Belépés
MSZP, Párbeszéd: színvonalasabb oktatást, kevesebb terhet a diákoknak, tanároknak!
...
Kunhalmi Ágnes, az MSZP képviselője úgy értékelt, lényegében megbukott a Fidesz által 2010-et követően bevezetett, központosításon alapuló oktatási rendszer, amely "ellehetetleníti, hogy normális mennyiségű és minőségű tudáshoz jussanak Magyarországon a gyerekek".
Hozzátette: a kényszernyugdíjazások és a pálya megbecsültségének hiánya miatt annak ellenére esett a szükség...
2019-11-28 21:59:47
Krónika 16. rész (jogharmonizációs csomag, kutatás-fejlesztés)
... kutatás-fejlesztés állami finanszírozásának GDP-hez viszonyított arányát. Kiemelte, hogy hatványozottabban kell bevonni a fiatal generációt a kutatás-fejlesztésbe és az innovációba.
Kunhalmi Ágnes (MSZP) azt mondta, hogy a kormány az utóbbi egy évben megszüntette a tudomány szabadságát. Az MSZP nem fogja támogatni a javaslatot - közölte.
Arató Gergely (DK) arról beszélt,...
2019-11-21 07:03:53
Krónika 13. rész (szakképzés)
... hangsúlyozta, a javaslat kiterjeszti a családi pótlékra való jogosultságot a köznevelés rendszerétől elváló szakképzésben tanulókra.
MSZP: hiba a szakképzést elszakítani a közoktatástól
Kunhalmi Ágnes (MSZP) úgy fogalmazott: a kormány korrigálni próbálja azt a sehová nem vezető kilenc és fél évet, ami alatt hibát hibára halmozott. A kabinet most megpróbál visszatérni a 2...
2019-11-20 20:23:17
Krónika 10. rész (Nemzeti Filmintézet, családvédelmi akcióterv)
... érthető, miért kellett megszüntetni az M3 csatornát, ahol a "páratlan kincseket" tartalmazó archívumból válogattak.
MSZP: a javaslat változást hoz a teljes hazai filmiparban
Kunhalmi Ágnes (MSZP) hangsúlyozta: ez a javaslat változást hoz a teljes hazai filmiparban, és a törekvések a központosítás irányába mutatnak.
Úgy látja, a szóban forgó törvényt az Andy Vajna ut...
2019-11-20 17:23:14
Az MSZP egyetért a szabad városok szövetségének megteremtésével
...
Kunhalmi Ágnes kijelentette, hogy fokozódó "harcra és csatára" számítanak 2022-ig, továbbá arra készülnek, hogy "a demokratikus ellenállás az utcákra és a szabad városokra helyeződik át".
Az MSZP-nek - fogalmazott - fel kell készítenie a csapatait, és az együttműködés motorjaként segítenie kell a Fidesz leváltását, hiszen erre 2022-ben az ellenzéknek minden esélye megles...
2019-11-16 16:01:31
MSZP-DK-Párbeszéd: az újhorthyzmus írmagját is ki kell irtani
...
Kunhalmi Ágnes, az MSZP választmányi elnöke kiemelte: ha 2022-ben a köztársaságpártiak bizalmat kapnak Magyarországon, akkor a vörösterror áldozatainak emlékműve mellé azonnali hatállyal felállítják a fehérterror áldozatainak emlékművét is.
"Horthy elutasította a köztársaságot, a demokráciát, és regnálása alatt végig Budapest-ellenes politikát folytatott. Olyan rendszert...
2019-11-16 11:51:16
Krónika 13. rész (szakképzés, napirend után)
...
MSZP: ez a javaslat egy beismerés
Kunhalmi Ágnes (MSZP) szerint a szakképzési rendszer átalakításáról szóló javaslat felér egy beismeréssel, mert teljesen más álláspontot képviselnek a kormánypártok, mint 9 évvel ezelőtt, a rendszer átalakításakor. Akkor még munkaalapú, most már tudásalapú társadalomról és élethosszig tartó tanulásról beszélnek, amely a képviselőnő szeri...
2019-11-05 21:39:18
Az ellenzéki frakciók támogatásukról biztosították Varju Lászlót
... decemberben az Országgyűlésben elindult folyamatra, amelyik oda vezetett, hogy az önkormányzati választásra megszülettek az ellenzéki megállapodások - jelentette ki.
A szocialista Kunhalmi Ágnes azt mondta, hogy Varju László ellen koncepciós per zajlik. A hazai ellenzék tagjainak, minden egyes pártvezetőnek, képviselőnek, politikusnak és szavazónak fel kell készülnie a legros...
2019-11-04 18:53:50
Krónika 5. rész (zárszámadás)
... falusi csok is nagyon népszerű - közölte, hangsúlyozva: a falvakban élők pontosan érzik, hogy a kormány rájuk nézve is rendelkezik vízióval.
MSZP: torz a felsőoktatás-politika
Kunhalmi Ágnes (MSZP) arról beszélt, hogy a felsőoktatás-politika elfogult, torz, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem ugyanis jóval több támogatást kapott a többi állami egyetemnél.
Megjegyezte to...
2019-10-24 14:51:37
Október 23. - Az 1956-os forradalomra emlékezett a magyarság
... alól.
Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke hazafias ellenzék létrehozására szólította fel az Orbán Viktor miniszterelnökkel szemben álló politikai erőket és civileket.
Kunhalmi Ágnes, az MSZP választmányának elnöke közölte: az 1956-os forradalom fontos üzenete, hogy egy nemzet sem tud elnyomásban élni, és a demokrácia, a sajtószabadság, egy nemzet méltósága, ...
2019-10-23 21:01:55
1 2 3 ........31 ....46 47 ....61 62 
Címkék: Nemzeti Filmintézet, Varju Lászlót, Kunhalmi Ágnes, Arató Gergely, Andy Vajna, Varju László, Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Gyurcsány Ferenc, Demokratikus Koalíció, Orbán Viktor, szabad városok, újhorthyzmus írmagját, ellenzéki frakciók, 1956-os forradalomra, pálya megbecsültségének, fiatal generációt, évben megszüntette, tudomány szabadságát, javaslat kiterjeszti, családi pótlékra, köznevelés rendszerétől, szakképzést elszakítani, kormány korrigálni, kabinet most, javaslat változást, teljes hazai, központosítás irányába, szóban forgó, demokratikus ellenállás, szabad városokra, együttműködés motorjaként, ellenzéknek minden, vörösterror áldozatainak, fehérterror áldozatainak, szakképzési rendszer, rendszer átalakításakor, képviselőnő szeri, önkormányzati választásra, ellenzéki megállapodások, szocialista Kunhalmi, hazai ellenzék, falvakban élők, kormány rájuk, többi állami, 1956-os forradalom, nemzet méltósága, jogharmonizációs, ellehetetleníti, megteremtésével, választmányának, központosításon,
© 2013 TVN.HU Kft.