Belépés
Kövér László részvétét fejezte ki a törökországi földrengés miatt
... legmélyebb sajnálatát és együttérzését fejezte ki az Elazig és Malatya tartományban történt súlyos földrengés miatt, amely számos emberáldozatot követelt, illetve nagy károkat okozott.
Kövér László azt kérte a török házelnöktől, hogy tolmácsolja a magyar képviselők őszinte együttérzését az áldozatok hozzátartozóinak, valamint szolidaritásukat a török néppel, gyors felépülést ...
2020-01-25 16:02:35
Zarándokvonatok indulnak Csíksomlyóra, Czestochowába és Medjugorjéba
... fiataloknak pedig sokszor ezeken az utazásokon alakul ki a kötődésük az anyaországgal, és később is visszatérnek hosszabb-rövidebb időre Magyarországra.
A sajtótájékoztatón felolvasták Kövér László, az Országgyűlés elnöke, a csíksomlyói és a czestochowai zarándoklatok világi fővédnöke levelét.
Azt írta: a mai világban "a szélrózsa minden irányába utazhatunk", a legérté...
2020-01-23 13:32:03
Erdő Péter megnyitotta a Boldog Özséb-emlékévet
... 70 rendházban teljesít szolgálatot. "Az új idők és új helyek új kihívásokkal járnak, de az Isten iránti hűség nem változik" - fogalmazott a generális.
A szentmisén részt vett Kövér László, az Országgyűlés elnöke.
A pálos rend az emlékév során több programmal és egy mozgó kiállítással is szeretné megismertetni a nagyközönséggel a rend életét. A kiállítást szállító busz j...
2020-01-20 14:12:53
Ukrán repülő - Kövér László részvéttáviratot küldött a légi szerencsétlenségben érintett országok házelnökeinek
... r...
2020-01-09 13:21:42
Történelemformáló személyiség
... Püspöki Konferencia elnöke.
.......
A rendezvény védnökei Marek Jędraszewski krakkói érsek, Kövér László országgyűlési elnök és Marek Kuchciński, a lengyel parlament marsallja (alsóházi elnöke) voltak.
A Pápa a vasfüggönyön túlról című, Krakkóban kezdődő emlékező rendezvénysorozat harmad...
2020-01-07 15:44:28
Áder: Horváth János formálni akart, a világot és benne önmagát
... volt. 2003-tól 2014-ig ő volt a parlament korelnöke.
Horváth Jánost...
2019-12-19 13:01:55
Átadták a 2019-es Gábor Dénes-díjakat
...
A díjátadón Kövér László, az Országgyűlés elnöke úgy fogalmazott: a díj harminc esztendeje egy magyar lámpagyújtás, amelynek fénye segít a természettudományok egyetemes katedrálisának felfedezésében, a magyar műszaki alkotóerő felmutatásában és közösségi elismerésében, valamint segít a magyar tudományosság határokon átívelő összefogásának erősítésében is.
"A jövőtől való...
2019-12-17 14:42:30
Az Országgyűlés elnöke beiktatta hivatalába Polt Péter legfőbb ügyészt
... hivatalba, korábban - 2000. május 16. és 2006. május 16. között - már betöltötte ezt a tisztséget, így most a harmadik legfőbb ügyészi ciklusát kezdte meg.
A LÜ közleménye szerint Kövér László a legfőbb ügyészt hivatalába iktató beszédében - Finkey Ferenc koronaügyész szavait idézve - kiemelte, hogy az ügyészség függetlensége egyértelműen hozzátartozik az igazságszolgáltatás ...
2019-12-17 12:51:48
Preşedintele Parlamentului ungar: László Tőkés şi cetăţenii Timişoarei şi-au scris numele în istorie pentru tot
...
La deschiderea expoziţiei intitulate "Timişoara 89 - Ajutorul Ungariei", László Kövér a formulat astfel: cetăţenii Timişoarei au demonstrat că libertatea este una şi indivizibilă şi în România, atât pentru români, cât şi pentru maghiari. Ei au demonstrat de asemenea că nimeni nu va avea mai multă libertate dacă ia libertatea altuia şi nimeni nu poate fi cu adevărat liber atât...
2019-12-15 07:05:34
Kövér: Tőkés László és Temesvár népe örökre beírta magát a történelembe
...
Kövér László a Temesvár '89 - A magyar segítség című kiállítás megnyitóján úgy fogalmazott, Temesvár népe Romániában is bebizonyította: a szabadság egy és oszthatatlan román és magyar számára egyaránt. Bebizonyította azt is: senkinek nem lesz több szabadsága azáltal, hogy elveszi a másét, és senki nem lehet valójában szabad, amíg a másik rab - fűzte hozzá a politikus.
Ha...
2019-12-14 20:01:57
1 2 3 ..................223 224 .........335 336 .........445 446 447 
Címkék: Kövér László, Erdő Péter, Boldog Özséb-emlékévet, Horváth János, Gábor Dénes-díjakat, Polt Péter, Preşedintele Parlamentului, László Tőkés, Tőkés László, Püspöki Konferencia, Marek Jędraszewski, Marek Kuchciński, Horváth Jánost, Finkey Ferenc, Ajutorul Ungariei, László Kövér, törökországi földrengés, 2019-es Gábor, török házelnöktől, magyar képviselők, áldozatok hozzátartozóinak, török néppel, utazásokon alakul, sajtótájékoztatón felolvasták, czestochowai zarándoklatok, szélrózsa minden, szentmisén részt, pálos rend, emlékév során, mozgó kiállítással, rend életét, kiállítást szállító, rendezvény védnökei, lengyel parlament, vasfüggönyön túlról, parlament korelnöke, díjátadón Kövér, magyar lámpagyújtás, magyar műszaki, magyar tudományosság, jövőtől való, harmadik legfőbb, legfőbb ügyészt, ügyészség függetlensége, formulat astfel, magyar segítség, hozzátartozóinak, részvéttáviratot, szolidaritásukat, zarándokvonatok, nagyközönséggel, bebizonyította, összefogásának, felfedezésében, felmutatásában,
© 2013 TVN.HU Kft.