Belépés
Átszakította a Farkasréti temető kerítését és a sírok közé hajtott egy autó
...
Kisdi Máté elmondta: a baleset a Denevér út és az Ágnes út találkozásánál történt. A jármű átszakította a temető kerítését, a sírok között állt meg, több sírt megrongálva.
Az autóból kifolyt üzemanyagot a tűzoltók eltávolították, a sofőrhöz mentőt hívtak, de nem kellett kórházba vinni - közölte.
A műszaki mentés jelenleg is tart....
2018-10-09 15:21:34
Vonat és személyautó ütközött össze a XVII. kerületben
...
Kisdi Máté elmondta: az autóban négyen utaztak, egy felnőtt és két gyerek ki tudott szállni belőle, egy embert a tűzoltók emeltek ki.
A vonat a peronra lökte az autót - tette hozzá.
A Mávinform a MÁV-csoport honlapján azt írta: Rákosliget és Pécel között a Miskolcra tartó InterCity összeütközött egy személygépkocsival. A baleset jól működő fény- és félsorompós átjár...
2018-09-28 15:34:04
Baleset miatt torlódás alakult ki a budai Slachta Margit rakparton
...
Kisdi Máté elmondta: több személyautó ütközött össze, négy jármű rongálódott meg. Két idős embert - egy nőt és egy férfit - a tűzoltók szabadítottak ki a roncsokból. Rajtuk kívül további egy ember megsérült.
A baleset miatt az Árpád híd és a Margit híd között jelentős torlódásra kell készülni - közölte a szóvivő....
2018-09-28 14:46:20
Eloltották a lángokat a kigyulladt kelenföldi raktárban
...
Kisdi Máté közleményében azt írta: egy üresen álló raktárépület 3500-4000 négyzetméteres födémszerkezetében keletkezett tűz péntek késő délután a Soproni út és a Hengermalom út kereszteződésében.
Hozzátette, huszonkét járművel mentek ki a helyszínre, ahol 74 tűzoltó tíz vízsugárral és három vízágyúval oltotta a tüzet. Az oltást nehezítette, hogy a raktár tetőszerkezeténe...
2018-09-21 21:00:05
Kigyulladt egy raktérépület Kelenföldön
...
Az ezerötszáz négyzetméter alapterületű raktár teteje már beomlott, a tűz veszélyezteti a szomszédos épületet - olvasható a közleményben.
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: a tűzoltók tizenkét járművel vonultak ki, jelenleg több mint negyven fővárosi tűzoltó dolgozik a helyszínen, ahol már két vízágyú is üzemel.
A r...
2018-09-21 18:59:38
Kollégiumtűz - A felső emeletekre visszatérhetnek a lakók
...
Korábban Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője tájékoztatott, hogy tűz miatt kiürítettek egy kollégiumot a budapesti Dayka Gábor utcában.
A tűz a három szintes kollégium egyik földszinti szobájában keletkezett. Az épületet több mint négyszáz embernek kellett elhagynia.
A katasztrófavédelem információja szerint senki nem sérült meg.
Az...
2018-09-10 20:32:36
Tűz miatt kiürítettek egy fővárosi kollégiumot
...
Kisdi Máté elmondta: a tűz a három szintes kollégium egyik földszinti szobájában keletkezett. A lángokat megfékezték, megakadályozták a tűz továbbterjedését.
Az épületet több mint négyszáz embernek kellett elhagynia.
A katasztrófavédelem információja szerint senki nem sérült meg, de az épület átvizsgálása még tart - közölte a szóvivő....
2018-09-10 20:02:22
Újra jár a 3-as metró a Corvin-negyednél
...
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek korábban azt mondta, elgázolt egy embert a 3-as metró a Corvin-negyednél a Kőbánya-Kispest felé haladó oldalon. A sérültet a tűzoltók hordágyon emelték ki a szerelvény alól....
2018-08-29 14:33:32
Baleset miatt nem jár a 3-as metró
...
A metró helyett az érintett szakaszon pótlóbuszok közlekednek - írták.
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, elgázolt egy embert a 3-as metró a Corvin-negyednél a Kőbánya-Kispest felé haladó oldalon.
A sérültet a tűzoltók hordágyon emelték ki a szerelvény alól, ellátását a mentők megkezdték - tette hozzá....
2018-08-29 13:23:54
Több baleset is történt az M0-s autóúton, torlódás várható
... felborult egy sódert szállító tehergépkocsi. Ennél az esetnél sem sérült meg senki. A forgalom a külső és leállósávban halad, azonban időszakosan teljes útlezárásra is számítani kell.
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: utóbbi baleset az autóút 50-es kilométerénél, a maglódi és a péceli lehajtó között történt. A tűzoltók felita...
2018-08-21 20:17:40
1 2 3 .............45 46 ......67 68 .......89 90 91 
Címkék: Slachta Margit, Kisdi Máté, Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Korábban Kisdi Máté, Dayka Gábor, sírok közé, budai Slachta, kigyulladt kelenföldi, raktérépület Kelenföldön, felső emeletekre, fővárosi kollégiumot, 3-as metró, jármű átszakította, temető kerítését, sírok között, autóból kifolyt, tűzoltók eltávolították, sofőrhöz mentőt, műszaki mentés, autóban négyen, tűzoltók emeltek, peronra lökte, tűzoltók szabadítottak, ember megsérült, baleset miatt, üresen álló, oltást nehezítette, raktár tetőszerkezeténe, ezerötszáz négyzetméter, szomszédos épületet, tűzoltók tizenkét, budapesti Dayka, három szintes, épületet több, lángokat megfékezték, épület átvizsgálása, tűzoltók hordágyon, szerelvény alól, metró helyett, érintett szakaszon, mentők megkezdték, sódert szállító, autóút 50-es, péceli lehajtó, tűzoltók felita, továbbterjedését, tetőszerkezeténe, visszatérhetnek, megakadályozták, eltávolították, találkozásánál, négyzetméteres, összeütközött, kilométerénél, veszélyezteti, szabadítottak,
© 2013 TVN.HU Kft.