Belépés
KSH: júniusban 488 millió euró volt az exporttöbblet
... származó import 22,2 százalékkal meghaladta a tavaly első félévit az export 38,6 százalékkal csökkent, így a kétoldalú forgalomban 2,306 milliárd euróra ugrott a deficit. A Koreai Köztársasággal 1,183 milliárd euróra nőtt a deficit az export 20,0 százalékos visszaesése és az import 63,6 százalékos szárnyalása következtében.
A KSH mostani jelentésében tette közzé a tavalyi évr...
2019-09-03 11:21:29
Vizes-vb - Jansik Dávid helyett Angyal Dániel a vízilabda-válogatott keretében
... szuperdöntőjében.
A magyarok pénteken (ma) utaztak Japánba. A vb-n július 15-én Új-Zéland ellen kezdik a csoportkört, a folytatásban pedig még Spanyolországgal és a Dél-afrikai Köztársasággal mérkőznek majd.
A férfi válogatott vb-kerete:
Kapusok:Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok:Angyal Dániel (Szolnok), Bátori Bence (Szolnok), Hárai Baláz...
2019-07-05 13:31:22
Vizes-vb - Märcz Tamás keretet hirdetett
... után csütörtökön folytatják a felkészülést, majd pénteken utaznak Japánba. A vb-n július 15-én Új-Zéland ellen kezdik a csoportkört, amelyben még Spanyolországgal és a Dél-afrikai Köztársasággal mérkőznek majd.
A férfi válogatott vb-kerete:
Kapusok:Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok:Bátori Bence (Szolnok), Hárai Balázs (OSC), Jansik Dávid (Szol...
2019-07-03 10:11:16
Trump-Kim csúcstalálkozó - Axios: Donald Trump a diplomáciai kapcsolatok helyreállítását fontolgatja
... emlékeztetett rá: az 1880-as években...
2018-06-10 07:05:30
Passzív külkereskedelmi mérleggel zárta az augusztust Szlovákia
... (1,6 milliárd euró) és Franciaországgal (1,5 milliárd euró) szemben produkálta. Ugyanebben az időszakban az ország külkereskedelmi hiánya Kínával (közel 2,3 milliárd euró), a Koreai Köztársasággal (2,1 milliárd euró), illetve Oroszországgal (több mint 1 milliárd euró) szemben volt a legjelentősebb.
Szlovákia jelentősebb kereskedelmi partnerei közül a vizsgált időszakban legna...
2017-10-09 13:02:00
Kövér: sikertörténet a Koreai Köztársasággal kialakított dinamikus együttműködés.
... a magyar kormányzat stratégiai partnerként tekint Dél-Koreára ezen - nemzeti konszenzuson alapuló - célok megvalósításában. Az Országgyűlés elnöke kiemelte, hogy hazánk a Koreai Köztársasággal kereskedelmi és befektetési szempontból is az egyik legszorosabb kapcsolatot alakította ki az ázsiai térségben. Harminc dél-koreai vállalat több mint 23 ezer embernek ad munkát Magyarországo...
2016-05-10 17:43:34
Krónika 11. rész (azonnali kérdések, Arany János-emlékév, napirend után)
... forradalom 60. évfordulója mellett Bartók Béla zeneszerzőre, valamint a szigetvári csata 450. évfordulójára is kiemelten emlékeznek.
Együttműködést köthet a kormány a Koreai Köztársasággal
Együttműködést köthet a kormány a Koreai Köztársasággal a katonai minősített adatok cseréjéről és kölcsönös védelméről. Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium államtitkára elmondta, a...
2016-02-15 21:22:56
KKM: van értelme tárgyalni az EU és az Egyesült Államok közötti szabadkereskedelmi megállapodásról
... mennyire fogják tudni kiaknázni a felek - mondta Nagy Gábor. Ezért egyelőre csak azt lehet leszögezni, hogy van értelme tárgyalni róla - mondta.
Emlékeztetett, hogy a Koreai Köztársasággal kötött hasonló megállapodás eredményeként az EU nettó importőrből nettó exportőrré vált.
Magyarországon minden ötödik munkavállaló jövedelme származik közvetlenül vagy közvetve az exp...
2015-05-21 15:21:10
Francia energetikai cégek érdekében lobbizik Valls Prágában
...
"Szeretnénk megerősíteni együttműködésünket a Cseh Köztársasággal az atomenergia területén. Szeretnénk bekapcsolódni a stratégiai jelentőségű nagy projektekbe, elsősorban a két (cseh) atomerőmű bővítésébe" - jelentette ki a francia kormányfő hétfőn este Prágában azután, hogy tárgyalásokat folytatott vendéglátójával, Bohuslav Sobotka cseh miniszterelnökkel.
"Amikor a Cse...
2014-12-08 22:13:01
A Bunkerromboló bomba
... kudarca esetén is képes lesz majd akadályozni Irán nukleáris hatalommá válását, valamint annak is elejét tudja venni, hogy Izrael egyedül vállalkozzon katonai fellépésre az iszlám köztársasággal szemben.

Korábban komoly kételyek merültek fel azzal kapcsolatban, hogy a Kúm szent város közelében hegy alá süllyesztett, masszív gránit és acélszerkezetek által védett fordói...
2014-01-30 23:11:07
1 2 3 
Címkék: Jansik Dávid, Angyal Dániel, Märcz Tamás, Donald Trump, Koreai Köztársasággal, Arany János-emlékév, Egyesült Államok, Valls Prágában, Dél-afrikai Köztársasággal, Nagy Viktor, Vogel Soma, Bátori Bence, Hárai Baláz, Hárai Balázs, Bartók Béla, Vargha Tamás, Honvédelmi Minisztérium, Nagy Gábor, Cseh Köztársasággal, Bohuslav Sobotka, diplomáciai kapcsolatok, augusztust Szlovákia, tavaly első, kétoldalú forgalomban, magyarok pénteken, vb-n július, folytatásban pedig, férfi válogatott, 1880-as években, ország külkereskedelmi, vizsgált időszakban, magyar kormányzat, egyik legszorosabb, ázsiai térségben, szigetvári csata, katonai minősített, atomenergia területén, stratégiai jelentőségű, francia kormányfő, iszlám köztársasággal, spanyolországgal, franciaországgal, szuperdöntőjében, megvalósításában, helyreállítását, mezőnyjátékosok, megállapodásról, külkereskedelmi, acélszerkezetek, vendéglátójával, köztársasággal, együttműködést, oroszországgal, legjelentősebb, csúcstalálkozó, magyarországon, exporttöbblet,
© 2013 TVN.HU Kft.