Belépés
Megnyílt a Koreai Kulturális Központ új épülete Budapesten
...
Magyarország éppen harminc éve, Kelet-Európa államai közül elsőként vette fel a kapcsolatot a Koreai Köztársasággal - idézte fel a budapesti Koreai Kulturális Központ új épületének avatóünnepségén Baranyi András keleti kapcsolatok fejlesztéséért felelős helyettes államtitkár.
Mint közölte, rövidesen megkezdi működését a Szöuli Magyar Kulturális Központ is, amelyet decemb...
2019-11-18 19:52:53
Jégkorong Hat Nemzet Torna - Elindult a bérletértékesítés a decemberi budapesti tornára
... válogatott ugyanakkor azon a héten nem három találkozót vív, hanem négyet, mivel a viadalt megelőzően december 10-én, kedden versenyen kívül összeméri erejét a vb-ellenfél Koreai Köztársasággal is.
Az MJSZ első körben a bérleteket kezdte el értékesíteni, ezek a hét valamennyi mérkőzésére érvényesek, beleértve a koreaiak elleni tornán kívüli és a nem magyar érdekeltségű találk...
2019-11-11 16:31:35
KSH: júniusban 488 millió euró volt az exporttöbblet
... származó import 22,2 százalékkal meghaladta a tavaly első félévit az export 38,6 százalékkal csökkent, így a kétoldalú forgalomban 2,306 milliárd euróra ugrott a deficit. A Koreai Köztársasággal 1,183 milliárd euróra nőtt a deficit az export 20,0 százalékos visszaesése és az import 63,6 százalékos szárnyalása következtében.
A KSH mostani jelentésében tette közzé a tavalyi évr...
2019-09-03 11:21:29
Vizes-vb - Jansik Dávid helyett Angyal Dániel a vízilabda-válogatott keretében
... szuperdöntőjében.
A magyarok pénteken (ma) utaztak Japánba. A vb-n július 15-én Új-Zéland ellen kezdik a csoportkört, a folytatásban pedig még Spanyolországgal és a Dél-afrikai Köztársasággal mérkőznek majd.
A férfi válogatott vb-kerete:
Kapusok:Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok:Angyal Dániel (Szolnok), Bátori Bence (Szolnok), Hárai Baláz...
2019-07-05 13:31:22
Vizes-vb - Märcz Tamás keretet hirdetett
... után csütörtökön folytatják a felkészülést, majd pénteken utaznak Japánba. A vb-n július 15-én Új-Zéland ellen kezdik a csoportkört, amelyben még Spanyolországgal és a Dél-afrikai Köztársasággal mérkőznek majd.
A férfi válogatott vb-kerete:
Kapusok:Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok:Bátori Bence (Szolnok), Hárai Balázs (OSC), Jansik Dávid (Szol...
2019-07-03 10:11:16
Trump-Kim csúcstalálkozó - Axios: Donald Trump a diplomáciai kapcsolatok helyreállítását fontolgatja
... emlékeztetett rá: az 1880-as években...
2018-06-10 07:05:30
Passzív külkereskedelmi mérleggel zárta az augusztust Szlovákia
... (1,6 milliárd euró) és Franciaországgal (1,5 milliárd euró) szemben produkálta. Ugyanebben az időszakban az ország külkereskedelmi hiánya Kínával (közel 2,3 milliárd euró), a Koreai Köztársasággal (2,1 milliárd euró), illetve Oroszországgal (több mint 1 milliárd euró) szemben volt a legjelentősebb.
Szlovákia jelentősebb kereskedelmi partnerei közül a vizsgált időszakban legna...
2017-10-09 13:02:00
Kövér: sikertörténet a Koreai Köztársasággal kialakított dinamikus együttműködés.
... a magyar kormányzat stratégiai partnerként tekint Dél-Koreára ezen - nemzeti konszenzuson alapuló - célok megvalósításában. Az Országgyűlés elnöke kiemelte, hogy hazánk a Koreai Köztársasággal kereskedelmi és befektetési szempontból is az egyik legszorosabb kapcsolatot alakította ki az ázsiai térségben. Harminc dél-koreai vállalat több mint 23 ezer embernek ad munkát Magyarországo...
2016-05-10 17:43:34
Krónika 11. rész (azonnali kérdések, Arany János-emlékév, napirend után)
... forradalom 60. évfordulója mellett Bartók Béla zeneszerzőre, valamint a szigetvári csata 450. évfordulójára is kiemelten emlékeznek.
Együttműködést köthet a kormány a Koreai Köztársasággal
Együttműködést köthet a kormány a Koreai Köztársasággal a katonai minősített adatok cseréjéről és kölcsönös védelméről. Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium államtitkára elmondta, a...
2016-02-15 21:22:56
KKM: van értelme tárgyalni az EU és az Egyesült Államok közötti szabadkereskedelmi megállapodásról
... mennyire fogják tudni kiaknázni a felek - mondta Nagy Gábor. Ezért egyelőre csak azt lehet leszögezni, hogy van értelme tárgyalni róla - mondta.
Emlékeztetett, hogy a Koreai Köztársasággal kötött hasonló megállapodás eredményeként az EU nettó importőrből nettó exportőrré vált.
Magyarországon minden ötödik munkavállaló jövedelme származik közvetlenül vagy közvetve az exp...
2015-05-21 15:21:10
1 2 3 
Címkék: Koreai Kulturális Központ, Jégkorong Hat Nemzet Torna, Jansik Dávid, Angyal Dániel, Märcz Tamás, Donald Trump, Koreai Köztársasággal, Arany János-emlékév, Egyesült Államok, Baranyi András, Szöuli Magyar Kulturális Központ, Dél-afrikai Köztársasággal, Nagy Viktor, Vogel Soma, Bátori Bence, Hárai Baláz, Hárai Balázs, Bartók Béla, Vargha Tamás, Honvédelmi Minisztérium, Nagy Gábor, decemberi budapesti, diplomáciai kapcsolatok, augusztust Szlovákia, budapesti Koreai, viadalt megelőzően, vb-ellenfél Koreai, bérleteket kezdte, koreaiak elleni, tavaly első, kétoldalú forgalomban, magyarok pénteken, vb-n július, folytatásban pedig, férfi válogatott, 1880-as években, ország külkereskedelmi, vizsgált időszakban, magyar kormányzat, egyik legszorosabb, ázsiai térségben, szigetvári csata, katonai minősített, spanyolországgal, megvalósításában, franciaországgal, szuperdöntőjében, helyreállítását, mezőnyjátékosok, külkereskedelmi, avatóünnepségén, megállapodásról, együttműködést, köztársasággal, csúcstalálkozó,
© 2013 TVN.HU Kft.