Belépés
Költségvetés - Átfogó módosító javaslatot és "Budapest-csomagot" nyújt be a Párbeszéd
... pedig "a propaganda-televízióra" - fogalmazott. A "felesleges költések" összesen csaknem 300 milliárdot tesznek ki, ezt fordítaná a Párbeszéd egyebek mellett a "Budapest-csomagra".
Karácsony Gergely, az MSZP-Párbeszéd főpolgármester-jelöltje azt mondta, hogy mindarra bőven jut pénz, ami Orbán Viktor miniszterelnöknek fontos, arra azonban nem, ami a budapestieknek az. Megjegye...
2019-06-18 12:21:40
Krónika 4. rész (interpellációk)
... kárára kezelni a lakhatási válságot?
Burány Sándor (Párbeszéd) arról kérdezte a pénzügyminisztert, hajlandó-e a kormány a gazdagok kárára kezelni a lakhatási válságot, és támogatni Karácsony Gergely azon javaslatát, hogy a félmilliárd forintnál drágább ingatlanok megadóztatásából teremtsék meg egy bérlakás-program forrásait.
Hangsúlyozta: az utóbbi évek során brutálisan ...
2019-06-17 17:12:42
Fidesz: Karácsony hazudott az adatigénylési kérés ügyében
...
Felidézte: pénteken jelentették be, hogy bírósághoz fordultak, mert Karácsony Gergely nem teljesítette a közérdekű adatigénylésüket. Kovács Balázs, a Fidesz-KDNP XIV. kerületi önkormányzati képviselője azért fordult a polgármesterhez, hogy megtudja, mennyi kifizetetlen számlája és kintlévősége van az önkormányzatnak.
"Már eleve az sem normális, hogy ezeket az adatokat ne...
2019-06-17 16:22:30
Krónika 2. rész (napirend előtt: 3-as metró, költségvetés, önkormányzati választás)
...

Párbeszéd: Karácsony Gergely élő és élhető Budapestet hozna létre

Tordai Bence (Párbeszéd) az elmúlt napokban elrendelt hőségriadó és a Budapesten megdőlő hőségrekordok kapcsán arról beszélt: Karácsony Gergely a hétvégén lement a 3-as metróba, ahol 34,8 fokot mért a szerelvényekben. A kormánypárti tapsra reagálva megjegyezte: "Önökkel, a luxusjobboldallal el...
2019-06-17 15:32:22
Krónika 1. rész (napirend előtt: önkormányzati választás, külföldi munkavállalók, egészségügy)
... casting, ez azt jelenti: az ellenzéki pártok egymást vagdalják, egymást fúrják a koncért és mindezt előválasztásnak hívják. Ahány nap, annyi árulás - tette hozzá. Megjegyezte, mintha tényleg Karácsony Gergely (Párbeszéd) lenne az utolsó ember az országban, akinek nem tűnt fel, hogy Gyurcsány Ferenc (DK) szavainak igazságmutatója gyakran mutat nulla értéket.
Közölte, amit az e...
2019-06-17 14:42:32
Schmuck Andor nem indul a főpolgármester-jelölti előválasztáson
...
A Tisztelet Társaságának elnöke ezt azzal indokolta hétfői budapesti sajtótájékoztatóján, hogy Karácsony Gergely (MSZP-Párbeszéd) és Kálmán Olga (független, a Demokratikus Koalíció támogatásával) egyaránt jelezte, hogy megválasztása esetén megmarad a szépkorúak utazási kedvezménye a fővárosban.
Schmuck Andor megköszönte, hogy 2428-an támogatták aláírásukkal abban, hogy e...
2019-06-17 10:44:51
Fidelitas: Karácsony egyre több mindent söpör a szőnyeg alá
...
"Úgy tűnik, Karácsony Gergely egyre több mindent söpör a szőnyeg alá": a parkolási szerződések ügyét, közérdekű adatokat, "zűrös pénzügyeket", meghiúsult fejlesztéseket, a Pillangó park "furcsa" ügyét, a volt jegyzője ügyét és a kifizetetlen számlákat is - mondta Borbély Ádám, a szervezet budapesti elnöke a Városligetben tartott sajtótájékoztatón, amelyen a Fidelitas aktivist...
2019-06-15 23:25:12
MSZP: a Fidesz érdekeit szolgálja a médiatörvény aktuális módosítása
... választásokra utalva kijelentette: a nyilvánosság szabadságát biztosíthatná, ha ellenzéki polgármestereket juttatnának pozícióba a választók.
Kérdésre a szocialista politikus azt mondta, Karácsony Gergely betartotta a DK-val kötött egyezsége minden pontját.
Hozzátette, minden ellenzéki politikusnak a becsület és a bizalom talaján kell állnia, e nélkül ugyanis nem különbö...
2019-06-13 11:41:39
MSZP: cél az, hogy Karácsony Gergely nyerje meg az ellenzéki előválasztást
... megtörjék a Fidesz hegemóniáját.
Hozzátette: Budapesten is az a céljuk, hogy kiszabadítsák a fővárost a Fidesz fogságából, erre pedig az egyetlen baloldali és legalkalmasabb jelölt Karácsony Gergely (Párbeszéd).
Tartjuk a szavunkat, a főpolgármester-jelölti előválasztás első fordulóját Karácsony Gergely nyerte a szocialista Horváth Csabával szemben, akkor az MSZP kötelez...
2019-06-12 16:29:37
Karácsony helyreigazítást kér a Magyar Nemzettől
...
A közleményben azt írták, ha a lap ennek nem tesz eleget, Karácsony Gergely (Együtt-PM) perrel kényszeríti ki azt. A polgármester korábban ezt tette a Magyar Hírlappal is, amely a "Fidesz szócsöveként" a bíróság elsőfokú ítélete szerint is hazugságokat közölt - tették hozzá.
Emlékeztettek, a Magyar Hírlapnak a Fidesz-KDNP zuglói polgármesterjelöltjeként Jelen Tamás januá...
2019-06-12 16:05:19
1 2 3 ................102 .........153 ........203 204 
Címkék: Schmuck Andor, Karácsony Gergely, Magyar Nemzettől, Orbán Viktor, Burány Sándor, Kovács Balázs, Fidesz-KDNP XIV, Tordai Bence, Gyurcsány Ferenc, Tisztelet Társaságának, Kálmán Olga, Demokratikus Koalíció, Borbély Ádám, Horváth Csabával, Magyar Hírlappal, Magyar Hírlapnak, Jelen Tamás, adatigénylési kérés, médiatörvény aktuális, ellenzéki előválasztást, lakhatási válságot, gazdagok kárára, félmilliárd forintnál, bérlakás-program forrásait, utóbbi évek, közérdekű adatigénylésüket, elmúlt napokban, hétvégén lement, 3-as metróba, kormánypárti tapsra, ellenzéki pártok, utolsó ember, szépkorúak utazási, parkolási szerződések, volt jegyzője, kifizetetlen számlákat, szervezet budapesti, nyilvánosság szabadságát, szocialista politikus, bizalom talaján, egyetlen baloldali, szocialista Horváth, polgármester korábban, bíróság elsőfokú, megadóztatásából, adatigénylésüket, polgármestereket, önkormányzatnak, polgármesterhez, helyreigazítást, szerelvényekben, előválasztásnak, igazságmutatója, budapestieknek,
© 2013 TVN.HU Kft.