Belépés
Vitézy Dávid: autómentessé válik a Városliget
... autóforgalom elől és a Városligetet teljes egészében a gyalogosoknak és a kerékpárosoknak adja át.
A Városliget autómentesítésének terveit a városvezetés és a kormány egyetértése alapján a Budapest Fejlesztési Központ készíti elő, Fürjes Balázs államtitkár irányítása mellett - közölte.
Mint a bejegyzésben olvasható, a kormányhatározatban rögzített közlekedéspolitikai cél...
2020-07-17 11:21:39
Dömötör Csaba: a kormány bővítette a családtámogatásokat a járvány alatt is
... államtitkár örömtelinek nevezte, hogy a csed emelésével az édesanyák a gyermek születését követő első fél évben több jövedelemhez juthatnak majd, mint amikor dolgoztak.
Baán László, a Liget Budapest projekt miniszteri biztosa azt mondta: a projekt amellett, hogy a legnagyobb európai kulturális fejlesztés, az egyik legnagyobb családbarát fejlesztés is.
Céljai között szere...
2020-07-10 12:32:09
Liget Budapest - Szerkezetkész a Magyar Zene Háza
... száz, egyedi tervezésű lyuk töri át és a Magyar Zene Háza környezeti terhelése is minimális lesz a speciális hűtési és fűtési rendszereknek köszönhetően.
Mint rámutatott, a Liget Budapest projekt keretében már felépült a Városliget közelében az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ, megújult a komáromi Csillagerőd, a Szépművészeti Múzeum és a Millennium Háza (k...
2020-07-09 16:52:22
Baán László: a hozzászólók 90 százaléka a Liget projekt folytatására kéri a fővárost
... módosítása előtt kötelezően lefolytatott partnerségi egyeztetés során a több mint kétezer, szervezetek és magánszemélyek által megfogalmazott vélemény 90 százaléka egyértelműen a Liget Budapest projekt folytatása mellett szól.
Az eredmény a főváros számára vélhetően komoly meglepetést okozott, pedig korábban már több közvélemény-kutatás is igazolta, hogy a Liget projekt valós...
2020-07-09 10:31:55
Kósa Lajos: jövőre 17 százalékkal több forrást biztosít az önkormányzatoknak a költségvetés
... fognak - tette hozzá, azt is megjegyezve, hogy ez a növekmény nem egyenletesen oszlik el az országban.
Tájékoztatása szerint a legnagyobb emelkedés a magyar GDP 40 százalékát előállító Budapesten várható, ezért van az a "szolidaritási számítás", amely alapján ezek az önkormányzatok segítik azokat, ahol nincs érdemi iparűzésiadó-bevétel.
Jelezte azt is, hogy ezeken az öss...
2020-07-08 17:32:18
Liget Budapest - Új park jött létre a Városliget közelében
...
Az új parkot a szintén a Liget Budapest projekt keretében felépült Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ (OMRRK) környezetében alakították ki. Itt Európa egyik legnagyobb léptékű kulturális fejlesztése során, barnamezős beruházás eredményeképpen több tízezer négyzetméternyi terület kapott új kulturális és közösségi funkciót - közölte a beruházó Városliget Zrt. ...
2020-07-07 12:32:18
Liget Budapest - Őszre befejeződik a kert- és tájépítészeti felújítás második üteme
...
Több multifunkciós sportpálya, két kilométeres, kivilágított futókör, egy újabb kutyás élménypark, valamint egy különleges terepjátszótér is elkészül nyár végéig a Városligetben a Liget Budapest projekt keretében.
Az újabb család-, gyermek- és sportbarát fejlesztések mellett elkészül a városligeti promenád Ajtósi Dürer sor-Damjanich utca közötti szakasza és megújul a Kis...
2020-06-11 08:01:15
Vidnyánszky Attila: egyedülálló helyszín lehetne a Városligeti Színház a gyerekek számára
...
A Nemzeti Színház igazgatója annak kapcsán nyilatkozott a Városligeti Színház visszaépítéséről az Ötvenhatosok terére, hogy a Liget Budapest projekt megvalósításának kereteit meghatározó Városligeti Építési Szabályzatot a főváros vezetése úgy módosítaná, hogy ne valósulhassanak meg azok a beruházások, amelyeknek a kivitelezése érdemben még nem kezdődött meg.
A műsorban e...
2020-06-03 11:52:00
Liget Budapest - Az MMA bízik a fejlesztéseknek a már engedélyezett tervek szerinti megvalósításában
...
Az MMA annak kapcsán tette közzé kedden álláspontját, hogy a Liget Budapest projekt megvalósításának kereteit meghatározó Városligeti Építési Szabályzatot a főváros vezetése úgy módosítaná, hogy ne valósulhassanak meg azok a beruházások, amelyeknek a kivitelezése érdemben még nem kezdődött meg.
"Az MMA bízik abban, hogy a korábban mind a kulturális célokat, mind a városf...
2020-06-02 21:02:58
Liget Budapest - A Magyar Teátrumi Társaság nyílt levélben áll ki a Városligeti Színház megépítése mellett
...
A Liget Budapest projekt ma Európa legjelentősebb, rangos nemzetközi díjakkal elismert kulturális tartalmú városfejlesztési programja, amely az ország történetének legnagyobb léptékű park- és tájépítészeti munkáját ötvözi egy, a millenniumi idők óta nem látott kulturális intézményfejlesztési programmal - emlékeztet az MTI-hez vasárnap nyílt levelében az MTT.
Mint hangsú...
2020-05-31 12:12:01
1 2 3 ..........34 .....51 .....67 68 
Címkék: Vitézy Dávid, Dömötör Csaba, Liget Budapest, Magyar Zene Háza, Baán László, Kósa Lajos, Vidnyánszky Attila, Városligeti Színház, Magyar Teátrumi Társaság, Budapest Fejlesztési Központ, Fürjes Balázs, Országos Múzeumi Restaurálási, Raktározási Központ, Szépművészeti Múzeum, Millennium Háza, Városliget Zrt, Ajtósi Dürer, Nemzeti Színház, Városligeti Építési Szabályzatot, kormány bővítette, járvány alatt, gyerekek számára, kerékpárosoknak adja, kormány egyetértése, bejegyzésben olvasható, csed emelésével, gyermek születését, projekt amellett, legnagyobb európai, egyik legnagyobb, speciális hűtési, komáromi Csillagerőd, több mint, főváros számára, legnagyobb emelkedés, önkormányzatok segítik, beruházó Városliget, újabb kutyás, különleges terepjátszótér, újabb család-, városligeti promenád, főváros vezetése, kivitelezése érdemben, korábban mind, kulturális célokat, ország történetének, millenniumi idők, megvalósításának, városfejlesztési, visszaépítéséről, megvalósításában, eredményeképpen,
© 2013 TVN.HU Kft.