Belépés
Kajak - kenu V.B./világ kupa Szeged 2020 szeptember
... státuszát, és a vb helyett - amelyen eredetileg az olimpiai programban nem szereplő számokban versenyeztek volna a sportolók - világkupa megszervezésére kérte fel a magyar szövetséget (MKKSZ), ötkarikás számokkal.
Schmidt Gábor, az MKKSZ elnöke az MTI érdeklődésére elmondta: az ICF elnöksége azért döntött így, mert fontosnak tartja, hogy a sportágnak legyen idén e...
2020-09-26 14:14:45
Asztalitenisz-vb - Az ITTF elnöke szerint Budapest nagyszerű házigazda lesz
... katari Abd el-Rahman el-Nadzsarról is, aki résztvevője lett volna a vb-nek, de autóbalesetben életét vesztette. A sportvezető együttérzéséről biztosította a gyászoló családot és a katari szövetséget.
Nátrán Roland, a magyar szövetség (MOATSZ) elnöke elárulta, hogy az elmúlt napokban sokan kérdezték őket, mennyire fáradtak, de mint mondta: ilyesmiről nincs szó.
"Világbajn...
2019-04-19 13:31:20
Tiszeker Ágnes: a WADA-nak vizsgálódnia kell a Kínát ért doppingvádak nyomán
... testépítés, a súlyemelés, de említhetem az atlétika, az úszás, a kajak-kenu sprintszámait is, és a sor folytatható..." - mondta.
Tiszeker Ágnes kiemelte ugyanakkor a Nemzetközi Súlyemelő Szövetséget (IWF), amely minősítése szerint fantasztikus doppingellenes programot hajt végre.
"Az IWF tényleg nagyon sokat tesz azért, hogy csak olyan sportoló kerüljön ki olimpiára, aki...
2017-10-30 08:11:02
MKKSZ: minden fronton az eredményesség megtartása és a fejlődés a cél
... majd a zökkenőmentes viss...
2017-02-10 13:02:29
Olimpia 2024 - Huszonkét nemzetközi sportszövetség képviselője járt Budapesten
...
Az azóta is tartó egyeztetések nyomán több sportág, így például az öttusa, az evezés, és a hegyikerékpár helyszíne változott és változik, utóbbi a Hármashatárhegyről átkerül a Testvérhegyre.
A Budapest 2024 közleménye szerint a nemzetközi sportszövetségektől jellemzően az elnökök, főtitkárok, vagy sportigazgatók és rendezvényigazgatók utaztak Budapestre, ahol átlagban mi...
2016-12-28 15:12:03
Schmidt Gábor: elsődleges cél az eredményesség megtartása
... kell hozni egy olyan fórumot, amelyen keresztül a sportág egészének javaslatai az eddiginél is nagyobb hangsúlyt kapnak.
A 74 éves sportvezető 1995 novembere óta irányította a szövetséget, a magyar kajak-kenusok ebben az időszakban összesen 367 aranyérmet, több mint 800 dobogós helyezést szereztek a világversenyeken. Az olimpiákon 17 arany-, 7 ezüst- és 8 bronzérmet nyertek.|...
2016-12-09 22:26:37
Baráth Etele távozott a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöki posztjáról
... küldöttek létrehozták a közgyűlés elnöke posztot, erre Baráth Etelét választották, ő ezen túl a stratégiai bizottságot is vezeti.
A 74 éves sportvezető 1995 novembere óta irányította a szövetséget, a magyar kajak-kenusok ebben az időszakban összesen 367 aranyérmet, több mint 800 dobogós helyezést szereztek a világversenyeken. Az olimpiákon 17 arany-, 7 ezüst- és 8 bronzérmet ...
2016-12-09 13:41:58
Három magyar arany a korosztályos kajak-kenu Európa-bajnokságon
... terveknek megfelelően megtartják a minszki világbajnokságot, akkor ott igazán komoly eredményeket érhetünk el."
A szakember arra utalt: a f...
2016-07-18 09:31:19
Kucsera Gábor megbukott az MKKSZ drogtesztjén
... - mondta Csabai Edvin, a szövetség szakmai igazgatója. "A Magyar Antidopping Csoport a felülvizsgálati eljárást követően értesíti majd az esetről a WADA-t és a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetséget (ICF), így a vétkes sportoló több éves eltiltásra számíthat. Mélységesen elítéljük, amit a versenyző tett, aki ezzel a sportág becsületébe gázolt."
A magyar szövetség - amint az a közl...
2015-08-05 15:02:24
Kajakosok pozitív drogtesztje - A MOB felfüggesztette a versenyzők anyagi támogatását
... a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) fegyelmi bizottságának döntését.
Az MKKSZ hétfői közleményében jelezte, hogy fegyelmi eljárást indít a két versenyzővel szemben, miután a szövetséget a Magyar Antidopping Csoport (MACS) hivatalosan tájékoztatta arról, hogy a két sportoló szervezetében kokain nyomaira bukkantak. A versenyzők válogatott kerettagságát az MKKSZ megszüntette,...
2015-05-05 15:32:21
1 2 
Címkék: Tiszeker Ágnes, Schmidt Gábor, Baráth Etele, Magyar Kajak-Kenu Szövetség, Kucsera Gábor, Nátrán Roland, Nemzetközi Súlyemelő Szövetséget, Baráth Etelét, Csabai Edvin, Magyar Antidopping Csoport, Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetséget, eredményesség megtartása, korosztályos kajak-kenu, versenyzők anyagi, olimpiai programban, sportolók &#8211, magyar szövetséget, sportágnak legyen, sportvezető együttérzéséről, gyászoló családot, katari szövetséget, magyar szövetség, elmúlt napokban, kajak-kenu sprintszámait, zökkenőmentes viss, hegyikerékpár helyszíne, olyan fórumot, sportág egészének, magyar kajak-kenusok, időszakban összesen, közgyűlés elnöke, stratégiai bizottságot, minszki világbajnokságot, szakember arra, szövetség szakmai, felülvizsgálati eljárást, vétkes sportoló, versenyző tett, sportág becsületébe, versenyzők válogatott, világversenyeken, világbajnokságot, együttérzéséről, felülvizsgálati, felfüggesztette, megszervezésére, doppingellenes, sportszövetség, autóbalesetben, sportigazgatók,
© 2013 TVN.HU Kft.