Belépés
Kendernay János az LMP új vezetője
... európai ügyekkel foglalkozik. A férfi társelnöki pozícióért versenyre kelt még Ferenczi István kispesti önkormányzati képviselő is.
Az országos elnökség titkári posztját ezután is Kanász-Nagy Máté tölti be.
Az elnökség további tagja Szabóné Szendefy Mária, Fábián Krisztina, Ferenczi István, Németh Ákos, Hanák Gábor és Pitz Dániel.
Kendernay János a sajtótájékoztató...
2019-07-06 16:21:44
Az EP-választási stratégiájáról is dönt jubileumi kongresszusán az LMP
... Demeter Márta társelnök, valamint Kendernay János elnökségi tag és Vágó Gábor volt parlamenti képviselő is.
A tanácskozáson szóba kerül a párt szövetségi politikája is az EP-választáson. Kanász-Nagy Máté a lehetőségek között említette az önálló indulást, saját lista állítását, de közös kampány folytatását más ellenzéki erőkkel, összellenzéki lista alkotását, valamint egy LMP...
2019-01-29 15:52:01
LMP: a kormány a felelős az egészségügy helyzetéért
... Domokos László több intézmény ellenőrzése után arra a megállapításra jutott, hogy pénzügyi szempontból botrányos, anarchiára jellemző állapotok uralkodnak az egészségügy egyes területein.
Kanász-Nagy Máté úgy fogalmazott: az egészségügyben tapasztalható botrányokat a Fidesz-KDNP idézte elő, miután az elmúlt nyolc évben több száz milliárd forintot vont ki az ágazatból.
A...
2018-08-07 23:05:51
Édes gyönyörűség
ÉDES GYÖNYÖRŰSÉG

Klasszikus orosz költők versei


...
2018-07-18 17:00:51
Bemutatta közös választási programját az LMP és az Új Kezdet
... ítélt. Közölte azt is: el kell érni, hogy beruházásaink tizenöt év múlva is ugyanazt nyújtsák, így az amortizáció fedezésére is biztosítani kell forrásokat, ami jelenleg hiányzik.
Kanász-Nagy Máté, az LMP szóvivője a programot úgy jellemezte: céljuk, hogy az emberek maguk dönthessenek a sorsukról és visszaadnák a közösségek önrendelkezési jogát. Ábrahám Júlia, az LMP elnöksé...
2017-12-14 16:43:05
Ukrán oktatási törvény - LMP: a magyar pártok együtt álljanak ki a kárpátaljai magyarokért!
...
Szél Bernadett arra kéri Orbán Viktort, a Fidesz elnökét, Vona Gábor Jobbik-elnököt, Semjén Zsolt (KDNP) valamint Molnár Gyula szocialista pártelnököket, kezdeményezésére lássák elnökey...
2017-09-11 17:26:59
Tallóztam
... abbahagyni a bankkártya használatát...
2016-03-06 19:18:47
Akik élményekre költik a pénzüket
... abbahagyni a bankkártya használatát, akár...
2016-03-05 13:16:15
Jeles napok és népi megfigyelések
... megszólalni a kakukk meg a pacsirta.


24.- Szent György napja


Ez a nap a marha első kihajtásának, kiverésének, a legeltetés elkezdésének napja, a pásztor, a kanász, a juhász munkába állásának napja. Harasztin pl. A pusztai kocsisok ezen a napon kötöttek szerződést a gazdákkal. Ilyenkor álltak össze a halászbokrok is Kopácson.


...
2015-04-07 20:36:25
Újpesten és Bényén tartanak időközi önkormányzati választást ma
... honlap szerint az önkormányzati mandátumért öten indulnak: Antal Gábor az Együtt, Jánszkyné Ulman Mária a Fidesz és az Újpestért Egyesület, Gál György a Jobbik, Barrel Zoltán az MSZP és a DK, Kanász-Nagy Máté az LMP, Körmendi István a Magyar Liberális Párt, valamint Janoviczki Imréné a Magyar Munkáspárt képviseletében.
A Pest megyei Bényén azért tartanak időközi polgármester-...
2015-03-22 07:03:52
1 2 3 
Címkék: Kendernay János, Ferenczi István, Kanász-Nagy Máté, Szabóné Szendefy Mária, Fábián Krisztina, Németh Ákos, Hanák Gábor, Pitz Dániel, Demeter Márta, Vágó Gábor, Domokos László, ÉDES GYÖNYÖRŰSÉG, Ábrahám Júlia, Szél Bernadett, Orbán Viktort, Vona Gábor Jobbik-elnököt, Semjén Zsolt, Molnár Gyula, Szent György, Antal Gábor, Jánszkyné Ulman Mária, Újpestért Egyesület, Barrel Zoltán, Körmendi István, Magyar Liberális Párt, Janoviczki Imréné, Magyar Munkáspárt, egészségügy helyzetéért, magyar pártok, kárpátaljai magyarokért, férfi társelnöki, országos elnökség, elnökség további, tanácskozáson szóba, párt szövetségi, lehetőségek között, önálló indulást, megállapításra jutott, egészségügy egyes, egészségügyben tapasztalható, elmúlt nyolc, amortizáció fedezésére, emberek maguk, közösségek önrendelkezési, bankkártya használatát, marha első, legeltetés elkezdésének, juhász munkába, pusztai kocsisok, napon kötöttek, önkormányzati mandátumért, kezdeményezésére, sajtótájékoztató, megállapításra, egészségügyben,
© 2013 TVN.HU Kft.