Belépés
Koronavírus - Kovács Zoltán a BBC-nek: a kormány nem kapott korlátlan hatalmat
... válság.
Hangsúlyozta, hogy az Országgyűlésnek nem függesztették fel a működését, a rendeleti kormányzásnak pedig a járvány elleni küzdelem a kizárólagos célja.
Újságírói kérdésre Kovács Zoltán nevetségesnek nevezte azokat az állításokat, amelyek szerint Magyarország a diktatúra felé haladna, és hozzátette, tíz éve ilyen vádakat hallanak.
A parlament hétfőn fogadta e...
2020-04-01 20:03:39
Koronavírus - Kovács Zoltán: mindenkinek joga van tudni, melyek a veszélyeztetett korosztályok, csoportok
... jelent, ezért fontos, hogy ők még pontosabban és körültekintőbben tartsák be az elmúlt időszakban megfogalmazott kéréseket, a hatóság által előírt rendszabályokat - hívta fel a figyelmet Kovács Zoltán.
Az oldalon a vírus megyei terjedését is bemutató grafikát is használnak, és abból nyilvánvaló, hogy a vírus Magyarországon mindenhol jelen van - jelezte.
Kovács Zoltán ar...
2020-04-01 18:53:19
Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe Debrecenben
... hogy bennünket Isten fiaivá, gyerme...
2020-03-31 18:47:42
Kovács Zoltán: a rendkívüli intézkedések összhangban vannak az uniós szerződésekkel
... a meghoz...
2020-03-31 15:22:31
Koronavírus - Kovács Zoltán: a szabályok betartása gátolja a vírus terjedését
... segítséget. A szabályok betartása ugyanis nem elsősorban az operatív törzs érdeke, nem is a kormány döntésének kérdése, hanem minden magyar ember érdeke - mutatott rá az államtitkár.
Kovács Zoltán aláhúzta, "mindnyájan felelősek vagyunk egymásért, mindnyájunk érdeke, hogy azokat az előírásokat betartsuk, amelyeket az elmúlt napokban és hetekben hoztunk". "Ez a garanciája anna...
2020-03-28 17:52:52
Koronavírus - Kovács Zoltán: a világjárvány idején nagyobb szolidaritásra lenne szükség
... bírálatokra is, amelyek az alkotmánymódosítást érték, különösen amelyek az emberi jogokat, a hatalmi ágak szétválasztását illető aggodalmakról, a keresztény identitásra való utalásról szóltak. Kovács Zoltán idéz számos kifejezést, amelyet a kormánypolitika ellenzői használtak, például azt, hogy "Magyarország már nem demokrácia többé". Emlékeztet arra, hogy 2013-ban Klaus Pierwoss ...
2020-03-27 08:51:17
Koronavírus - Kovács Zoltán: gátolja a vírus elleni védekezést az ellenzék
... és megny...
2020-03-24 15:43:23
Vasárnap mutatja be a Don Juan kopaszodik című filmet a Duna Televízió
... külföldön népszerű volt, több írását is megfilmesítették".
Az MTVA és a Megafilm Service közös produkciójában Mészáros Zoltán és Gubás Gabriella mellett a további szerepeket többek között Kovács Tamás, Tóth Ildikó, Mertz Tibor, Györgyi Anna, Epres Attila, Takátsy Péter és Létay Dóra alakítják.
A film producere Kálomista Gábor, Line producere Helmeczy Dorottya, operatőr...
2020-03-24 10:12:04
Új albummal jelentkezik a Hungarian FolkEmbassy & Barátai
...
A Junior Prima díjas hegedűs, Rosonczy-Kovács Mihály által vezetett, a magyar népzenét és kultúrát a világ négy kontinensén képviselő Hungarian FolkEmbassy zenei együttműködéseinek lenyomata az együttes harmadik lemeze - olvasható a közleményben.
Mint írják, a hanglemezen szerepel az Európa-szerte ismert zenészekből álló Musica Profana régizenei együttes Andrejszki Judit...
2020-03-23 15:42:15
Koronavírus - Kovács Zoltán: most az összefogás ideje van
... munkahelyvédelem területén, amelyek a magyar emberek védelmét, a magyar emberek érdekeinek védelmét szolgálják.
Az Országgyűlés hétfőn kezdi tárgyalni a koronavírus elleni törvényt - mondta Kovács Zoltán.
"Az ellenzék felelőtlen magatartása, amelyben elutasítják ennek a törvénynek az elfogadását, gyakorlatilag gátolja a hatékony védekezést" - fogalmazott.
A kommunik...
2020-03-22 21:02:31
1 2 3 ....................251 252 ...........377 378 ..........502 503 504 
Címkék: Kovács Zoltán, Gyümölcsoltó Boldogasszony, Duna Televízió, Hungarian FolkEmbassy, Klaus Pierwoss, Megafilm Service, Mészáros Zoltán, Gubás Gabriella, Kovács Tamás, Tóth Ildikó, Mertz Tibor, Györgyi Anna, Epres Attila, Takátsy Péter, Létay Dóra, Kálomista Gábor, Helmeczy Dorottya, Junior Prima, Rosonczy-Kovács Mihály, Musica Profana, Andrejszki Judit, veszélyeztetett korosztályok, rendkívüli intézkedések, uniós szerződésekkel, szabályok betartása, vírus terjedését, világjárvány idején, vírus elleni, összefogás ideje, rendeleti kormányzásnak, járvány elleni, kizárólagos célja, diktatúra felé, parlament hétfőn, elmúlt időszakban, hatóság által, figyelmet Kovács, vírus megyei, vírus Magyarországon, operatív törzs, kormány döntésének, előírásokat betartsuk, elmúlt napokban, garanciája anna, emberi jogokat, hatalmi ágak, keresztény identitásra, kormánypolitika ellenzői, további szerepeket, film producere, magyar népzenét, világ négy, együttes harmadik, hanglemezen szerepel, magyar emberek, koronavírus elleni,
© 2013 TVN.HU Kft.