Belépés
Férfi kézilabda Eb - Nagy László: továbbra is a saját játékunkra kell figyelnünk
... játékosok közül Borut Mackovsek kijelentette, számára is különleges lesz a mérkőzés, egyrészt mert Magyarországon játszik, másrészt a világbajnoki selejtező elvesztése miatt.
"Hiányzik tőlük Lékai Máté és Bodó Richárd, és több olyan játékosuk van, akiknek ez az első világversenyük. Ők fiatalok és tapasztalatlanok, de a csoportkörben láthattuk, hogy ez nem jelent semmit, mert ...
2020-01-18 16:11:46
Férfi kézilabda Eb - Balogh Zsolt: hitet és erőt adhat a győzelem
... jobbátlövő szerint minden mérkőzéssel és edzéssel egyre jobban összeérik a magyar csapat, amelynek nincs egyszerű dolga, mert a páros játékkapcsolatokból nagy...
2020-01-12 17:11:45
Férfi kézilabda Eb - Balogh Zsolt: emberfeletti teljesítmény kell
... akkor is nehéz lenne számunkra, de nagyobb esély kínálkozna a továbbjutásra, és az elvárások is komolyabbak lehetnének" - fogalmazott a Tatabánya kézilabdázója.
Balogh arra utalt, hogy Lékai Máté, Juhász Ádám, Bodó Richárd és Ancsin Gábor is sérülés miatt hagyja ki a kontinenstornát, ráadásul ő sem teljesen egészséges.
"Régebb óta küszködök talpsérüléssel, ez problémát o...
2020-01-10 16:12:29
Férfi kézilabda Eb - A magyar szövetség részéről nincs hivatalos célkitűzés
... eseménynek, helyettük olyanokhoz nyúltunk, akik a következő években meghatározói lehetnek a válogatottnak" - közölte a 25 évnél is alacsonyabb átlagéletkorú csapatról. Nagy arra utalt, hogy Lékai Máté, Juhász Ádám, Bodó Richárd és Ancsin Gábor is sérülés miatt hagyja ki a norvég-svéd-osztrák közös rendezésű tornát.
Nagy László arra kérte a szurkolókat és a média képviselőit, ...
2020-01-08 12:23:09
Férfi kézilabda Eb - Bodó és Lékai sincs a keretben
... kapitány elmondta: a végleges keret kijelölésénél a szakmai stáb a játékosokkal és a válogatott orvosaival egyeztetve hozta meg döntését.
"Reménykedtünk, hogy akár Bodó Richárd válla, akár Lékai Máté térde rendbe jön, esetleg mindketten felépülnek az Eb-rajtig, de sajnos az állapotuk nem engedi meg, hogy akárcsak közel teljes értékű munkát végezzenek, így nem tarthatnak velün...
2020-01-05 16:31:35
A magyar kézilabda-válogatott legyőzte Csehországot
... alkalommal nyertek.
Eredmény:Magyarország-Csehország 27-24 (14-10)----------------------------- --------
A magyar válogatott aktuális, húszfős keretéből csak a sérüléssel küszködő Lékai Máté és Bodó Richárd maradt ki.
A jövő héten kezdődő olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságra készülő csapatok meccsén tíz perc alatt csak egy gólt dobtak a házigazdák, mert akadozot...
2020-01-04 17:42:06
Férfi kézilabda Eb - Fekete Bálint visszakerült a keretbe
... legutóbbi, december 13-án megjelent névsorhoz képest nem szerepel a listában Borbély Ádám, a Tatabánya kapusa; Szűcs Bence, a Veszprém beállója, valamint Jerkovic Srecko, a Komló balátlövője.
Lékai Máté és Bodó Richárd szereplése továbbra is kérdéses, a Veszprém irányítója térd-, a Szeged balátlövője vállsérüléssel küszködik.
A magyar együttes múlt vasárnap 31-26-ra legy...
2020-01-03 21:53:10
Férfi kézilabda Eb - Két légiós is kikerült a keretből
... Bohács Sándor játékára.
Gulyás István elmondta, azért kezdik jövő szerdán a szokásosnál nagyobb kerettel a felkészülést, mert többen csak később tudnak csatlakozni a csapathoz.
"Lékai Máté térde szépen javul, folyamatosan egyeztetünk, nagyon jó esély van rá, hogy az új évben már az edzéseken is ott lesz a válogatottal. Bodó Richárdnak a válla sérült, de karácsony után re...
2019-12-13 19:10:42
Férfi kézilabda Eb - Császár nincs a bő keretben
... Ligetvári Patrik (La Rioja, spanyol), Szita Zoltán (Wisla Plock, lengyel), Nagy Bence (Ferencváros), Jerkovic Srecko (Komló), Faluvégi Rudolf (Stuttgart, német)
irányítók:
---------Lékai Máté (Telekom Veszprém), Győri Mátyás (Tatabánya), Ubornyák Dávid (Gyöngyös), Schmid Péter (Eger)
jobbátlövők:
----------- Ancsin Gábor (Tatabánya), Balogh Zsolt (Tatabánya), B...
2019-12-05 20:02:30
Súlyosan megsérült a Veszprém norvég kézilabdázója
... ezen a héten sor kerül Norvégiában.
A világbajnoki ezüstérmes Tönnesen legalább hat hónapig ne...
2019-12-02 12:31:20
1 2 3 .9 10 13 14 .17 18 19 
Címkék: Nagy László, Balogh Zsolt, Fekete Bálint, Borut Mackovsek, Lékai Máté, Bodó Richárd, Juhász Ádám, Ancsin Gábor, Borbély Ádám, Szűcs Bence, Jerkovic Srecko, Bohács Sándor, Gulyás István, Bodó Richárdnak, Ligetvári Patrik, Szita Zoltán, Wisla Plock, Nagy Bence, Faluvégi Rudolf, Telekom Veszprém, Győri Mátyás, Ubornyák Dávid, Schmid Péter, saját játékunkra, magyar szövetség, világbajnoki selejtező, első világversenyük, csoportkörben láthattuk, magyar csapat, következő években, média képviselőit, végleges keret, szakmai stáb, válogatott orvosaival, magyar válogatott, sérüléssel küszködő, jövő héten, gólt dobtak, listában Borbély, magyar együttes, szokásosnál nagyobb, válla sérült, világbajnoki ezüstérmes, tapasztalatlanok, kontinenstornát, világversenyük, vállsérüléssel, magyarországon, talpsérüléssel, kézilabdázója, kijelölésénél, csoportkörben, reménykedtünk, kvalifikációs, átlagéletkorú, válogatottnak, továbbjutásra, visszakerült, meghatározói, emberfeletti, kijelentette, válogatottal, világbajnoki, folyamatosan,
© 2013 TVN.HU Kft.