Belépés
A patkányok temploma Indiában
Az indiai Dashaban egy egészen más, számunkra szokatlan kultúra és vallás őrzője. Itt áll a kívülről gyönyörű, hófehér kövekből csipkézett Karni Mata templom, amely építészetileg belülről is lenyűgöző. A látogatók mégsem a különleges mozaikok vagy a finoman faragott márványok miatt érkeznek ide - hanem a patkányokért, akik ellepik az egész templomot.

A nyugati ember szám...
2018-06-13 21:47:36
Ritka fényképek a világ minden tájáról - 65. (29 kép).
... gyepszőnyegét egy birkanyáj tartotta karban, Egyesült Államok, 1918


Karni Mata templom a templomban több mint 20.000 patkány él, India, 1976


A...
2016-09-18 21:31:58
Érdekességek a nagyvilágból
... mint a leves: zöldségekkel, vízzel (tészta nélkül - az csak dekorként lóg a fejünk fölött)... Egyébként azt mondják, hogy a fokhagyma is hasznos a bőrnek... :)

2. Karni Mata templom, India
Sosem fogod kitalálni, mit rejtenek a falak...

...
2014-06-27 15:22:45
Karni Mata hindu templom
... tartva, igazi szent állatként tisztelik.


Az indiai Dashaban álló Karni Mata hindu templom kívülről úgy néz ki mint egy szokásos templom, ám belépve a hívőket több ezer patkány fogadja.

...
2011-09-06 17:38:20
Mely országban van temploma a patkányoknak?
...hatarvadasz

Karni Mata egy középkori hindu szent asszony, Durga isten egyik inkarnációja (vagyis megtestesülése). A története szerint, vízfakasztó és halálból visszahozó csodatevései után, kasztjának, a Charannak legbefolyásosabb vezetojévé vált a régióban. Egy alkalommal fia megbetegedett, és a késon érkezo szent asszony már nem tudta megmenteni. Lement így hát Yamához,...
2011-06-04 16:43:44
1 
Címkék: Karni Mata, Egyesült Államok, patkányok temploma, világ minden, indiai Dashaban, kívülről gyönyörű, látogatók mégsem, különleges mozaikok, finoman faragott, egész templomot, nyugati ember, birkanyáj tartotta, templomban több, csak dekorként, fejünk fölött, szokásos templom, hívőket több, középkori hindu, története szerint, késon érkezo, legbefolyásosabb, megtestesülése, gyepszőnyegét, építészetileg, megbetegedett, patkányoknak, nagyvilágból, érdekességek, patkányokért, zöldségekkel, inkarnációja, csodatevései, hatarvadasz, vízfakasztó, különleges, kasztjának, alkalommal, csipkézett, megmenteni, templomban, visszahozó, vezetojévé, középkori, lenyűgöző, látogatók, állatként, fokhagyma, egyébként, dekorként, birkanyáj, kitalálni, templomot, tisztelik, fényképek, márványok, országban, patkányok, szokatlan, számunkra, története, charannak, temploma, indiában, faragott, mozaikok, érkeznek, tartotta, szokásos, régióban, dashaban, kívülről,
© 2013 TVN.HU Kft.