Belépés
Boldog Özsébet ünnepelték a Szent István-bazilikában .....
... ,,kiváltképpen a jogban volt jártas", és éppen ezért a Decretum Gratiani bizonyos szövegei mutatták neki az irányt papi élete számára. Való igaz, hogy Gratianus mester művének második részében számos olyan részlet található, amely az eszményi papi életre vonatkozik. Özséb pedig éppen a tökéletes papi életet és lelkiséget kereste, és így jutott el Remete Szent Pál követő...
2020-01-21 10:02:46
Donald Trump: "történelmi megállapodás" a Kínával kötendő kereskedelmi egyezmény
... amerikai elnök. Ugyanakkor közölte azt is, hogy a kínai portékákra csaknem két évvel ezelőtt kivetett pótvámok mindaddig érvényben maradnak, amíg a most aláírt részleges kereskedelmi egyezmény második szakaszának részleteiben nem születik megállapodás. "Ha nem így tennénk, akkor nem maradna a kezünkben a tárgyaláshoz szükséges egyetlen ütőkártya sem" - fogalmazott.
Trump beje...
2020-01-15 21:02:48
15. Az én 1956-om, Vétlen szemtanúként a társadalom peremén
... célul, hogy azon fiatalok számára, akik a klasszikus iskolarendszerben már előzetesen kudarcot vallottak, felkínáljon egy, az új információs technológiákra támaszkodó oktatáshoz folyamodó "második" lehetőséget is." (Édith Cresson - Pádraig Flynn: Az Európai Bizottság Fehér könyve Tanítani és tanulni - A kognitív társadalom felé. 1996.)""
https://www.facebook.com/...
2019-11-25 16:48:03
A kilencesekkel folytatódott Hegyi Iván Világszámok című sorozata
...
A mágikus tizeseket feldolgozó első és a hetesekkel foglalkozó második kötethez hasonlóan úgy készült a harmadik rész is, hogy a rövid fejezetek a fiatalokat is megfogják.
A 152 oldalas műben Albert Flórián, José Altafini, Bobby Charlton, Johan Cruyff, Alfredo Di Stefano, Hidegkuti Nándor, Gerd Müller, Paolo Rossi, Ronaldo, Fernando Torres és Marco van Basten pályafutásá...
2019-11-25 12:31:45
Csodálatos képek a Feltétel Nélküli Szeretetről
... Kaliforniában élő Vujicic 2012. február 12-én feleségül vette barátnőjét, a mexikói-japán származású Kanae Miyaharát. Első gyermekük Kiyoshi James Vujicic 2013. február 13-án született meg, a második pedig - aki a Dejan nevet kapta - 2015-ben.


Nick Vujicic: 3 nap, 4 teltházas Aréna, 35 ezer résztvevővel

https://ezazanap.hu/nick-vujic...
2019-11-24 15:45:13
Domokos László: megfelelő rangra emelkedett a közpénz védelme
...
A Magyar Pénzügyi-Gazdasági Ellenőrök Egyesületének (MPGE) Nógrád megyei rendezvényén Domokos László - aki egyben az MPGE elnöke is - elmondta, csaknem minden második forint közpénzként fordul meg a rendszerben. A korábbi, közel 50 százalékos újraelosztási ráta 2018-ban 43,5 százalék volt, vagyis majdnem a teljes GDP megfordul egy év alatt az állami szereplők kezében.
Ha...
2019-11-22 19:01:21
Budapestre érkezett az Élet és halál között című tárlat
... igazgatója kiemelte: az áldozatok nevei mellett emlékeznünk kell azokra is, akik szembeszálltak a gonosszal és segítették üldözött, zsidó származású embertársaikat.
Hozzátette: a tárlat a második világháború alatti zsidóüldözésről szól és azokról, akik zsidókat mentettek, tárgya az ember és minden, ami emberi.
Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár arra hívta ...
2019-11-06 18:42:14
Jobbik: Vona Gábor kilépett a pártból
...
Az ellenzéki párt kedden közleményben az MTI-vel tudatta, hogy Vona Gábor hivatalosan is megszüntette párttagsági jogviszonyát, közéleti aktivitását elsősorban a Második Reformkor Alapítvány vezetőjeként kívánja folytatni. Ehhez a Jobbik sok sikert kíván neki - olvasható a közleményben.
Vona Gábor a tavalyi parlamenti választások után visszavonult a pártpolitikától, a Jo...
2019-10-29 15:45:14
Műtárgybefektetési Konferenciát rendeznek novemberben Budapesten
... Judit Galéria, Kieselbach Ákos művészettörténész, műkereskedő - Kieselbach Galéria, Kováts Dávid tulajdonos - Dobossy Aukciósház és Nagyházi Lőrinc tulajdonos - Nagyházi Galéria) maguk is másodikgenerációs tulajdonos-műkereskedők, akik tevékenységükkel alakítják a műtárgypiacot. A beszélgetést Serfőző Kriszta kulturális szervező vezeti.
Kollmann Szilvia, a műtárgy.com alapító...
2019-10-26 12:01:56
Gera búcsúztatása kiemelkedő része lesz a Puskás Aréna nyitómeccsének
... kiemelt jegypénztárakban.
Kiemelték: egy szurkoló hat jegyet vásárolhat, de az SZK-elővásárlási időszakban mind a hat belépő tulajdonosának klubtagnak kell lennie. A jegyértékesítés második szakasza hétfőn 10 órakor indul, a még meglévő belépők akkortól már mindenki számára elérhetők lesznek.
A nyitómérkőzésre öt kategóriában vásárolható jegy: a négy lelátói kategória (...
2019-10-23 19:32:08
1 2 3 .....................132 ...........198 ...........263 264 
Címkék: Boldog Özsébet, Szent István-bazilikában, Donald Trump, Hegyi Iván Világszámok, Feltétel Nélküli Szeretetről, Domokos László, Vona Gábor, Műtárgybefektetési Konferenciát, Puskás Aréna, Decretum Gratiani, Remete Szent Pál, Édith Cresson, Pádraig Flynn, Európai Bizottság Fehér, Albert Flórián, José Altafini, Bobby Charlton, Johan Cruyff, Alfredo Di Stefano, Hidegkuti Nándor, Gerd Müller, Paolo Rossi, Fernando Torres, Kanae Miyaharát, Kiyoshi James Vujicic, Nick Vujicic, Magyar Pénzügyi-Gazdasági Ellenőrök Egyesületének, Maruzsa Zoltán, Második Reformkor Alapítvány, Judit Galéria, Kieselbach Ákos, Kieselbach Galéria, Kováts Dávid, Dobossy Aukciósház, Nagyházi Lőrinc, Nagyházi Galéria, Serfőző Kriszta, Kollmann Szilvia, társadalom peremén, kilencesekkel folytatódott, közpénz védelme, jogban volt, irányt papi, eszményi papi, tökéletes papi, kínai portékákra, most aláírt, tárgyaláshoz szükséges, klasszikus iskolarendszerben, kognitív társadalom, mágikus tizeseket, hetesekkel foglalkozó, harmadik rész,
© 2013 TVN.HU Kft.