Belépés
Kigyulladt egy csarnoképület teteje a fővárosi Orczy úton
...
Kisdi Máté elmondta, a tűzoltók egy tucat gépjárművel vonultak az egyébként használaton kívüli, kétszintes csarnokhoz.
Két oldalról kezdték meg az oltást, így az épület teteje már nem lángol, csak parázslik - tette hozzá.
Felhívta a figyelmet arra is, hogy a tűzoltóautók forgalmi akadályt képeznek az Orczy úton....
2020-07-13 17:02:21
Öt embert vittek kórházba szén-monoxid-mérgezés gyanúja miatt a fővárosban
...
Kisdi Máté tájékoztatása szerint vasárnap délután egy XI. kerületi Budafoki úti társasházból a szén-monoxid-érzékelő jelzése miatti hívták ki a tűzoltókat, akik több lakásban is méréseket végeztek, és a házból a mentők egy embert mérgezés gyanújával kórházba vittek.
A kora esti órákban a VIII. kerületi Kiss József utcai társasházhoz riasztották a tűzoltókat, miután az eg...
2020-06-28 21:30:59
Ipartelepen keletkezett tűz a fővárosban
...
A lángok nyomán keletkezett füst 50-100 méter magasba csap fel az égő hulladék felett, ám a tűznem veszélyeztet épületeket - közölte Kisdi Máté.
Elmondta: a fővárosi tűzoltók öt vízsugár bevetésével kezdték meg a 300 négyzetméternyi területen pusztító lángok oltását, és megakadályozták a tűz továbbterjedését.
A Katasztrófavédelmi Mobil Labor végigjárta a környező ut...
2020-06-05 19:02:50
Kigyulladt egy társasház a II. kerületben
...
Kisdi Máté elmondta: a Hegyi utcában egy több száz négyzetméteres alapterületű háromszintes társasház gyulladt ki. A tetőszerkezet leégett, részben a födém is megrongálódott.
Bár a tető gyakorlatilag megsemmisült, az alacsonyabb szinteken lévő lakásokat sikerült megmenteni. A tüzet körülhatárolták.
A házból négy lakó menekült ki - közölte a szóvivő....
2020-06-04 18:02:58
Kisebb tűz volt az Operaház tetején
...
Kisdi Máté elmondta, hogy a felújítás alatt álló Andrássy úti épület tetőszerkezetének széle gyulladt meg mintegy 7 méter hosszan, 1 méter szélességben. Mire a tűzoltók kiértek, az Operaház dolgozói több porral oltóval eloltották a lángokat. A tűzoltók megszüntetik az izzást.
A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság vizsgálja a tűzeset körülményeit - közölte a szóvivő....
2020-06-02 15:42:00
Újra jár a 2-es metró az Örs vezér tere és a Puskás Ferenc Stadion között
...
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, hogy korábban egy kacsacsalád ment a vágányok közé. A tűzoltók áramtalanították a vágányt, a kacsákat egy dobozba tették, és átadták őket a helyszínre érkező állatvédőknek....
2020-05-21 13:11:27
Kacsák miatt nem jár a metró az Örs vezér tere és a Puskás Ferenc Stadion között
...
A szerelvények helyett pótlóbuszok közlekednek majd az érintett szakaszon - tette hozzá.
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy egy kacsacsalád ment a vágányok közé, ezért a tűzoltók a mentés idejére áramtalanították a vágányt....
2020-05-21 12:21:44
Négyen megsérültek egy kigyulladt épületben a fővárosban
...
A közlés szerint a rendőrök a sérülteket átadták a mentőszolgálat munkatársainak.
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt mondta, hogy az első információk szerint egy 150 négyzetméteres "használaton kívüli" épületben lobbantak fel a lángok.
Annak ellenére, hogy a ház hivatalosan nem volt lakott, hét ember tartózkodott az épületben, még a ...
2020-05-13 21:33:26
Halálra gázolt egy embert a vonat a XXIII. kerületben
... 21-22 óráig - ezen a szakaszon szünetel a vonatközlekedés. A vasúttársaság pótlóbuszt rendel. A Budapest-Kunszentmiklós-Tass-Kelebia vonalon hosszabb menetidőkre kell számí...
2020-04-16 20:03:09
Baleset miatt lezárták a Ferihegyi gyorsforgalmi utat
...
Kisdi Máté azt mondta: két személyautó ütközött össze a Batár utca közelében.
A balesetben többen megsérültek....
2020-04-05 09:51:13
1 2 3 ...............47 48 ........71 72 .......94 95 96 
Címkék: Puskás Ferenc Stadion, Kisdi Máté, Kiss József, Katasztrófavédelmi Mobil Labor, Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, csarnoképület teteje, fővárosi Orczy, 2-es metró, kigyulladt épületben, tucat gépjárművel, egyébként használaton, épület teteje, figyelmet arra, tűzoltóautók forgalmi, embert mérgezés, kora esti, lángok nyomán, tűznem veszélyeztet, fővárosi tűzoltók, több száz, tetőszerkezet leégett, tető gyakorlatilag, alacsonyabb szinteken, tüzet körülhatárolták, házból négy, felújítás alatt, tűzoltók kiértek, tűzoltók megszüntetik, tűzeset körülményeit, kacsacsalád ment, vágányok közé, tűzoltók áramtalanították, dobozba tették, helyszínre érkező, szerelvények helyett, érintett szakaszon, mentés idejére, közlés szerint, sérülteket átadták, mentőszolgálat munkatársainak, első információk, szakaszon szünetel, vasúttársaság pótlóbuszt, balesetben többen, továbbterjedését, áramtalanították, négyzetméternyi, vonatközlekedés, megakadályozták, körülhatárolták, megrongálódott, munkatársainak,
© 2013 TVN.HU Kft.