Belépés
Meghirdették a tanodák működtetését segítő pályázatot
...
Langerné Victor Katalin, a tárca társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára a Nógrád megyei Etesen kedden tartott sajtótájékoztatón hangsúlyozta: a pályázatot hazai forrásból finanszírozzák, a kormány 2019 óta a központi költségvetésből biztosítja a tanodák működését.
Jelenleg 191 tanoda működik az országban. 2010 előtt 60, főleg civilek és egyházak által f...
2020-08-04 13:42:18
Végső búcsút vettek Szentandrássy István festőművésztől a Fiumei úti sírkertben
...
Szentandrássy István nehéz körülmények közül indult, szinte legyőzhetetlen akadályok kísérték életét, mégis felemelkedett - hangsúlyozta Langerné Victor Katalin, a Belügyminisztérium társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára búcsúbeszédében, hozzátéve: az alkotó magasra szárnyalt a művészetével, a világról alkotott esszenciális gondolataival, a nyers őszinteség...
2020-03-10 16:23:19
Langerné: a roma nők anyaként és a munkában is helyt tudnak állni
...
Langerné Victor Katalin a Kopp Mária intézetben tartott rendezvényen elmondta: a Nő az esély elnevezésű programban részt vevő asszonyok bizonyították, hogy jól lehet rájuk építeni a szociális területen. Hozzátette, az általában több gyermeket felnevelő roma nők nagy tapasztalatra tesznek szert családjukban a gyerekgondozás vagy a betegellátás terén, és ezt a tudást kamatoztat...
2020-03-06 15:01:54
Megújult az Ökumenikus Segélyszervezet gyerekháza Boldogkőújfaluban
... országos "Kapaszkodó" gyermekfejlesztő programjának, amelynek köszönhetően országszerte évente több mint kétezer gyermek kaphat esélyt a felzárkózásra.
A megújult épület átadóján Langerné Victor Katalin, a Belügyminisztérium társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára azt mondta: minden gyerek érték, aki megszületik, és minden gyereknek meg kell adni a lehetősége...
2019-11-07 12:31:43
Keszthelyen folytatódik a roma kulturális roadshow
...
Langerné Victor Katalin, a Belügyminisztérium társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára kedden az M1 aktuális csatornán felidézte, hogy a 13 állomásos rendezvénysorozat célja a roma kultúra sokszínűségének bemutatása, a roma és nem roma művészek, illetve közönségeik egymásra találása jegyében.
A roma kultúra értékeiről úgy fogalmazott: egész Európában egye...
2019-11-05 09:58:19
Felnőttképzési program indul több ezer hátrányos helyzetű embernek
...
A főigazgatóság pénteki országos képzési évnyitóján, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Demecserben Langerné Victor Katalin, a Belügyminisztérium társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára azt mondta, a kormány tervet készített a hátrányos helyzetű csoportok felzárkóztatására, ennek sikeres végrehajtása pedig a társadalom közös ügye.
A hátrányos helyzetű csal...
2019-10-04 13:21:55
Útravaló program: 28 ezer hátrányos helyzetű diák kapott támogatást
... illetve a diploma megszerzéséhez - fűzte hozzá.
Mindez annál is inkább fontos, mert a szegénység megszüntetésének a tanulás az egyik leghatékonyabb eszköze - mondta a politikus.
Langerné Victor Katalin a Belügyminisztérium társadalmi felzárkóztatásért felelős helyettes államtitkára a mentorok szerepét emelte ki.
Úgy vélekedett, hogy az iskolában szerzett tapasztalat...
2019-09-19 13:32:25
Vitályos: az EFOP-os fejlesztési források több mint kétharmadát már eljuttatták a kedvezményezettekhez
... támogatásának folytatása, ezért mindent megtesz a kabinet "a további források kiharcolásáért" az Európai Unió következő, 2021 és 2027 közötti költségvetési ciklusának tervezésekor.
Langerné Victor Katalin, a Belügyminisztérium társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára szerint az elmúlt évek tapasztalatai megmutatták: a szakpolitikának arról kell szólnia, hogy a...
2019-07-19 15:22:22
Megkezdődött az Úton van a Cziffra Központ rendezvénysorozat
... menni" és amely felemel. A névadó Cziffra György zongoraművész életét felidézve kiemelte: emlékét, örökségét Balázs János zongoraművész ápolja és teszi mindenki számára elérhetővé.
Langerné Victor Katalin, a Belügyminisztérium társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára az Úton van a Cziffra Központ programsorozatról szólva elmondta, hogy meg akarják szólítani mi...
2019-06-14 07:27:21
Helyettes államtitkár: a magyar cigány közösségek erőforrást jelentenek Magyarországnak
...
Langerné Victor Katalin az Újpesten megrendezett Kárpát-medencei cigány történeti fórum második napján kijelentette: a kormány egyik legfontosabb feladata, hogy a helyi közösségek munkáját segíteni tudja, hiszen ezek a közösségek tudnak először segítő kezet nyújtani a rászorulóknak. Ezeket a közösségeket azután össze lehet fűzni, és egy nagy erővé tud válni - mondta.
Kie...
2019-03-22 13:51:53
1 2 3 .6 .9 .11 12 
Címkék: Szentandrássy István, Ökumenikus Segélyszervezet, Cziffra Központ, Langerné Victor Katalin, Kopp Mária, Demecserben Langerné Victor Katalin, Európai Unió, Cziffra György, Balázs János, tanodák működtetését, roma kulturális, magyar cigány, tárca társadalmi, pályázatot hazai, kormány 2019, központi költségvetésből, tanodák működését, alkotó magasra, világról alkotott, nyers őszinteség, esély elnevezésű, szociális területen, általában több, gyerekgondozás vagy, betegellátás terén, tudást kamatoztat, megújult épület, roma kultúra, főigazgatóság pénteki, kormány tervet, hátrányos helyzetű, társadalom közös, diploma megszerzéséhez, szegénység megszüntetésének, egyik leghatékonyabb, mentorok szerepét, iskolában szerzett, további források, elmúlt évek, szakpolitikának arról, névadó Cziffra, kormány egyik, helyi közösségek, közösségek tudnak, közösségeket azután, nagy erővé, gyermekfejlesztő, megszüntetésének, sokszínűségének, szakpolitikának, segélyszervezet, költségvetésből, magyarországnak, búcsúbeszédében,
© 2013 TVN.HU Kft.