Belépés
Krónika 4. rész (határozathozatalok)
... képviselői mentelmi jogát az Országgyűlés.
A képviselők 131 igen, 52 nem ellenében döntöttek a mentelmi jog felfüggesztéséről, amelyet Polt Péter legfőbb ügyész indítványozott Kövér László házelnöknél egy hivatali visszaélés ügyében indult büntetőeljárás nyomán.
A megalapozott gyanú szerint Demeter Márta közérdekből nem nyilvános adatokat adott ki.
Az ellenzéki poli...
2019-07-12 12:51:36
Felfüggesztette a parlament az LMP-s Demeter Márta mentelmi jogát
...
A képviselők 131 igen, 52 nem szavazattal, kétharmados többséggel döntöttek a mentelmi jog felfüggesztéséről, amelyet Polt Péter legfőbb ügyész indítványozott Kövér László házelnöknél egy hivatali visszaélés ügyében indult büntetőeljárás nyomán.
A megalapozott gyanú szerint Demeter Márta közérdekből nem nyilvános adatokat adott ki.
Az ellenzéki politikus tavaly őssz...
2019-07-12 12:01:27
A mentelmi bizottság Demeter Márta (LMP) mentelmi jogának felfüggesztését javasolja
... tartalmi szempontból is alaptalanul vádolják.
Arra a felvetésre, nem érzi-e, hogy hibázott, úgy reagált: ezekre a kérdésekre számtalanszor válaszolt az elmúlt hónapokban.
Keresztes László Lóránt, az LMP frakcióvezetője hozzátette: az üggyel összefüggésben konzultált az ellenzéki frakcióvezetőkkel, és valamennyi képviselőcsoport azon az állásponton van, hogy ez egy polit...
2019-07-12 10:42:11
DK: a nyugdíjemelést kössék a béremelésekhez!
... nem csak Magyarországon, de az Európai Parlamentben sem akarják támogatni.
A Fidesz és Orbán Viktor megpróbálja ...
2019-07-10 12:32:15
LMP: a kormány minél hamarabb zárja be a Mátrai Erőművet!
... polgármesterjelöltek közül a független Baranyi Krisztinát támogatja. Ellenfele Jancsó Andrea, aki korábban az LMP tagja volt, azonban kilépett a pártból.
Ungár Péter kérdést kapott Kövér László házelnök kijelentéséről is, amely szerint a kormány nem mondott le a közigazgatási bíróságok felállításáról, később még napirendre veszi azt. Az LMP politikusa ezt úgy értékelte: a há...
2019-07-10 12:02:08
Krónika 4. rész (költségvetés)
...
DK: kevés a forrás az önkormányzatoknak

Varju László (DK) a közalkalmazottak, a tanárok, rendőrök, orvosok, ápolók bérének emelését sürgette. Szóvá tette, hogy a kormánypártiak nem támogatták frakciója módosító indítványát, amely emelte volna a parlagfűmentesítésre szánt forrásokat.
Sürgette az euró minél előbbi magyarországi bevezetését.
Frakciótársa, Ha...
2019-07-08 15:51:40
Krónika 2. rész (napirend előtt: EU, családok, mandátumigazolás, napirend)
... Brüsszelben" - fogalmazott.
A házelnök a napirend előtti felszólalások után ismertette a legfőbb ügyész indítványát Demeter Márta (LMP) mentelmi jogának felfüggesztéséről, amelyet Kövér László megvizsgálásra kiadott a mentelmi bizottságnak.
Balczó Zoltán és Nunkovics Tibor eskütétele
Az Országgyűlés egyhangúlag igazolta Balczó Zoltán és Nunkovics Tibor jobbikos képv...
2019-07-08 13:31:25
Procurorul general al Ungariei a propus ridicarea imunităţii parlamentare a unui deputat din Opoziţie
...
Potrivit comunicatului, procurorul general a înaintat o propunere preşedintelui Parlamentului de la Budapesta, László Kövér, în vederea ridicării imunităţii parlamentare a lui Márta Demeter, ca urmare a unei anchete aflate în curs de desfăşurare la Parchetul General din Ungaria.
În esenţă, potrivit suspiciunii fondate existente în dosarul penal deschis pentru abuz în ser...
2019-07-05 11:51:54
Hámos László külhoni magyar jogvédőre emlékeztek a Parlamentben
... Rights Foundation, az Alapítvány a Magyar Nemzeti Közösségek Európai Érdekképviseletéért és a Kisebbségekért - Pro Minoritate Alapítvány szervezésében tartott megemlékezésen kiemelte: Hámos László történelemalakító ember volt. Nem erős hangja, nem befolyása folytán lett az, hanem azáltal, hogy tette a dolgát ott, ahová a Mindenható helyezte - fogalmazott az államtitkár.
Rámu...
2019-07-01 20:02:10
Krónika 3. rész (napirend, interpellációk)
...
Szűcs Lajos jegyző ismertette Áder János államfő átiratát, amely szerint a miniszterelnök javaslatára június 30-ai hatállyal felmenti igazságügyi miniszteri tisztségéből Trócsányi Lászlót.
Napirend

A Ház azzal a változtatással fogadta el eheti napirendjét, hogy házszabálytól eltéréssel hétfőn megtárgyalja a babaváró hitel és a nagycsaládosok autóvásárlási támo...
2019-07-01 16:11:36
1 2 3 .................219 220 .........329 330 .........437 438 439 
Címkék: LMP-s Demeter Márta, Demeter Márta, Mátrai Erőművet, Hámos László, Polt Péter, Kövér László, Keresztes László Lóránt, Európai Parlamentben, Orbán Viktor, Baranyi Krisztinát, Ellenfele Jancsó Andrea, Ungár Péter, Varju László, Balczó Zoltán, Nunkovics Tibor, László Kövér, Márta Demeter, Parchetul General, Rights Foundation, Magyar Nemzeti Közösségek Európai Érdekképviseletéért, Minoritate Alapítvány, Szűcs Lajos, Áder János, Trócsányi Lászlót, mentelmi bizottság, nyugdíjemelést kössék, kormány minél, propus ridicarea, unui deputat, hivatali visszaélés, megalapozott gyanú, ellenzéki poli, ellenzéki politikus, kérdésekre számtalanszor, elmúlt hónapokban, üggyel összefüggésben, ellenzéki frakcióvezetőkkel, független Baranyi, közigazgatási bíróságok, euró minél, napirend előtti, legfőbb ügyész, mentelmi bizottságnak, unei anchete, miniszterelnök javaslatára, változtatással fogadta, babaváró hitel, nagycsaládosok autóvásárlási, mandátumigazolás, képviselőcsoport, közalkalmazottak, frakcióvezetője,
© 2013 TVN.HU Kft.