Belépés
Kunhalmi: a tavak környezetének védelméről is szól az MSZP népszavazási kezdeményezése
... önkormányzatokat, hanem az egész országot érinti, hogy a természetes tavaknál mi a helyzet.
"Ha most nem lépünk, akkor még a meglévő szabad strandokat is be fogják szántani" - hangoztatta.
Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke arról beszélt, napi téma a Balatonon az emberek között, hogy egyre jobban lopják a tavat a "Ner oligarchái".
A Balaton közös kincsünk, szeretnénk e...
2020-08-15 13:22:30
MSZP: a dolgozók kiszorulnak a Balatonról
...
Komjáthi Imre úgy fogalmazott, a magyar dolgozóknak és családjaiknak joguk van a Balatonhoz, ezért az MSZP nem hagyja hogy a kormány kisajátítsa ezt a közös nemzeti kincset.
"El a kezekkel a Balatontól, mert az a magyar embereké és nem a Fidesz és a NER kis gömböcé, ami mindent felfal" - jelentette ki Molnár Zsolt, az MSZP fővárosi elnöke. Közölte, a következő hetekben ...
2020-07-10 11:42:07
Az MSZP vezetői bérplafont és dolgozói nyereségrészesedést javasol
... kormány olyan multinacionális cégekkel kötött stratégiai megállapodásokat, amelyek nem tisztelik a magyar törvényeket és a magyar munkavállalókat, profitjukat pedig külföldre viszik.
Komjáthi Imre hangsúlyozta: az MSZP újjáépítési programjában egészen más világot képzel el a dolgozóknak, mert a szocialisták az esélyteremtő, gondoskodó államban hisznek.
Ismertette: többe...
2020-06-25 13:01:43
MSZP: a 13. havi nyugdíj legyen egységesen 140 ezer forint!
... alatti mértékű nyugdíjat kapnak.
A szocialisták azt is kérik, hogy ezt a plusz egyheti nyugdíjat ne a jövő év elején, hanem már idén július 1-jén utalják el - mondta a politikus.
Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke a jövő évi büdzséről azt mondta, hogy a kormány a cserbenhagyás költségvetését nyújtotta be, pedig az esélyteremtés és a gondoskodás költségvetésére lenne szükség...
2020-06-03 14:22:38
Koronavírus - MSZP: a kormány használjon fel minden uniós eszközt a segítségnyújtásra!
... javaslatát.
Az MSZP ezzel szembe állítja saját, a valódi újjáépítést szolgáló tervezetét, amelynek kiadásai az emberek védelmét, valamint afejlesztést és a tudást szolgálják - tette hozzá.
Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke azt mondta, katasztrófához vezet, ha a kormány hagyja szétszakadni a szociális hálót.
Aláhúzta, áprilisban legalább 136 ezerrel több munkanélkül...
2020-05-27 12:11:46
Koronavírus - MSZP: a kormánynak az emberek védelmére és nem propagandára kellene költenie
...
Komjáthi Imre online sajtótájékoztatóján - amelyet egy városszéli füves területen egy kormányzati óriásplakát előtt tartott - azt mondta, Kásler Miklóstól csak két aláírást akarnak: egyiket az egészségügyi dolgozóknak juttatott azonnali béremelésre és az 500 ezer forint egyszeri juttatás kifizetésére, a másikat pedig a lemondására.
A miniszter adja át helyét egy hozzáért...
2020-05-15 12:31:44
Koronavírus - MSZP: ha a Fidesznek nem megy a kormányzás, hazug plakátokkal rakja tele az országot
... állam vállalja át a bérek és járulékok 80 százalékát, valamint hogy a magyar családok három hónapon keresztül az átlagfogyasztásig ne fizessenek az áramért, a gázért és a távhőért.
Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke szerint ha Fidesz nem boldogul a kormányzással, akkor hazug kommunikációt folytat, hazug plakátokkal rakja tele az országot.
Jelezte, a kijárási korlátozás szab...
2020-05-04 12:01:59
Koronavírus - MSZP: a kormány ne titkolja el a valós munkanélküliségi adatokat!
...
Komjáthi Imre kifejtette, az idei anyák napján sok a boldogtalan édesanya, mert a járvány miatt megszűntek a család pénzkereseti lehetőségei.
Hangsúlyozta, márciusig, amíg lehetett "hozsannázni" a munkanélküliségi számokkal, addig nagyon részletes adatok álltak rendelkezésre, az elbocsátási hullám "berobbanása" után azonban eltűntek ezek a statisztikai mutatók.
Az ...
2020-05-03 11:56:02
Koronavírus - Az MSZP online petíciót indít védelmi csomagjáról
...
Komjáthi Imre kifejtette, hogy az MSZP célja az emberek egészségének és munkahelyének védelme, ennek módjáról pedig most közvetlenül szerenék megkeresni az embereket, mivel a Fidesz "lesöpörte" javaslataikat az Országgyűlés népjóléti bizottságában, így azokról nem tárgyalhat a Ház.
A szakszervezetekkel közösen kidolgozott csomagjukból idézve hangsúlyozta, továbbra is sz...
2020-05-01 13:42:00
Koronavírus - MSZP: az emberekről kellene szólnia a válságkezelésnek
...
Komjáthi Imre hangsúlyozta, a járvány hatására több mint tízezren vesztették el a munkájukat április első hetében, a családok pedig kilátástalan helyzetbe kerültek, mivel kétharmaduknak nincs két hónapnál hosszabb időre elég megtakarítása.
Az MSZP alelnöke úgy fogalmazott, minden elvesztett munkahely Orbán Viktor miniszterelnök lelkén szárad, mivel kormánya nem tesz meg...
2020-04-22 13:47:16
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Komjáthi Imre, Molnár Zsolt, Kásler Miklóstól, Orbán Viktor, tavak környezetének, dolgozók kiszorulnak, kormány használjon, emberek védelmére, valós munkanélküliségi, emberekről kellene, egész országot, természetes tavaknál, meglévő szabad, emberek között, magyar dolgozóknak, kormány kisajátítsa, közös nemzeti, következő hetekben, magyar törvényeket, magyar munkavállalókat, plusz egyheti, cserbenhagyás költségvetését, gondoskodás költségvetésére, valódi újjáépítést, emberek védelmét, tudást szolgálják, kormány hagyja, szociális hálót, városszéli füves, kormányzati óriásplakát, egészségügyi dolgozóknak, másikat pedig, miniszter adja, magyar családok, kijárási korlátozás, idei anyák, boldogtalan édesanya, járvány miatt, család pénzkereseti, munkanélküliségi számokkal, elbocsátási hullám, statisztikai mutatók, emberek egészségének, járvány hatására, munkájukat április, családok pedig, önkormányzatokat, munkanélküliségi, válságkezelésnek, megállapodásokat, költségvetésére, multinacionális,
© 2013 TVN.HU Kft.