Belépés
Új vezérigazgatója van a KELER Zrt.-nek
...
A közlemény szerint Demkó-Szekeres Zsolt 2019-től a KELER vezérigazgató-helyettesi és banküzemi igazgatói pozícióját töltötte be.
Az 1993-ban alapított KELER Központi Értéktár Zrt. (KELER) tulajdonosai a Magyar Nemzeti Bank és a Budapesti Értéktőzsde. Leányvállalatával, a KELER KSZF Zrt.-vel (együtt: KELER Csoport) biztosítja és működteti a magyarországi és számos európ...
2020-08-12 07:14:51
Jelentősen növelte tavalyi bevételét a Keler-csoport
...
A tájékoztatás szerint a Keler bevételeinek legnagyobb része, 74 százaléka az előző éveknek megfelelően az értékpapírforgalmi szolgáltatásból származott. Marosi Bencevezérigazgatója a közleményben rámutatott arra, hogy ezen a területen a tervezettnél 214 millió forinttal nagyobb bevételt értek el, emellett a vártnál 40 millió forinttal nagyobb bevétel származott a kibocsátói ...
2020-06-09 09:01:12
Koronavírus - HM: hetvenegy vállalatnál kezdték el a munkát a honvédelmi irányító törzsek
... a munkát a honvédelmi irányító törzsek. Ezek között szerepel az MVM, a MOL, a Mátrai Erőmű, a MAVIR Zrt., a Magyar Nemzeti Bank, a Befektető-védelmi Alap, a Budapesti Értéktőzsde Zrt., a KELER Központi Értéktár Zrt., az Országos Betétbiztosítási Alap, a Magyar Fejlesztési Bank, a HungaroControl Zrt., a MÁV, a GYSEV, a Volánbusz, a Magyar Közút Nonprofit Zrt., a Magyar Posta Zrt., ...
2020-03-19 17:12:37
Nőtt a Keler-csoport bevétele és nyeresége tavaly
...
A Keler Zrt. tavalyi tárgyévi eredménye 1,450 milliárd forint, a tulajdonosok a társaság május 29-én megtartott közgyűlésen 4 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntöttek. A közlemény szerint a magyarországi tőkepiac egyedüli értéktárát működtető Keler Zrt. bevétele 2,9 százalékkal magasabb a célkitűzésnél, az egy évvel korábbit pedig 1 százalékkal haladja meg.
Mónu...
2019-05-30 21:13:53
Az MKB Bank közreműködésével lezajlott a Megakrán Nyrt. tőkeemelése
... amelyből a Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alap részesedése 9,44 százalék. Az új részvényeknek a BÉT Xtend piacára történő bevezetése az alaptőke-emelés cégbírósági bejegyzését és a részvények KELER Zrt. előtti keletkeztetését követően, a várakozások szerint 2018 december első felében várható.
Langmáhr Tamás, a Megakrán Nyrt. igazgatóságának elnöke a tranzakcióval egyidejűleg 6112 ...
2018-11-21 21:46:02
A Park Teniszklub az Est Media tartozásait teljes egészében kifizeti a BÉT-nek és a KELER-nek
... elengedték. A Park Teniszklub mégis az Est Media teljes, eredeti tartozását fizeti ki a két hitelező felé, méghozzá a csődeljárás előtti, száz százalékos értéken - hangsúlyozták.
A BÉT és a KELER helyzete annyiban sajátos volt, hogy ezek a szervezetek törvényi korlátozás miatt az Est Mediában részvénytulajdont nem szerezhetnek, ezért a csődegyezség értelmében csak pénzben vá...
2018-07-24 11:31:41
Elindult az első magyar pénzügyi energiatőzsde
... lehet majd megtenni, az elszámolóház szerepét a villamosenergia-ügyleteknél a European Commodity Clearing AG (ECC) fogja betölteni, a földgázpiaci ügyletek esetében ezt a tevékenységet a Keler Zrt. fogja ellátni.
A másnapi és napon belüli áramtermékek továbbra is a HUPX-en, míg a spot gáz termékek kereskedése a CEEGEX-en lesz elérhető.
Az új tőzsde bevezetése a vállalatc...
2018-01-03 12:42:04
Felosztja részvényeit az Alteo, optimalizálja a cégstruktúrát
... semmit, a folyamat automatikusan lezajlik értékpapírszámlájukon.
A társaság a részvények felosztását 2017. december 31-ig tervezi megvalósítani, a Budapesti Értéktőzsdével (BÉT) és a Keler Zrt.-vel folytatott egyezetések alapján várhatóan 2017. december 15-i értéknappal, az igazgatóság a pontos értéknap meghatározására felhatalmazást kapott a közgyűléstől.
A részvényese...
2017-11-08 18:21:54
Európai uniós értéktári engedélyért folyamodott a KELER
...
A KELER ismerteti: a CSDR-t a 2008-ban elmélyülő pénzügyi válság hívta életre, hogy biztonságosabban, hatékonyabban és átláthatóbban működjenek a tőkepiacok. Ez az egyik legfontosabb válság utáni uniós szabályozás, amely a központi értéktárak működésére vonatkozik, és jelentős lépés egy egységes európai tőkepiac létrejötte felé.
A CSDR szabályozásán belül az egyik legfon...
2017-10-03 17:13:06
Euróra állt át a magyar a gáztőzsde
...
A társaság tájékoztatása szerint szeptember 30. óta már nem forintban számolják el a kereskedést a CEEGEX-en, a projekt a tőzsde, FGSZ Földgázszállító Zrt., a Keler KSZF, illetve a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) közötti együttműködés eredménye.
A gáztőzsde alapvető érdeke, hogy a piaci elvárásoknak megfelelve működjön, elősegítve ezzel a likvidit...
2017-10-03 16:33:30
1 2 3 4 5 6 7 
Címkék: KELER Zrt, Megakrán Nyrt, Park Teniszklub, Demkó-Szekeres Zsolt, KELER Központi Értéktár Zrt, Magyar Nemzeti Bank, Budapesti Értéktőzsde, KELER KSZF Zrt, KELER Csoport, Marosi Bencevezérigazgatója, Mátrai Erőmű, MAVIR Zrt, Befektető-védelmi Alap, Budapesti Értéktőzsde Zrt, Országos Betétbiztosítási Alap, Magyar Fejlesztési Bank, HungaroControl Zrt, Magyar Közút Nonprofit Zrt, Magyar Posta Zrt, Keler Zrt, Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alap, Langmáhr Tamás, European Commodity Clearing AG, Budapesti Értéktőzsdével, FGSZ Földgázszállító Zrt, Keler KSZF, Magyar Energetikai, Közmű-szabályozási Hivatal, honvédelmi irányító, első magyar, közlemény szerint, 1993-ban alapított, tájékoztatás szerint, előző éveknek, közleményben rámutatott, társaság május, magyarországi tőkepiac, alaptőke-emelés cégbírósági, részvények KELER, várakozások szerint, tranzakcióval egyidejűleg, csődeljárás előtti, szervezetek törvényi, csődegyezség értelmében, elszámolóház szerepét, földgázpiaci ügyletek, folyamat automatikusan,
© 2013 TVN.HU Kft.