Belépés
Az LMP egyenlően osztaná szét a tizenharmadik havi nyugdíjra szánt keretet
...
Kanász-Nagy Máté úgy fogalmazott, az idősek nem számíthatnak sok jóra a jövő évi költségvetésből, az abban szereplő tizenharmadik havi nyugdíj fokozatos visszaépítése is csak egy trükk, nem jelent biztos megoldást a nyugdíjasok nehézségeire.
Kiemelte, a bármikor újra elvehető tizenharmadik havi nyugdíj helyett stabil nyugdíjemelésre van szükség. Szólt arról is, az egysz...
2020-07-05 22:43:15
13. évközi hét szerda 06.01
... sertéskondába." Erre ezt mondta nekik: ,,Menjetek!" Azok ki is mentek, és megszállták a sertéseket, mire az egész konda a meredek partról a tóba rohant, és odaveszett.
A kanászok elfutottak, és a városba érve mindent jelentettek, azt is, ami a megszállottakkal történt. Akkor az egész város kiment Jézus elé, és amint meglátták, kérték, hogy távozzék határukból...
2020-07-01 14:22:29
LMP: az iskolaőrség bevezetése nem megoldás az erőszakra
...
Kanász-Nagy Máté, az LMP országos elnökségének titkára keddi, online sajtótájékoztatóján elmondta: az Országgyűlés elkezdte tárgyalni az iskolaőrség bevezetéséről szóló kormányzati előterjesztést, amely a családi pótlékot is megvonná azoktól a szülőktől, akiknek a gyermekei nem megfelelően viselkednek az iskolában.
Az LMP politikusa elismerte, hogy vannak viselkedési, m...
2020-06-09 14:33:02
Az LMP erősítené a környezeti nevelést a közoktatásban
...
Az ellenzéki politikus a nemzetközi gyermeknap alkalmából arra kérte a kormányt, hogy biztosítson többletforrásokat az erdei iskolák programjaira.
Kanász-Nagy Máté a legfiatalabbak jövője szempontjából kiemelten fontosnak nevezte, hogy az állam minden gyermeket segítsen hozzá a digitális kompetenciák elsajátításához szükséges digitális eszközök használatához, kiváltképp...
2020-05-31 14:41:50
Koronavírus - LMP: zöld fordulat kell "buta közmunkaprogram" helyett
... kifejtette, nem értenek egyet a kabinet azon szándékával, hogy 100 ezerrel bővítsék a közmunkában részt vevők számát, mivel az nem jelent majd tartós megoldást a munkaerőpiaci problémákra.
Kanász-Nagy Máté szerint ehelyett az LMP "zöld újranyitás" programját kellene megvalósítani, amely környezetvédelmi szempontokkal kapcsolná össze a munkahelyek visszapótlását.
Hangsúl...
2020-05-16 12:12:01
Koronavírus - LMP: a tisztifőorvos beismerte a hazaküldött betegek kezének elengedését
...
Kanász-Nagy Máté kifejtette, Müller Cecília egy írásban feltett kérdésükre válaszolva azt közölte, nem tart szükségesnek további hatósági intézkedéseket a hazaküldött betegekkel kapcsolatban.
Az LMP politikusa szerint ezek a betegek így semmilyen segítségre nem számíthatnak a kormánytól, ráadásul az önkormányzatoknak és más segítő szervezeteknek nincsenek eszközeik arra,...
2020-05-03 11:46:02
Koronavírus - Az LMP a közmunkaprogramok ideiglenes megerősítését javasolja
...
Kanász-Nagy Máté hangsúlyozta, a járvány teljesen felülírja az önkormányzatok költségvetéseit. A települések komoly adóbevételektől esnek el, részben a kormány elvonásai miatt, miközben a járvány elhárítása, a védőeszközök beszerzése többletkiadásokat jelent számukra - fejtette ki.
Kiemelte, ennek a helyzetnek az enyhítésére javasolták korábban például egy központi idősg...
2020-04-18 12:41:21
Koronavírus - LMP: a kormány visszaél a felhatalmazási törvény adta lehetőségekkel
...
Kanász-Nagy Máté, az LMP elnökségének titkára szerdai online sajtótájékoztatóján súlyosan antidemokratikusnak tartja, hogy egy új törvényjavaslat alapján teljes egészében elveszik a polgármesterektől azokat a jogköröket és döntéseket, amelyekkel a koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzetben élhetnek. Hozzátette: minden egyes polgármesteri döntést öt napon belül bírálnak majd...
2020-04-01 15:22:17
Koronavírus - LMP: béremelésre és az önkormányzatok nagyobb segítésére van szükség
...
Kanász-Nagy Máté, a párt országos elnökségének titkára pénteki, online sajtótájékoztatóján arra mutatott rá, hogy az egészségügyi ellátásban és az idősgondozásban dolgozókra hatalmas teher hárul a járvány során. Ezért előbbieknek 30 százalékos, míg a jövedelmi hátrányban lévő utóbbi csoportnak 50 százalékos azonnali béremelést szorgalmazott.
A béremelést pótlékként azonn...
2020-03-27 13:11:40
LMP: a kormánynak nincs valódi "zöld programja"
...
Kanász-Nagy Máté szerdai sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a kormány társadalom- és gazdaságpolitikája totálisan szembemegy mindenféle zöld gondolattal, és bár a miniszterelnök "most hirtelen úgy viselkedik, mint aki megvilágosodott", a zöld politikájának semmi érvényessége nincs.
A politikus bírálta, hogy a kabinet terve a megújuló energiaforrások hasznosításával ka...
2020-02-26 12:31:38
1 2 3 .5 6 7 8 9 10 11 
Címkék: Kanász-Nagy Máté, Müller Cecília, tizenharmadik havi, iskolaőrség bevezetése, környezeti nevelést, tisztifőorvos beismerte, hazaküldött betegek, közmunkaprogramok ideiglenes, kormány visszaél, felhatalmazási törvény, önkormányzatok nagyobb, kormánynak nincs, abban szereplő, nyugdíjasok nehézségeire, bármikor újra, egész konda, meredek partról, tóba rohant, kanászok elfutottak, városba érve, megszállottakkal történt, egész város, iskolaőrség bevezetéséről, családi pótlékot, ellenzéki politikus, nemzetközi gyermeknap, erdei iskolák, legfiatalabbak jövője, állam minden, digitális kompetenciák, kabinet azon, közmunkában részt, munkaerőpiaci problémákra, munkahelyek visszapótlását, írásban feltett, hazaküldött betegekkel, járvány teljesen, önkormányzatok költségvetéseit, települések komoly, kormány elvonásai, járvány elhárítása, védőeszközök beszerzése, enyhítésére javasolták, központi idősg, polgármesterektől azokat, párt országos, egészségügyi ellátásban, idősgondozásban dolgozókra,
© 2013 TVN.HU Kft.