Belépés
Tour de Hongrie - Nibali csapata indul
... lesz, így - mint a Tour de Hongrie honlapján kiemelték - remekül szolgálhatná felkészülését a magyar körverseny.
A Trek-Segafredo keretének a többi között tagja még a tavaly a Kometa Cycling Team színeiben az összetettben hatodik spanyol Juan Pedro López, vagy épp az olasz Matteo Moschetti, aki - ugyancsak Alberto Contador és Ivan Basso csapatának színeiben - 2018-ban szakasz...
2020-06-26 11:31:59
Tour de Hongrie - Kusztor Péter csapata, a Novo Nordisk is indul
... foglalkoztató Androni Giocattoli-Sidermec, a dán Riwal Readynez, valamit az orosz Gazprom-RusVelo is. Biztosan ...
2020-01-10 17:12:03
Tour de Hongrie - Peák Barnabással érkezik a Mitchelton-SCOTT
... akárcsak két prokontinentális istálló, a dán Riwal Readynez, valamit az orosz Gazprom-RusVelo. Biztosan indul...
2019-12-25 11:31:11
Tour de Hongrie - Jövőre is indul Contador csapata
...
A következő idénytől már új néven, Kometa-Xstra Cycling Teamként jegyzett kontinentális istálló tavaly mutatkozott be a Tour de Hongrie-n, és egy szakaszgyőzelmet könyvelhetett el Matteo Moschetti révén. Idén pedig itt debütált a csapatban az első magyar igazolás, Dina Márton, aki remek teljesítményt nyújtva a második helyet szerezte meg összetettben.
Szeptember közepén ...
2019-12-23 15:51:52
Tour de Hongrie - Jelezte indulási szándékát a világbajnok Pedersen csapata
... a verseny történetében az a mai hír, hogy teljesen magától bejelentkezett az első World Tour-csapat, amelyet a legjobb öt közé sorolnék" - mondta Szilasi László. Elárulta, hogy a Kometa Cycling Team sportigazgatója, Ivan Basso kötötte össze a magyar szövetséggel a Trek-Segafredót, majd a csapatfőnök e-mailben jelezte: jelentkeznek és szeretnének jönni a Tour de Hongrie-ra.
"E...
2019-11-21 20:12:49
Tokió 2020 - Egy magyar kerékpáros indulhat a férfiak országúti mezőnyversenyében
... 40. helyen végzett Magyarország 959 ponttal, így egy kvótát szerzett.
A szövetség hangsúlyozta: Valter Attila (CCC Development Team) 477 ponttal zárta az évet, Pelikán János (Pannon Cycling Team) 168, míg Dina Márton (Kometa Cycling Team) 138 UCI-pontot gyűjtött, emellett Peák Barnabás (SEG Racing), Szarka Gergely (Epronex-BSS Oil Team), Filutás Viktor (Pannon Cycling Team), ...
2019-11-20 14:31:50
Giro d'Italia - Bemutatták a nagy rajt logóját és felavatták a rajtkaput
... elárulta, hogy neki is komoly motivációt jelent a Giro magyarországi rajtja, noha úgy véli, két-három év múlva fog csak igazán készen állni egy háromhetesre. A következő évben már a Kometa Cycling Team színeiben versenyző Fetter leszögezte: valóra vált álom, hogy Alberto Contador csapatánál szerepelhet majd.
Csapattársa, Dina Márton azt mondta, évről évre lépdel előre a magya...
2019-10-05 14:21:27
Dina Márton megszakította Parti András sorozatát a hegyikerékpár ob-n
... a londoni olimpikon Benkó Barbara fölényes győzelemmel védte meg címét, Buzsáki Virágot és Schmidel Reginát megelőzve.
Eredmények:
férfiak:
-------1. Dina Márton (Kometa Cycling Team) 1:23:09 óra2. Valter Attila (CCC Development Team) 1:25:163. Parti András (Trek SE) 1:26:10
nők:
---1. Benkó Barbara (Ghost Factory Racing) 1:22:43 óra2. Buzsáki Virág (Pavé ...
2019-07-20 19:02:20
Vas Balázs és Karl Ádám a Kometa Cycling Team gyakornoka lesz
...
A kontinentális bejegyzésű spanyol-olasz klub hétfői közleményében felidézte, a csapathoz júniusban első magyarként csatlakozott Dina Márton, aki második lett bemutatkozó versenyén, a Tour de Hongrie-n.
A 19 esztendős Karl Ádám télen már edzőtáborozott a Kometánál, és kiemelte: örül, hogy újabb szinten lehetőséget kap.
"Alig várom, hogy fejlődhessek, igyekszem a leg...
2019-07-01 16:41:51
Tour de Hongrie - Neilands a végső győztes, Dina és Valter a dobogón zárt
... fokban. A magyar válogatott Karl Ádám az MTI-nek elmondta, készül az utolsó sprintre, ami technikás és gyors lesz, és bízik benne, hogy jól sikerül a hajrája.
Filutás Viktor, a Pannon Cycling Team versenyzője úgy fogalmazott: egyre jobbak a lábai, s ha tud, megpróbál szökni, amennyiben ez nem sikerül, akkor a szakaszvégi sprintben szeretne jól szerepelni.
A Székesfehérvá...
2019-06-16 16:11:46
1 2 
Címkék: Kusztor Péter, Novo Nordisk, Peák Barnabással, Dina Márton, Parti András, Karl Ádám, Kometa Cycling Team, Juan Pedro López, Matteo Moschetti, Alberto Contador, Ivan Basso, Androni Giocattoli-Sidermec, Riwal Readynez, Kometa-Xstra Cycling Teamként, World Tour-csapat, Szilasi László, Valter Attila, Development Team, Pelikán János, Pannon Cycling Team, Peák Barnabás, Szarka Gergely, Epronex-BSS Oil Team, Filutás Viktor, Benkó Barbara, Buzsáki Virágot, Schmidel Reginát, Trek SE, Ghost Factory Racing, Buzsáki Virág, világbajnok Pedersen, magyar kerékpáros, férfiak országúti, nagy rajt, hegyikerékpár ob-n, végső győztes, dobogón zárt, magyar körverseny, többi között, összetettben hatodik, olasz Matteo, orosz Gazprom-RusVelo, következő idénytől, szakaszgyőzelmet könyvelhetett, első magyar, második helyet, verseny történetében, első World, magyar szövetséggel, csapatfőnök e-mailben, kvótát szerzett, szövetség hangsúlyozta, következő évben, londoni olimpikon, kontinentális bejegyzésű, csapathoz júniusban,
© 2013 TVN.HU Kft.