Belépés
Digitális közösségi alkotóműhelyt adtak át Miskolcon
... elkészült és egy most induló szakképzési infrastruktúra-fejlesztés szolgálja a fiatalok gyakorlatorientált felkészítését, a szakképzési centrumban 21. századi multifunkcionális tér, digitális közösségi alkotóműhely jött létre, amelyet a digitális világ legkorszerűbb eszközeivel szereltek fel.
A tárca vezető kitért arra, hogy a minisztérium által tavaly meghirdetett 21. század...
2019-09-19 20:31:43
CAFe Budapest - Két hét múlva kezdődik a kortárs művészeti fesztivál
... Sascha Ring, művésznevén Apparat, a német elektronikus zene egyik legizgalmasabb képviselője is.
A fesztiválra különleges akcióval készül a francia Olivier Grossetete, a köztéri és közösségi művészet egyik legeredetibb egyénisége Pestre költözteti Budát, a Halászbástya kartonmását építi meg az Erzsébet téren lelkes városlakók segítségével - tette hozzá.
Káel Csaba kitért...
2019-09-19 15:21:39
Kulturális örökség napjai - Programok a keszthelyi Balatoni Múzeumban
... múzeumban. Az első blokkban a vízgazdálkodás, ezen belül a Balaton-parti város történeti földrajza, forrásainak, egykori közkútjainak története lesz a központi téma. Az est második felében a közösségi terek - köztük az Erzsébet liget, valamint a Helikon liget - fejlesztési lehetőségeit vitatják meg - fejtette ki Havasi Bálint.
Várszegi Kata marketing menedzser az Amazon Ház ...
2019-09-19 07:40:55
AM: az agrárium modernizációja és a generációváltás áll a 79. OMÉK középpontjában
... Laude. Mindezek mellett a Gasztro Passzázson élőzenés piknikkel, valamint kézműves és prémium magyar élelmiszerekkel várják a látogatókat és válogatott magyar élelmiszereket mutat be a Közösségi Élelmiszer Stand is. A rendezvény teljes programkínálata a https://omek.amc.hu/ oldalon érhető el.
Ganczer Gábor, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatója hozzátette, hogy a mezőgazdaság telj...
2019-09-16 16:22:37
Megalakult a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének
... pedig az egyik legnagyobb magyar festőre, Csontváry Kosztka Tivadarra emlékeznek halálának 100. évfordulója alkalmából. A program helyszíne a Gazdagréti Szent Angyalok-templom plébániai közösségi háza. Minden érdeklődőt szeretettel hívnak és várnak.
A KÉSZ XI. kerületi csoportja - bár Gazdagréten alakult meg, és első programjaival innen jelentkezik az egész kerületből ...
2019-09-15 22:48:42
Szombaton kezdődik az Ars Sacra Fesztivál
... és Ránki Dezső zongoraestet ad a Budapest Music Centerben, Roby Lakatos együttesével pedig klasszikus, népi és dzsesszdarabokkal, valamint filmzenével szórakoztatja a közönséget a Háló Közösségi és Kulturális Központban.
A Karosi Júlia Quartet koncertjén Kodály és Bartók művei csendülnek fel az Óbudai Társaskörben, Művészet és hitvallás címmel Majoros Áron Zsolt szobrászművés...
2019-09-13 17:11:52
ITM-államtitkár: kiemelkedő érdeklődés előzi meg az Európai Mobilitási Hetet
... Autómentes Hétvége alkalmából a gépjárműforgalom elől lezárt Andrássy úton. A programhoz kapcsolódóan az ITM támogatásával rendezik meg az Emobility Fórumot is, amelynek idén az elektromos közösségi közlekedés a fő témája.
Az államtitkár a rendezvény ismertetésekor hangsúlyozta, hogy az üvegházhatású anyagok kibocsátásáért jelentős mértékben, és egyre nagyobb arányban a közú...
2019-09-13 12:32:01
Mintegy nyolcvan nagyzenekari koncert a Pannon Filharmonikusok évadában
... felnőtteknek azzal a szándékkal, hogy kedvet ébresszenek a Kodály Központban elérhető koncertjeik látogatásához. Az ötven előadásra tervezett dél-dunántúli régiós csillagtúrát Pécsen közösségi hetek egészítik ki, amely során a zenekar a város különböző pontjain ad minikoncerteket.
A PFZ fellépéséiről, a koncertek részleteiről bővebb tájékoztatás olvasható a zenekar honlapján,...
2019-09-10 16:23:23
Magyar Kulturális és Közösségi Központ nyílik jövőre Hanoiban
...
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tárgyalásokat folytatott Nguyen Manh Hung vietnámi információs és kommunikációs miniszterrel Budapesten, amelyen szó volt a szabadkereskedelmi és beruházásvédelmi tárgyalásokról is. A magyar fél a közlés szerint üdvözölte, az EU és Vietnám közötti tárgyalások eredményes lezárását, továbbá biztosította partnerét, hogy Magyarorszá...
2019-09-09 16:21:51
Központi tanévnyitót tartottak a kárpátaljai református líceumok Nagydobronyban
... bölcs nemzetek legyenek, meg tudják adni a területükön élő nemzetiségeknek az őket megillető jogokat, mert az békét, prosperitást hoz.
"Nem vagyunk hajlandóak lemondani azokról a közösségi jogokról, amelyeket egyszer már megszereztünk, és most el akarják tőlünk venni" - hangoztatta.
Pánczél Károly köszönetét fejezte ki a Nagydobronyi Református Líceum pedagógusainak, aki...
2019-09-08 19:22:14
1 2 3 .......................143 144 ............215 216 ............285 286 287 
Címkék: CAFe Budapest, Balatoni Múzeumban, Keresztény Értelmiségiek Szövetségének, Sacra Fesztivál, Európai Mobilitási Hetet, Pannon Filharmonikusok, Magyar Kulturális, Közösségi Központ, Sascha Ring, Olivier Grossetete, Káel Csaba, Havasi Bálint, Várszegi Kata, Amazon Ház, Gasztro Passzázson, Közösségi Élelmiszer Stand, Ganczer Gábor, Hungexpo Zrt, Csontváry Kosztka Tivadarra, Gazdagréti Szent Angyalok-templom, KÉSZ XI, Ránki Dezső, Budapest Music Centerben, Roby Lakatos, Háló Közösségi, Kulturális Központban, Karosi Júlia, Óbudai Társaskörben, Majoros Áron Zsolt, Autómentes Hétvége, Emobility Fórumot, Kodály Központban, Szijjártó Péter, Nguyen Manh Hung, Pánczél Károly, Nagydobronyi Református Líceum, kortárs művészeti, keszthelyi Balatoni, agrárium modernizációja, kárpátaljai református, most induló, szakképzési centrumban, digitális világ, tárca vezető, minisztérium által, német elektronikus, fesztiválra különleges, francia Olivier, első blokkban, központi téma, közösségi terek, rendezvény teljes,
© 2013 TVN.HU Kft.