Belépés
Közvetett részesedést szerzett a Tigázban a Status Energy
... változást, a társaság működtetéséért és szakmai irányításáért továbbra is Lehőcz Balázs Gábor felel vezérigazgatóként.
Az új tulajdonos a földgázelosztó társaság menedzsmentjébe Kiss Csabát üzletfejlesztési- és stratégiai vezérigazgató-helyettesnek, Baji Csabát, az Opus Global Nyrt. energetikai divíziójának vezetőjét pedig igazgatósági tagnak delegálja - olvasható a közlemény...
2019-07-16 15:12:00
Pálfi György: fiatalkori álmom volt egy Stanislaw Lem-regény megfilmesítése
... Ruttkay Zsófival és Nagy V. Gergővel. A forgatás két évvel ezelőtt fejeződött be, az utómunka másfél évet, míg a trükk- és látványutómunka legalább kétéves folyamatot ölelt fel.
Polgár Csabát castingon választotta ki a rendező, Kiss Diána Magdolnával már dolgozott együtt, Fekete Ádámnak pedig ismerte verseit és látta a Tiszta szívvel című filmben, amelyben olyan zseniálisan j...
2018-12-19 10:11:20
Kajak-kenu Eb - Harminchét fős lesz a magyar csapat Belgrádban
... rendezik meg, mint a tavalyit, így teljesen máshol tartunk a felkészülésben, például a csapathajóknak még nem volt lehetőségük arra, hogy összecsiszolódjanak" - idézte az MKKSZ honlapja Hüttner Csabát.
Hozzátette ugyanakkor, hogy a versenyzők jó formában vannak, ezt bizonyítják a múlt hétvégi válogató eredményei.
"Meglátjuk, hogy ez mire lesz elég. Nem bánnám, ha most ha...
2018-06-04 18:40:19
Az OLAF-jelentésre és a jegybankelnök állításaira is visszatérnének a nemzetbiztonsági bizottságban
... Szilárd, aki az érintettek között név szerint sorolta fel: Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon volt miniszterelnököket, Demszky Gábor volt főpolgármestert, valamint Horváth Csabát és Gy. Németh Erzsébetet.
Az OLAF-jelentéssel kapcsolatban az LMP-s Szél Bernadett és az MSZP-s Molnár Zsolt is felvetette, hogy a 2010 és 2017 között eltelt hét évben - az Alstom-kocs...
2017-03-01 13:32:07
Szabó Tibor Roland görög isten formában tompalátón
... be a média az arcomat Erős Antónia helyett, amik utolsóként megtámadták csillagmedvét az égen, így menekítetták hozzám, nem tudván, mi történik velem. Feltételezés szerint, amelyik Paviás Csabát hozta Mexikóból reinkarnálódva Perecesi Rákóczi térről, ez a Derláné Vatikáni Krisztus világhatalma jövő népe, meggyaláztatni csillagmedvét.

1991-es kivégzésemkor Fecske Csaba i...
2017-01-25 16:46:34
Meghívók az Uránia Nemzeti Filmszínházba
... történetiségében, ősiségében hordoz úgy, hogy a mai napig meg tudta azt őrizni. Az idő és a sors közbe szólt. A film ugyan nem lehetett teljes, de még ilyen "töredékes" voltában is hűen tükrözi Varga Csabát, a gondolkodót.
Ez a film Varga Csaba segítségével a gondolkodásra hívja fel a figyelmet. A gondolkodásra, amely oly fontos igaz múltunk feltárásában és megőrzésében, a g...
2016-10-11 20:12:15
Alaptörvény - Gyurcsány: a köztársaság halott
... vádiratot, és ha ez így folytatódik, akkor a csalás elkövetője büntetlenül megúszhatja. Feltette a kérdést, hogy vajon létrejött-e egy vádalku, amelynek során a hatalmon lévők megmentik Tarsoly Csabát, ő pedig cserébe nem mondja el, amit "bűnös pénzügyi üzelmeikről" tud.
A devizahitelesek kárán meggazdagodott Magyar Nemzeti Bank milliárd számra szórja a pénzt, miközben a devi...
2016-04-25 19:12:36
Évadot zárt a Miskolci Nemzeti Színház
... a 191. évadját záró, az ország legrégebbi kőszínháza a most véget ért évadban is kiváló előadásokkal rukkolt elő, és a következő szezonra is ezt tervezi.
A teátrum igazgatóját, Kiss Csabát az évad közepén menesztette a fenntartó miskolci önkormányzat, a polgármester akkor azt mondta: azért döntöttek így, mert olyan "jelzések jöttek a színházból, hogy hatalmas a feszültség a d...
2015-05-29 18:12:55
Mintegy 400 milliárd forintot kapnak a gazdák az egységes agrártámogatás keretében
... mezőgazdasági kockázatcsökkentés, a víz- és energiatakarékos gazdálkodás elérésére, valamin rögzítik: fontosnak tartják a kutatási eredmények gyakorlati alkalmazását.
Az eseményen Gyuricza Csabát Vezekényi Ernő-díjjal tüntette ki Szépe Ferenc és Komlósi István a karcagi nemesítési fajták hazai és nemzetközi népszerűsítése terén kifejtett munkájáért.
Vezekényi Ernő 1947-...
2015-05-29 13:02:43
A kormány ismét új nagyköveti megbízásokról döntött
... Fejlesztési Szervezet (OECD) melletti párizsi állandó képviseletét vezeti, ezentúl az UNESCO-képviseletet is irányítja.
A határozatok értelmében egyúttal felmentették megbízatása alól Kőrösi Csabát, aki Magyarország New York-i ENSZ-képviseletét vezette. Helyére Bogyay Katalin kerül, aki korábban az UNESCO-képviseletet irányította.
Hevesi Ágnest, Zalai Csabát és Kovács Ba...
2015-05-21 21:32:21
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Status Energy, Pálfi György, Stanislaw Lem-regény, Kajak-kenu Eb, Szabó Tibor Roland, Uránia Nemzeti Filmszínházba, Miskolci Nemzeti Színház, Lehőcz Balázs Gábor, Kiss Csabát, Baji Csabát, Opus Global Nyrt, Ruttkay Zsófival, Nagy, Polgár Csabát, Kiss Diána Magdolnával, Fekete Ádámnak, Hüttner Csabát, Medgyessy Péter, Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon, Demszky Gábor, Horváth Csabát, Németh Erzsébetet, LMP-s Szél Bernadett, MSZP-s Molnár Zsolt, Erős Antónia, Paviás Csabát, Perecesi Rákóczi, Derláné Vatikáni Krisztus, Fecske Csaba, Varga Csabát, Varga Csaba, Tarsoly Csabát, Magyar Nemzeti Bank, Gyuricza Csabát Vezekényi Ernő-díjjal, Szépe Ferenc, Komlósi István, Vezekényi Ernő, Fejlesztési Szervezet, Kőrösi Csabát, Magyarország New York-i ENSZ-képviseletét, Helyére Bogyay Katalin, Hevesi Ágnest, Zalai Csabát, Kovács Ba, magyar csapat, jegybankelnök állításaira, nemzetbiztonsági bizottságban, köztársaság halott, egységes agrártámogatás, kormány ismét, társaság működtetéséért, földgázelosztó társaság,
© 2013 TVN.HU Kft.