Belépés
Online rendezik meg április végén a Gyereket a magasba! programot
... szervezet csütörtökön az MTI-vel.
Az esemény fővédnöke Böjte Csaba ferences szerzetes. A kezdeményezéshez csatlakozott Mádai Vivien és Takács Bence tévés műsorvezető, Kiss Ramóna színésznő, Lékai Máté válogatott kézilabdázó, Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Szirányi Bence válogatott jégkorongozó, valamint több más sportoló, zenész és színész.
Tavaly...
2020-04-16 17:12:52
Férfi kézilabda BL - A Veszprém tízgólos sikerrel zárta a csoportkört
... csapat számára tét nélküli volt, az előző fordulóban ugyanis eldőlt, hogy a Veszprém a második helyén végez csoportjában, a Motor viszont nem juthat tovább. A magyar együttes keretéből ezúttal Lékai Máté, Omar Jahja, Kent Robin Tönnesen, Kentin Mahé és Vladimir Cupara hiányzott.
A hazaiak csupán a 13. percig tudták tartani magukat (5-4), ezt követően Székely Márton bravúros v...
2020-02-29 19:12:48
Férfi kézilabda Eb - Nagy László: továbbra is a saját játékunkra kell figyelnünk
... játékosok közül Borut Mackovsek kijelentette, számára is különleges lesz a mérkőzés, egyrészt mert Magyarországon játszik, másrészt a világbajnoki selejtező elvesztése miatt.
"Hiányzik tőlük Lékai Máté és Bodó Richárd, és több olyan játékosuk van, akiknek ez az első világversenyük. Ők fiatalok és tapasztalatlanok, de a csoportkörben láthattuk, hogy ez nem jelent semmit, mert ...
2020-01-18 16:11:46
Férfi kézilabda Eb - Balogh Zsolt: hitet és erőt adhat a győzelem
... jobbátlövő szerint minden mérkőzéssel és edzéssel egyre jobban összeérik a magyar csapat, amelynek nincs egyszerű dolga, mert a páros játékkapcsolatokból nagy...
2020-01-12 17:11:45
Férfi kézilabda Eb - Balogh Zsolt: emberfeletti teljesítmény kell
... akkor is nehéz lenne számunkra, de nagyobb esély kínálkozna a továbbjutásra, és az elvárások is komolyabbak lehetnének" - fogalmazott a Tatabánya kézilabdázója.
Balogh arra utalt, hogy Lékai Máté, Juhász Ádám, Bodó Richárd és Ancsin Gábor is sérülés miatt hagyja ki a kontinenstornát, ráadásul ő sem teljesen egészséges.
"Régebb óta küszködök talpsérüléssel, ez problémát o...
2020-01-10 16:12:29
Férfi kézilabda Eb - A magyar szövetség részéről nincs hivatalos célkitűzés
... eseménynek, helyettük olyanokhoz nyúltunk, akik a következő években meghatározói lehetnek a válogatottnak" - közölte a 25 évnél is alacsonyabb átlagéletkorú csapatról. Nagy arra utalt, hogy Lékai Máté, Juhász Ádám, Bodó Richárd és Ancsin Gábor is sérülés miatt hagyja ki a norvég-svéd-osztrák közös rendezésű tornát.
Nagy László arra kérte a szurkolókat és a média képviselőit, ...
2020-01-08 12:23:09
Férfi kézilabda Eb - Bodó és Lékai sincs a keretben
... kapitány elmondta: a végleges keret kijelölésénél a szakmai stáb a játékosokkal és a válogatott orvosaival egyeztetve hozta meg döntését.
"Reménykedtünk, hogy akár Bodó Richárd válla, akár Lékai Máté térde rendbe jön, esetleg mindketten felépülnek az Eb-rajtig, de sajnos az állapotuk nem engedi meg, hogy akárcsak közel teljes értékű munkát végezzenek, így nem tarthatnak velün...
2020-01-05 16:31:35
A magyar kézilabda-válogatott legyőzte Csehországot
... alkalommal nyertek.
Eredmény:Magyarország-Csehország 27-24 (14-10)----------------------------- --------
A magyar válogatott aktuális, húszfős keretéből csak a sérüléssel küszködő Lékai Máté és Bodó Richárd maradt ki.
A jövő héten kezdődő olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságra készülő csapatok meccsén tíz perc alatt csak egy gólt dobtak a házigazdák, mert akadozot...
2020-01-04 17:42:06
Férfi kézilabda Eb - Fekete Bálint visszakerült a keretbe
... legutóbbi, december 13-án megjelent névsorhoz képest nem szerepel a listában Borbély Ádám, a Tatabánya kapusa; Szűcs Bence, a Veszprém beállója, valamint Jerkovic Srecko, a Komló balátlövője.
Lékai Máté és Bodó Richárd szereplése továbbra is kérdéses, a Veszprém irányítója térd-, a Szeged balátlövője vállsérüléssel küszködik.
A magyar együttes múlt vasárnap 31-26-ra legy...
2020-01-03 21:53:10
Férfi kézilabda Eb - Két légiós is kikerült a keretből
... Bohács Sándor játékára.
Gulyás István elmondta, azért kezdik jövő szerdán a szokásosnál nagyobb kerettel a felkészülést, mert többen csak később tudnak csatlakozni a csapathoz.
"Lékai Máté térde szépen javul, folyamatosan egyeztetünk, nagyon jó esély van rá, hogy az új évben már az edzéseken is ott lesz a válogatottal. Bodó Richárdnak a válla sérült, de karácsony után re...
2019-12-13 19:10:42
1 2 3 .9 10 .14 15 .17 18 19 
Címkék: Nagy László, Balogh Zsolt, Fekete Bálint, Böjte Csaba, Mádai Vivien, Takács Bence, Kiss Ramóna, Lékai Máté, Kiss Gergely, Szirányi Bence, Omar Jahja, Kent Robin Tönnesen, Kentin Mahé, Vladimir Cupara, Székely Márton, Borut Mackovsek, Bodó Richárd, Juhász Ádám, Ancsin Gábor, Borbély Ádám, Szűcs Bence, Jerkovic Srecko, Bohács Sándor, Gulyás István, Bodó Richárdnak, saját játékunkra, magyar szövetség, esemény fővédnöke, kezdeményezéshez csatlakozott, előző fordulóban, második helyén, magyar együttes, hazaiak csupán, világbajnoki selejtező, első világversenyük, csoportkörben láthattuk, magyar csapat, következő években, média képviselőit, végleges keret, szakmai stáb, válogatott orvosaival, magyar válogatott, sérüléssel küszködő, jövő héten, gólt dobtak, listában Borbély, szokásosnál nagyobb, válla sérült, tapasztalatlanok, kezdeményezéshez, kontinenstornát, világversenyük, vállsérüléssel, magyarországon, talpsérüléssel, kézilabdázója, kijelölésénél, átlagéletkorú, reménykedtünk, válogatottnak, továbbjutásra,
© 2013 TVN.HU Kft.