
Kövér László - aki a Fidesz választmányának elnöke - hangsúlyozta: a nemzettagadás képviselői a politikájukat az egyénre és a tömegre építik, a baloldaliak mindig tömegeket gyártanak, a liberálisok pedig a tömegből való egyéni kiemelkedés illúziójával kufárkodnak.
Úgy vélte: ez a "politikai tandem" sokszor bizonyult hatékonynak a hatalom megszerzésében és megtartásában,...
2019-11-30 19:22:51
Szellemi Honvédő díjakat adott át a CÖF-CÖKA
...
A "szellemi honvédők" és a Civil Együttműködési Tanácskozás (CET) ünnepi találkozóján Kövér László, az Országgyűlés elnöke, a rendezvény fővédnöke azt mondta, hogy bajtársként érkezett.
A magyar múltnak sajnos megkerülhetetlen öröksége az a "vajúdás", amely az istentagadó és az istenhívő, a birodalmi internacionalizmus és a nemzeti értékrend képviselői között zajlik évsz...
2019-11-29 22:29:22
Kövér: napjainkban egy tudatfoglaló háború kezdetét éljük
... hadviselésnek egyik célja, egyben egyik legsúlyosabb következménye, hogy elidegeníti a fiatalokat a családjuktól, a nemzetüktől, a szülőföldjüktől és végső soron önmaguktól, hogy - mint Kövér László hozzátette - "már szó szerint azt se tudják magukról, hogy fiúk- e vagy lányok".
A másik cél - a házelnök értékelése szerint - az általános emberi értéktudat elsorvasztása, mert ...
2019-11-29 13:28:44
Orbán: Croaţia şi Ungaria trebuie conectate
... mulţumit omologului său croat pentru construirea clădirii, care tocmai a fost inaugurată.
Piatra de temelie a căminului pentru elevi a fost aşezată în octombrie anul trecut, de către László Kövér, preşedintele Parlamentului Ungar, împreună cu preşedintele Parlamentului Croat, Gordan Jandrokovic. Centrul, care funcţionează de 20 de ani, găzduieşte o grădiniţă bilingvă, şcoală ...
2019-11-28 21:45:41
Magyar kormánytámogatással épült görögkatolikus ifjúsági központot adtak át Lemberg megyében
... jószomszédi kapcsolatok és megbékélés jeleként az emlékmű fellelt darabjait a helyiek 2014-ben a magyar á...
2019-11-24 16:02:07
László Kövér: în urmă cu o sută de ani a avut loc o încercare de a lichida Ungaria
...
În discursul său pronunţat în deschiderea lucrărilor conferinţei intitulate "1919 - Marea destrămare", László Kövér a afirmat cu privire la perioada imediat următoare Primului Război Mondial: "în acei ani am parcurs o cale, un calvar al naţiunii, care a dus la dezmembrarea ţării".
Vorbind despre consecinţele Trianonului, a evocat: "pe această cale" ne-am pierdut două tre...
2019-11-21 17:21:48
1 2 3 ..................223 .........334 335 .........445 446 
Címkék: Nincs Cím, Szellemi Honvédő, László Kövér, Kövér László, Göllesz Viktor-ösztöndíj, Frim Jakab-emlékérem, Horváth János, Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség, Dobsa István, Csizmadia László, Szellemi Honvédőket, Hegedűs Róbert, Civil Együttműködési Tanácskozás, Parlamentului Ungar, Parlamentului Croat, Gordan Jandrokovic, Primului Război Mondial, bizalomból eredő, egészséges társadalomhoz, fiatal nemzedéknek, magyar nemzetépítő, tudatfoglaló háború, lichida Ungaria, maga helyén, maga képességeivel, egymást tápláló, megosztott közösség, individualizált társadalommá, múlt héten, magyar parlamentarizmus, totális diktatúrákkal, tegnapi eseményen, nemzettagadás képviselői, tömegre építik, baloldaliak mindig, liberálisok pedig, tömegből való, hatalom megszerzésében, rendezvény fővédnöke, magyar múltnak, nemzeti értékrend, házelnök értékelése, általános emberi, fost inaugurată, căminului pentru, fost aşezată, emlékmű fellelt, helyiek 2014-ben, megkerülhetetlen, országgyűlésével, teljesíthetetlen,
© 2013 TVN.HU Kft.