Belépés
Paksi bővítés - LMP: "döglött" a beruházás
...
Kanász-Nagy Máté, a párt országos elnökségének titkára csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján "döglöttnek" nevezte a beruházást, megismételve pártja álláspontját: ezt már a kormányfő is elismerte akkor, amikor menesztette Aszódi Attilát, a Miniszterelnökség paksi atomerőmű kapacitásának fenntartásáért felelős államtitkárát.
Azt mondta: a kormánynak csupán az a feladata...
2019-01-17 15:02:17
LMP: cél egy politikai centrum képzése Puzsér Róberttel
... felelte: ez zavarja őt, szerinte Ungár Péter akkor válhatnak teljes értékű ellenzéki politikussá, ha eloldaná ezen kapcsolatait. Hozzátette, Ungár Péter azt mondta neki: dolgozik az ügyön. Ezt Kanász-Nagy Máté is megerősítette.
Sétáló Budapest programját egy olyan vállalásnak nevezte, "amelyet meg lehet jegyezni, azonosítani lehet vele és számon lehet kérni". Kijelentette: m...
2018-12-10 15:21:30
Az LMP Puzsér Róbert független főpolgármester-jelöltet támogatja
...
Kanász-Nagy Máté, az LMP országos elnökségének titkára sajtótájékoztatón elmondta: a párt azonnal egyeztetéseket kezd Puzsér Róberttel a jelölt Sétáló Budapest koncepciójának és az LMP Budapest-programjának harmonizálásáért.
Moldován László, az LMP budapesti elnöke úgy ítélte meg, pártja megtette az első lépést Tarlós István (Fidesz-KDNP) főpolgármester leváltásáért és ...
2018-12-08 17:17:05
LMP: az államnak kell fenntartania a felsőoktatási intézményeket
... az egyetemeknek, "ellenkező esetben nem lesz ráhatásunk a felsőoktatási intézmények életére" - hangsúlyozta az LMP országos elnökségének titkára keddi, budapesti sajtótájékoztatóján.
Kanász-Nagy Máté azt mondta, a kormány gyökeres átalakítást tervez a felsőoktatás fenntartási modelljében, ugyanakkor nem egyértelmű, ki és hogyan alakítaná át azt.
Emlékeztetett: előbb a Bu...
2018-10-09 12:51:52
Az LMP október 20-án választja meg női társelnökét
...
A kongresszus kiírását Szél Bernadett lemondása teszi szükségessé.
Kanász-Nagy Máté közölte: megkezdődött a jelölési folyamat a pártban, amely október 10-én zárul.
Az LMP egy elnökségi tagot is választ, miután Angyal Károly ismét pártigazgató lesz, ez a pozíció pedig összeférhetetlen az elnökségi tagsággal.
A kongresszus az alapszabályt is módosítja némileg,...
2018-09-20 13:23:05
Az LMP választ vár a kormánytól a vastagbélrákszűréssel kapcsolatban
...
Kanász-Nagy Máté szerint, ha a szűrőprogramot több évvel ezelőtt elindítják, több száz ember életét lehetett volna megmenteni, és a késlekedés azzal is fenyeget, hogy vissza kell fizetni a megelőzési programra kapott támogatást.
Az LMP választ vár arra, hogy a szűrőprogramban hogyan fogja a kormány a személyi és tárgyi feltételeket biztosítani, mert kétségeik vannak afel...
2018-09-12 12:11:42
Fidesz: az ellenzék a tankönyveken is nyerészkedne
...
A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte szerdán az MTI-vel, hogy Kanász-Nagy Máté, az LMP országos elnökségnek titkára sajtótájékoztatón azt mondta, szabályozott formában, de vissza kell állítani a szabad tankönyvpiacot, bővíteni kell a könyvkínálatot, a tanároknak pedig meg kell hagyni a választás lehetőségét.
A Fidesz reagálásában azt írta: a balliberálisok k...
2018-08-22 15:41:39
LMP: vissza kell állítani a szabad tankönyvpiacot
...
Kanász-Nagy Máté, az ellenzéki párt országos elnökségének titkára szerdai budapesti sajtótájékoztatóján úgy ítélte meg, hogy az új Nemzeti alaptanterv ellehetetlenítené a nem állami tankönyvkiadókat. Kijelentette: a kormányzat szerinte eddig is törekedett erre, a jó minőségű tankönyvek azonban eljuthattak az iskolákba; most ezt számolná fel a kormány.
Úgy fogalmazott: a...
2018-08-22 12:41:17
LMP: biztonsági kockázatot jelent a melegedő Duna a paksi atomerőműre
... csökkentik a termelést, akkor gazdasági kockázat is jelentkezik, hiszen nem térül meg az erőmű működése, főleg 2026 után, amikor Paks II.-vel újabb blokkokat akarnak üzembe állítani.
Kanász-Nagy Máté szerint a biztonsági és gazdasági kockázat mellett az erőműnek jelentős környezet- és természetromboló hatása is van, hiszen egy 11 kilométeres hőcsóva jön létre Paks és Fajsz kö...
2018-08-08 15:20:23
LMP: a kormány a felelős az egészségügy helyzetéért
... Domokos László több intézmény ellenőrzése után arra a megállapításra jutott, hogy pénzügyi szempontból botrányos, anarchiára jellemző állapotok uralkodnak az egészségügy egyes területein.
Kanász-Nagy Máté úgy fogalmazott: az egészségügyben tapasztalható botrányokat a Fidesz-KDNP idézte elő, miután az elmúlt nyolc évben több száz milliárd forintot vont ki az ágazatból.
A...
2018-08-07 23:05:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: Puzsér Róberttel, Puzsér Róbert, Kanász-Nagy Máté, Aszódi Attilát, Ungár Péter, Sétáló Budapest, Moldován László, Tarlós István, Szél Bernadett, Angyal Károly, Paks II, Domokos László, politikai centrum, államnak kell, felsőoktatási intézményeket, szabad tankönyvpiacot, melegedő Duna, paksi atomerőműre, egészségügy helyzetéért, párt országos, kormánynak csupán, olyan vállalásnak, párt azonnal, jelölt Sétáló, első lépést, felsőoktatási intézmények, kormány gyökeres, felsőoktatás fenntartási, kongresszus kiírását, jelölési folyamat, elnökségi tagot, pozíció pedig, elnökségi tagsággal, szűrőprogramot több, késlekedés azzal, megelőzési programra, szűrőprogramban hogyan, nagyobbik kormánypárt, tanároknak pedig, választás lehetőségét, ellenzéki párt, kormányzat szerinte, erőmű működése, erőműnek jelentős, megállapításra jutott, egészségügy egyes, egészségügyben tapasztalható, elmúlt nyolc, harmonizálásáért, természetromboló, tankönyvkiadókat, összeférhetetlen, szűrőprogramban, koncepciójának, főpolgármester,
© 2013 TVN.HU Kft.