Belépés
Illegális bevándorlás - Az olasz miniszterelnök-helyettes ismét a menekült nők és gyermekek befogadására hívott
... olasz püspöki kar (Cei) migránsokat segítő alapítványának elnöke úgy nyilatkozott, hogy "akinek helyén van a lelkiismerete, nem vonhatja ki magát a migránsok segítéséből".
Luigi De Mag...
2019-01-05 17:44:19
Tüntetés fogadta az Északi Liga vezetőjét Nápolyban
... először az olaszországi romatelepeket számolja fel, utána pedig a baloldali egyesületeket. Hozzátette, ha ő lesz a belügyminiszter, hat hónap a...
2017-03-11 20:23:28
Az olasz sajtó szerint az önkormányzati választásokon a választók "leváltották" a Renzi-kormányt
... több mint 62 és az öt évvel ezelőtti 67 százaléknak.
A Matteo Renzi olasz kormányfő vezette Demokrata Párt jelöltjei egyedül Milánóban és Bolognában nyertek. Nápolyban Luigi De Magistris volt ügyész, a hivatalban lévő független és nyíltan kormányellenes polgármester győzedelmeskedett.
A jobbközépnek nem sikerült nyernie egyik nagyvárosban sem, a kelet-olaszországi Tries...
2016-06-20 11:21:51
Kevesen szavaztak az olasz önkormányzati választás második fordulójának elején
... Bolognában a második fordulóban a kormánypártok jelöltje, Virginio Merola és Lucia Borgonzoni, az Északi Liga által támogatott jobbközép jelölt csap össze.
Nápolyban a szavazók Luigi De Magistris, a hivatalban lévő független polgármester és Giovanni Lettieri jobbközép jelölt között választhatnak.
A Matteo Renzi kormányfő vezette balközép Demokrata Pártot Róma és Milánó...
2016-06-19 16:12:08
Róma és Milánó új főpolgármestert választ vasárnap
... Bolognában a második fordulót a kormánypártok jelöltje, Virginio Merola és Lucia Borgonzoni, az Északi Liga által támogatott jobbközép jelölt között tartják.
Nápolyban a szavazók Luigi De Magistris, a hivatalban lévő független polgármester és Giovanni Lettieri jobbközép jelölt között választanak.
Matteo Renzi kijelentései szerint az önkormányzati választás "helyi döntés"...
2016-06-18 12:54:03
Rómában az 5 Csillag Mozgalom nevű "civilpárt" nyerte az önkormányzati választások első fordulóját - FRISSÍTÉS
... hagyományú Bolognában a második fordulót a kormánypártok jelöltje, Virginio Merola és Lucia Borgonzoni, az Északi Liga által támogatott jobbközép jelölt között tartják. Nápolyban Luigi De Magistris, a hivatalban lévő független polgármester áll az élen, és Giovanni Lettieri jobbközép jelölttel került be a két hét múlva esedékes második fordulóba.
A Corriere della Sera című nap...
2016-06-06 15:12:29
Rómában az 5 Csillag Mozgalom nevű "civilpárt" nyerte az önkormányzati választások első fordulóját
... hagyományú Bolognában a második fordulót a kormánypártok jelöltje, Virginio Merola és Lucia Borgonzoni, az Északi Liga által támogatott jobbközép jelölt között tartják. Nápolyban Luigi De Magistris, a hivatalban lévő független polgármester áll az élen, és Giovanni Lettieri jobbközép jelölttel került be a két hét múlva esedékes második fordulóba.
A Corriere della Sera című na...
2016-06-06 10:52:02
Csatatérré változtak Nápoly utcái kormányellenes tüntetők és rendőrök összecsapása miatt
... prefektúrán és az Il Mattino helyi napilap szerkesztőségében bemutatja a város peremén levő Bagnoli ipari körzetének újjáépítési terveit. A miniszterelnök látogatásán nem vesz részt Luigi De Magistris nápolyi polgármester, volt ügyész, aki 2011-től függetlenként vezeti a majdnem egymilliós dél-olaszországi várost.
Luigi De Magistris úgy nyilatkozott, Nápoly sorsáról a nápoly...
2016-04-06 17:12:22
Görög adósság - Olasz ellenzéki politikusok Athénba utaztak a népszavazásra
...
Nichi Vendola az athéni Szintagma téren olasz újságíróknak úgy nyilatkozott, hogy a referendum nem az euróról szól. "A görögök a megszorításokat diktáló Európa és a társadalmi jogokat védelmező Európa között választanak" - fogalmazott az olasz parlament baloldali ellenzékének vezetője.
Ugyanezen az athéni téren tart vasárnap beszédet Beppe Grillo, aki az M5S olasz parla...
2015-07-05 12:22:02
Katonákat vezényelnek a nápolyi bűnszervezet ellen
... Alfano elmondta: Nápolyban és a szomszédos Casertában ötven-ötven katonával erősítik a hatóságok küzdelmét a helyi szervezett bűnözés felszámolásában.
A belügyminiszter Luigi De Magistris nápolyi polgármesterrel, valamint Alessandro Pansa országos rendőrparancsnokkal és Leonardo Galitelli csendőrparancsnokkal egyeztetett.
"A katonák addig maradnak Nápolyban és környéké...
2014-03-31 19:34:41
1 2 
Címkék: Északi Liga, Csillag Mozgalom, Luigi De Mag, Matteo Renzi, Demokrata Párt, Nápolyban Luigi De Magistris, Virginio Merola, Lucia Borgonzoni, Luigi De Magistris, Giovanni Lettieri, Demokrata Pártot Róma, Nichi Vendola, Beppe Grillo, Alessandro Pansa, Leonardo Galitelli, olasz sajtó, önkormányzati választásokon, olasz önkormányzati, önkormányzati választások, nápolyi bűnszervezet, migránsok segítéséből, olaszországi romatelepeket, baloldali egyesületeket, hivatalban lévő, második fordulóban, kormánypártok jelöltje, szavazók Luigi, második fordulót, önkormányzati választás, város peremén, miniszterelnök látogatásán, majdnem egymilliós, athéni Szintagma, euróról szól, megszorításokat diktáló, társadalmi jogokat, olasz parlament, athéni téren, szomszédos Casertában, hatóságok küzdelmét, helyi szervezett, belügyminiszter Luigi, katonák addig, felszámolásában, belügyminiszter, megszorításokat, polgármesterrel, főpolgármestert, miniszterelnök, kormányellenes, alapítványának, romatelepeket, önkormányzati,
© 2013 TVN.HU Kft.