Belépés
Női kézilabda-vb - Spanyol-holland döntő lesz
... kapusteljesítménnyel eldöntötte a meccset (27-19), a norvégokon a tapasztalt Heidi Löke becserélése sem segített.
A Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC norvég játékosai közül a beálló Kari Brattset egy, az irányító Stine Oftedal két gólt dobott. A Siófok spanyol irányítója, a 30. születésnapját éppen ma ünneplő Nerea Pena négy találattal járult hozzá a sikerhez. A mezőn...
2019-12-13 18:52:19
Női kézilabda-vb - Újabb svéd és norvég siker
... Kumamotóban és környékén zajló tornán, és mindkét válogatott biztosította a középdöntőbe jutását.
A norvégok Angolát győzték le, a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC beállója, Kari Brattset, és irányítója, Stine Oftedal egyaránt háromszor volt eredményes.
A svédek Argentínát verték hét találattal, a Debrecen dél-amerikai balátlövője, Elke Karsten négy gólt lőtt....
2019-12-05 14:22:56
Női kézilabda-vb - Hibátlan a svéd, a norvég és a német csapat
...
A norvégok szoros meccsen győzték le Szerbiát, a Győr beállója, Kari Brattset egy, az irányító Stine Bredal hét gólt dobott. A szerbeknél az Érd jobbátlövője, Jelena Lavko háromszor volt eredményes.
A játéknap rangadóján a németek 26-25-re győzték le Dániát. A skandinávoknál a Siófok szélsője, Simone Böhme egyszer talált be.
A svédek a házigazda Japánt győzték le ma...
2019-12-03 14:31:44
Női kézilabda-vb - Elképesztő második félidővel nyertek a norvégok
... tulajdonképpen eldöntötték a mérkőzést, amit egy 11-1-es szériával zártak.
A Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC légiósai közül az irányító Stine Oftedal három, a beálló Kari Brattset egy góllal járult hozzá a sikerhez.
Eredmények, csoportkör, 2. forduló:
A csoport:
---------Norvégia-Szlovénia 36-20 (13-12)
korábban:Szerbia-Kuba 46-27 (25-11)Hollandi...
2019-12-02 14:02:03
Női kézilabda-vb - Magabiztos északi sikerek
...
A norvégok Kubát győzték le 31 góllal Kumamotóban. A Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC légiósai közül az irányító Stine Oftedal és a beálló Kari Brattset is négyszer volt eredményes.
A dánok Ausztráliát verték meg 25 gólos különbséggel. A győri Anne Mette Hansen három, a siófoki Simone Böhme négy gólt szerzett.
A svédek tízzel múlták felül a Kongói DK együtt...
2019-11-30 14:11:32
Női kézilabda BL - Fölényes győzelemmel kezdett a címvédő Győr
... Görbicz Anita, Veronica Kristiansen, Amanda Kurtovic és Kari Aalvik Grimsbö is hiányzott, ennek ellenére kiválóan, 5-0-s sorozattal kezdte a mérkőzést a Győr. A vendégek időt kértek, ám Kari Brattset vezérletével a Győr továbbra is rendkívül hatékonyan támadott, Kiss Éva pedig a kapuban nyújtott kiváló teljesítményt.
A Sävehof gondoskodott róla, hogy ne dőljön el idejekorán a...
2019-10-06 18:42:17
Három játékosával 2022-ig hosszabbított a Győr női kézilabdacsapata
... hazai bajnokság fináléjára és a Bajnokok Ligája négyes döntőjére, a Final Fourra - sorolta.
Kiemelte, hogy Stine Bredal Oftedal a kézilabdavilág elitjében az első háromban van, Kari Brattset az egyedüli játékos az ETO történetében, aki már az első évében kimagasló teljesítményt ért el, Anne Mette Hansen pedig védekezésben és támadásban is kimagasló teljesítményt nyújt, emelle...
2019-09-17 14:51:41
Győri lányok - Arany csapat a Női kézilabda B.L. rangadókon
... Gábor
.............
A Final Four elődöntőjében a Győri ETO elképesztő lendülettel kezdett, sorra dobálta a gólokat, különösen Eduarda Amorim és Kari Brattset párosa volt lehengerlő.
Nagyon sokat számított az is, hogy Amandine Leynaud elképesztő hatékonysággal védett, az ...
2019-05-13 22:53:05
Női kézilabda NB I - Továbbra is százszázalékos a címvédő Győr
... veszítettek.
Januári vállsérülése és műtétje után ezen a találkozón tért vissza az ETO junior világbajnok balszélsője, Fodor Csenge, aki négy góllal zárt. Csapattársai közül a norvég beálló, Kari Brattset volt a legeredményesebb hat találattal, az érdieknél pedig Jovana Kovacevic és Katarina Krpez Slezak is hét gólt dobott.
Eredmény:Érd HC-Győri Audi ETO KC 27-31 (9-16)|...
2019-04-17 21:39:31
Női kézilabda MK - Győr-Ferencváros döntő lesz
... egyszer az FTC győzött.
Eredmény, elődöntő:Győri Audi ETO KC-Érd HC 39-26 (20-15)----------------------------- --------a legeredményesebb játékosok: Hansen, Amorim 5-5, Pintea, Tomori, Brattset, Knedliková 4-4, illetve Jerabková 7, Krpez-Slezak 5, Lassource 4
A győriektől Fodor Csenge és a norvég Nora Mörk, az érdiektől pedig Kiss Nikoletve Jerabková 7, Krpeztse.-őie---il...
2019-03-16 16:51:47
1 2 
Címkék: Heidi Löke, Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC, Kari Brattset, Stine Oftedal, Nerea Pena, Elke Karsten, Stine Bredal, Jelena Lavko, Simone Böhme, Anne Mette Hansen, Kongói DK, Görbicz Anita, Veronica Kristiansen, Amanda Kurtovic, Kari Aalvik Grimsbö, Kiss Éva, Bajnokok Ligája, Final Fourra, Stine Bredal Oftedal, Final Four, Győri ETO, Eduarda Amorim, Amandine Leynaud, Fodor Csenge, Jovana Kovacevic, Katarina Krpez Slezak, HC-Győri Audi ETO KC, Győri Audi ETO KC-Érd HC, Nora Mörk, Kiss Nikoletve Jerabková, német csapat, címvédő Győr, tapasztalt Heidi, beálló Kari, irányító Stine, középdöntőbe jutását, norvégok Angolát, svédek Argentínát, norvégok szoros, játéknap rangadóján, németek 26-25-re, házigazda Japánt, 11-1-es szériával, góllal járult, norvégok Kubát, dánok Ausztráliát, győri Anne, siófoki Simone, svédek tízzel, vendégek időt, kapuban nyújtott, kézilabdavilág elitjében, első háromban, egyedüli játékos, első évében, találkozón tért, norvég beálló, érdieknél pedig, győriektől Fodor, norvég Nora,
© 2013 TVN.HU Kft.