Belépés
Fővárosi Közgyűlés - Drágul a parkolás a főváros egyes részein
... hajléktalanszállókról; a kormánypárti polgármesterek az egyeztetés hiányát, valamint a helyszínek választását sérelmezték, míg az ellenzékiek a szolidaritás fontosságát hangsúlyozták, Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes pedig arra hivatkozott, hogy fel kell készülni az őszi járványhelyzetre.
Láng Zsolt (Fidesz-KDNP) frakcióvezető arrogánsnak és provokatívnak nevezte, hogy a ...
2020-06-24 19:33:14
Fővárosi Közgyűlés - Kedvezményt adnak a nem lakás céljára kiadott ingatlanok bérlőinek
... határozati javaslat felkéri a főpolgármestert, kezdeményezze a zöldterület-gazdálkodásról szóló kerettörvény megalkotását.
A testület megállapította azt is, hogy nem összeférhetetlen Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes tisztségével az, hogy szerkesztői munkát végez.
A Fővárosi Közgyűlés pályázatot írt ki a Katona József Színházat és a Radnóti Miklós Színházat működtető ...
2020-06-24 13:41:39
Koronavírus - Álláskeresőknek, kisvállalkozásoknak segít a fővárosi önkormányzat
... ülésén a fővárosi önkormányzat olyan vállalásokat tett, amelyekkel a koronavírus-járvány miatt bajba került állampolgároknak, kisebb vállalkozásoknak segít talpra állni.
Az ülésen Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes, Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetsége elnöke és Rolek Ferenc, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének alelnöke megállapodás kötött arról,...
2020-06-23 21:51:33
Fürjes: Karácsony késlekedése milliárdokkal drágítja a Lánchíd felújítását, jelentősen meghosszabbítja a hídlez
...
A fővárosi önkormányzatot Tüttő Kata és Kiss Ambrus főpolgármester-helyettesek, a Budapest Közút és a BKK vezérigazgatója képviselték, a kormányoldalt Fürjes Balázs államtitkár mellett Vitézy Dávid, a Budapest Fejlesztési Központ vezérigazgatója képviselte.
"Természetesen tiszteletben tartjuk, hogy a Lánchíd felújítása a fővárosi önkormányzat feladata. A híd gazdája a Vá...
2020-06-10 15:33:10
MKKSZ: veszélybe került az önkormányzati dolgozók helyzete
... mondta.Hozzátette, hogy ennek az adónemnek a megvonása körülbelül 70 kis önkormányzat ellehetetlenülését okozza. Továbbá az MKKSZ szerint szükség lenne egy bértámogatási csomagra is.
Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes, az MKKSZ tagja arról beszélt, hogyaz önkormányzatok "erősen" kivették a részüket a koronavírus-járvány elleni védekezésből. A fővárosi önkormányzat 4,5 milli...
2020-06-05 13:42:39
Költségvetés - Karácsony: a nemzet érdekével ellentétes a központi költségvetés tervezete
... nemcsak az ellenzéki önkormányzatok megsarcolásáról van szó, hanem az önkormányzati adó kiterjesztése nagyon súlyosan érinti a kistelepüléseket is - tette hozzá Karácsony Gergely.
Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes azt mondta, hogy a költségvetési javaslat "hatalmas elvonást" jelent.
Tüttő Kata főpolgármester-helyettes pedig úgy fogalmazott: "a kormány gyakorlatilag me...
2020-05-26 15:53:30
Koronavírus - Karácsony: egyeztetnek a plázákkal a parkolóik ingyenes használatáról
... használók aránya, és zökkenőmentesen állt át a közösségi közlekedés a nyári menetrendre. Továbbá kérte az utazókat, jelezzék, ha valamelyik járat esetében zsúfoltságot éreznek.
Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes megerősítette: a szakszervezetekkel történt megállapodásoknak megfelelően megemelik a béreket és bevezetik a Budapest-pótlékot.
Kitért arra is, hogy áttekintik...
2020-03-19 17:32:45
Koronavírus - Karácsony: hétfőtől fokozatosan bezárnak a fővárosi óvodák és bölcsődék
... a fővároshoz, a kerületekhez, ezek koordinálásáért Kerpel-Fronius Gábor (Momentum) felel.
Súlyos pénzügyi, költségvetési helyzet állhat elő, az ezzel kapcsolatos munkacsoportot Kiss Ambrus vezeti. A főváros által működtetett szociális intézményrendszerért felelős munkacsoportot Gy. Németh Erzsébet (Demokratikus Koalíció) koordinálja. A közlekedésért felelős munkacsoportot Dor...
2020-03-14 17:52:38
Fővárosi Közgyűlés - A főváros nem támogatja az iparűzési adó tervezett átalakítását
... szavazattal meghozott - döntésével felkérte Karácsony Gergely főpolgármestert, kezdjen tárgyalásokat az önkormányzati szövetségekkel a javaslattal szembeni közös fellépésről.
A Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes által jegyzett előterjesztésben arról írtak, hogy a sajtóban megjelent hírek szerint a Nemzeti Versenyképességi Tanács javaslatokat fogalmazott meg "az iparűzési ad...
2020-02-26 15:41:49
Fővárosi Közgyűlés - Vizsgálják a biodóm befejezésének lehetőségét
...
A képviselők 17 igen szavazattal, 5 nem ellenében, 4 tartózkodás mellett támogatták Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes előterjesztését.
Karácsony Gergely főpolgármester a vitában közölte: szeretnék elérni, hogy rendelkezésre álljon egy számítás arról, mennyi pénzből lehet lezárni a projektet.
Kovács Péter (Fidesz-KDNP), a XVI. kerület polgármestere megjegyezte, sz...
2020-02-26 15:32:12
1 2 3 .5 6 .8 9 10 11 12 
Címkék: Fővárosi Közgyűlés, Kiss Ambrus, Láng Zsolt, Katona József Színházat, Radnóti Miklós Színházat, Kordás László, Magyar Szakszervezeti Szövetsége, Rolek Ferenc, Gyáriparosok Országos Szövetségének, Tüttő Kata, Budapest Közút, Fürjes Balázs, Vitézy Dávid, Budapest Fejlesztési Központ, Karácsony Gergely, Kerpel-Fronius Gábor, Németh Erzsébet, Demokratikus Koalíció, Nemzeti Versenyképességi Tanács, Kovács Péter, főváros egyes, fővárosi önkormányzat, önkormányzati dolgozók, nemzet érdekével, központi költségvetés, parkolóik ingyenes, fővárosi óvodák, biodóm befejezésének, kormánypárti polgármesterek, egyeztetés hiányát, helyszínek választását, szolidaritás fontosságát, őszi járványhelyzetre, testület megállapította, ülésen Kiss, fővárosi önkormányzatot, kormányoldalt Fürjes, megvonása körülbelül, bértámogatási csomagra, ellenzéki önkormányzatok, költségvetési javaslat, kormány gyakorlatilag, közösségi közlekedés, nyári menetrendre, ezzel kapcsolatos, főváros által, közlekedésért felelős,
© 2013 TVN.HU Kft.