Belépés
Önkormányzat 2019 - Magyar Nemzet: Borkai Zsolt kedden távozhat a Fideszből
...
A cikk szerint a külföldön tartózkodó Orbán Viktor, a Fidesz elnöke kérésére Kövér László, a Fidesz választmányának elnöke és Kubatov Gábor alelnök budapesti konzultációra hívta Borkai Zsoltot, a "botrányba keveredett, ám vasárnap újraválasztott győri polgármestert".
A Magyar Nemzet úgy tudja, e találkozó következményeként Borkai Zsolt kedden sajtótájékoztatón jelenti be...
2019-10-14 19:22:08
A Szent István-bazilikában búcsúztatták Sára Sándort
... érdemelte ki. Bölcsessége, tudása hiányozni fog a magyar kulturális és közéletben - búcsúzott Dobos Menyhért.
A Magyar Művészeti Akadémia, a pályatársak és a barátok nevében Lugossy László filmrendező, az MMA rendes tagja búcsúzott Sára Sándortól. Mint kiemelte, Sára Sándor operatőri munkájának olyan filmeket köszönhet a Balázs Béla stúdiós nemzedék, mint a Sodrásban, a Gyere...
2019-10-11 18:12:02
Aradi vértanúk - Kövér László: az 1948-49-es szabadságharc erőt adott, hogy felülkerekedhessünk a XX.-XXI. száz
... amikor 2010-ben országunkban lezártuk a posztkommunizmus korszakát, és megnyitottuk a korábban oly sokáig megtiport haza és megalázott nemzet felemelkedésének új korszakát" - emelte ki Kövér László az MTI-hez eljuttatott beszédében.
Mint mondta, ma főt hajtunk múltbéli forradalmaink hőseinek életáldozata előtt, és ugyanakkor ünnepeljük jelenkori békebeli hőseink munkaáldozatá...
2019-10-06 17:22:04
Kövér László jelenlétében avatták fel Czetz János honvédtábornok szobrát Gyergyószentmiklóson
... éljen. "Bízzunk benne és mindent tegyünk meg érte, hogy a következő magyar nemzedékek soha, de soha ne szembesüljenek ezzel a tragikus kérdéssel" - jelentette ki a politikus.
Kövér László felidézte: a magyarság szabadságvágyának legfőbb célját és tartalmát az 1526-os tragikus mohácsi csata óta "a független, cselekvőképes, népét és nemzetét oltalmazó magyar állam" helyreállít...
2019-10-05 19:32:19
László Kövér: Ţinutului Secuiesc i se cuvine o compensaţie istorică atât din partea Budapestei, cât şi din part
...
În opinia lui László Kövér, secuii pot aştepta din partea ambelor capitale să li se spună un cuvânt bun, întrucât din punct de vedere moral, România şi Ungaria sunt datoare Ţinutului Secuiesc şi secuilor. Ţinutul Secuiesc şi poporul său a oferit amândurora mai mult decât a primit: timp de 1000 de ani Ungariei, apoi timp de 100 de ani României.
Politicianul ungar a adăuga...
2019-10-05 15:21:33
Kövér László: Székelyföldnek történelmi kárpótlás jár Budapestről és Bukarestből egyaránt
...
Kövér László úgy vélte: a székelyek mindkét fővárosból elvárhatják a jó szót, mert Románia és Magyarország erkölcsi értelemben egyaránt adósa Székelyföldnek és a székelységnek. Székelyföld és népe ugyanis ezer év alatt Magyarországnak, száz év alatt Romániának adott többet, mint amennyit visszakapott tőlük.
Hozzátette: a 21. században sem Románia, sem Magyarország nem a...
2019-10-05 14:11:32
Elkészült a Nyíregyházát nyugatról elkerülő út
...
Az ünnepségen Kövér László, az Országgyűlés elnöke elmondta, Magyarország úthálózata folyamatosan fejlődik, a stratégiai fontosságú M44-es gyorsforgalmi szerdai átadása után pedig az ország egyik legdinamikusabban fejlődő megyeszékhelyének elkerülő útját is felavathatják.
A jelenlegi kormány és a vele szövetséges polgármesterek közös koncepció mentén tervezik és valósítj...
2019-10-02 20:12:04
Önkormányzat 2019 - Kövér László: az ellenzék pártjai csatateret kívánnak csinálni az önkormányzatokból is
... központi kormányzat részéről bemutatni, beleértve az Országgyűlést is, hogy eddig is partnerei voltunk az önkormányzatoknak és ezután is partnerei kívánunk lenni - jelentette ki.
Kövér László hozzátette: természetesen csak azoknak tudunk a partnerei lenni, akik bennünk nem ellenséget, hanem legalábbis jó szándékú segítőt, sőt esetleg barátot látnak.
Könnyebb annak eljutn...
2019-10-01 20:22:06
Újraindulásának tizedik évfordulóját ünnepelte a Szent Gyermekség Műve Budapesten
... nyernek.
Soltész Miklós az Országház tervezőjét méltatva nagyszerű építésznek nevezte Steindl Imrét.
A parlamenti ünnepségen több üzenetet is felolvastak: Áder János köztársasági elnök és Kövér László házelnök egyaránt köszöntötte a gyermekeket.
A Pápai Missziós Művek honlapja szerint a Szent Gyermekség Műve - másképpen a Missziós Gyermekek Társasága - annak a vágyn...
2019-09-21 19:12:39
Kövér: Dél-Korea Magyarország stratégiai partnere
...
A két ország közötti diplomáciai kapcsolatok felvételének 30. évfordulója kapcsán Kövér László kiemelte, hogy Dél-Korea volt az első ázsiai ország, amelyik a rendszerváltozás után Magyarországgal megújította a diplomáciai kapcsolatokat.
A magyar Országgyűlés elnöke rámutatott: az elmúlt 30 évben a kétoldalú gazdasági, kereskedelmi, kulturális, turisztikai, valamint tudo...
2019-09-20 14:11:39
1 2 3 ..................220 221 .........331 332 .........440 441 442 
Címkék: Magyar Nemzet, Borkai Zsolt, Szent István-bazilikában, Sára Sándort, Kövér László, Czetz János, László Kövér, Szent Gyermekség Műve Budapesten, Dél-Korea Magyarország, Orbán Viktor, Kubatov Gábor, Borkai Zsoltot, Dobos Menyhért, Magyar Művészeti Akadémia, Lugossy László, Sára Sándortól, Sára Sándor, Balázs Béla, Soltész Miklós, Steindl Imrét, Áder János, Pápai Missziós Művek, Szent Gyermekség Műve, Missziós Gyermekek Társasága, 1948-49-es szabadságharc, ellenzék pártjai, cikk szerint, külföldön tartózkodó, magyar kulturális, barátok nevében, posztkommunizmus korszakát, következő magyar, tragikus kérdéssel, magyarság szabadságvágyának, 1526-os tragikus, oferit amândurora, székelyek mindkét, ünnepségen Kövér, stratégiai fontosságú, ország egyik, jelenlegi kormány, vele szövetséges, partnerei lenni, parlamenti ünnepségen, első ázsiai, rendszerváltozás után, diplomáciai kapcsolatokat, magyar Országgyűlés, kétoldalú gazdasági, felemelkedésének, posztkommunizmus, rendszerváltozás, magyarországgal,
© 2013 TVN.HU Kft.