Belépés
Teljes kerettel edz a magyar férfi vízilabda-válogatott
... felhozzuk őket arra a szintre, amelyben korábban voltak" - fogalmazott a szövetségi kapitány, aki - amennyiben az időjárás is engedi - a héten az uszoda nyitott medencéjében tart tréningeket. Märcz Tamás immár a januári Európa-bajnokságon aranyérmet szerzett csapat összes játékosára számíthat.
A férfi válogatott kerete (zárójelben a játékosok legutóbbi idénybeli klubja):...
2020-05-18 16:21:49
Egy évvel meghosszabbították a vízilabda-válogatottakat irányító kapitányok szerződését
... szakportál beszámolója szerint erről a magyar szövetség elnöksége döntött azon a hétfői ülésén, amelyet követően bejelentette, hogy minden versenysorozatot töröl a koronavírus-járvány miatt.
Märcz Tamás együttesének már biztos a tokiói indulása, mivel januárban a Duna Arénában rendezett Európa-bajnokságon aranyérmes lett, míg a hazai közönség előtt bronzérmes női csapat egy ...
2020-05-11 18:22:25
„Az időpont változott, a cél ugyanaz”
... sokkal fontosabb. Jelenleg én is önkéntes karanténban vagyok a családommal, mert úgy gondolom, hogy ezen az időszakon közösen, a lehető leghamarabb így tudunk túl lenni."

Märcz Tamás, az Európa-bajnok férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya
,,Az elmúlt hetekben, napokban tapasztalt fejlemények után nem volt meglepő a NOB döntése, amely az olimpi...
2020-03-25 18:10:56
Tokió 2020 - Sportolói és edzői reakciók
... egészsége ennél sokkal fontosabb. Jelenleg én is önkéntes karanténban vagyok a családommal, mert úgy gondolom, hogy ezen az időszakon közösen, a lehető leghamarabb így tudunk túl lenni."
Märcz Tamás, az Európa-bajnok férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya (MVLSZ):
"Az elmúlt hetekben, napokban tapasztalt fejlemények után nem volt meglepő a NOB döntése, amely az ...
2020-03-24 20:04:17
A magyar női vízilabda-válogatott folytatja felkészülését, a férfi egyelőre nem
... karantént jelentene számára.
A januári Európa-bajnokságon a Duna Arénában aranyérmes férfiválogatottnak nincs ilyen nehéz dolga, ugyanis azzal a sikerével kiharcolta a tokiói szereplést. Märcz Tamás szövetségi kapitány elmondta, hogy eredetileg június közepén, a Bajnokok Ligája nyolcas döntőjét követően kezdték volna a felkészülést, de ha nem lesz bajnokság, és a nemzetközi k...
2020-03-23 16:42:13
Koronavírus/Férfi vízilabda világliga - Elhalasztották az olasz-magyar negyeddöntőt
... kedden rendezték volna Firenzében, az Olasz Úszó Szövetség hétfői bejelentése nyomán azonban további intézkedéséig felfüggesztik a bajnokik, és a nemzeti csapatok összecsapásait is.
Märcz Tamás Európa-bajnok együttese csoportmásodikként jutott a legjobb nyolc közé a világligában, ahol a világbajnok olaszokkal játszik majd. A mérkőzés új időpontjáról egyelőre nincs információ....
2020-03-09 16:27:01
Vízilabda Eb - Vári: ezt máshogy nem is lehetett volna megkoreografálni
... válogatott a vasárnapi fináléban 9-9-es döntetlen után ötméteresekkel verte a spanyolokat.
Vári elmondta: ugyanolyan örömet érzett a mostani siker alkalmával, mint amikor - többek között Märcz Tamás szövetségi kapitánnyal együtt - játékosként tagja volt az ezt megelőző Európa-bajnok együttesnek még 1999-ben.
"Nehéz sorozaton van túl a női válogatott is, amely ugyanúgy me...
2020-01-27 19:32:52
Vízilabda Eb - Märcz Tamás: leírhatatlan érzés hazai környezetben nyerni
... klasszisainkkal egy olyan elegyet alkotnak, amely minden válogatott ellen ütőképes lehet. Azt gondolom, ezt az elmúlt pár évben nem mondhattuk el" - nyilatkozta az eredményhirdetést követően Märcz Tamás, aki Ivády Sándor, Gyarmati Dezső és Faragó Tamás után a negyedik vízilabdázó, aki játékosként, majd edzőként is "felért Európa csúcsára".
A szakember kiemelte, külön öröm, ho...
2020-01-26 21:59:04
Vízilabda Eb - Huszonegy év után aranyérmes a magyar válogatott
... tehetetlennek bizonyult.
A második negyed újabb kihagyott magyar fórral indult, de a spanyolok sem éltek a lehetőséggel, Angyal Dániel viszont szépített. A következő magyar emberelőnynél Märcz Tamás időt kért, a megbeszélt figurát pedig Zalánki fejezte be egy óriási pattintott lövéssel. A spanyolok kezdtek elbizonytalanodni elöl, Nagy előtt valóságos "blokkerdő" tornyosult, a...
2020-01-26 20:39:24
Vízilabda Eb - Märcz Tamás rég látta ilyennek játékosait
... vissza tudtunk jönni a találkozóba. Bosszantott a kezdés, hiszen több emberelőnyt is elhibáztunk, ráadásul egyszer sem azt csináltuk, amit előtte megbeszéltünk" - értékelte a találkozó elejét Märcz Tamás.
A szövetségi kapitány hozzátette, ezt követően helyreállt a védekezés, és olyan küzdeni akarást látott a játékosokon, amilyet az elmúlt időszakban egyszer sem.
"Az ext...
2020-01-24 21:12:12
1 2 3 ..10 11 .16 17 .20 21 22 
Címkék: Vízilabda Eb, Märcz Tamás, Duna Arénában, Bajnokok Ligája, Olasz Úszó Szövetség, Märcz Tamás Európa-bajnok, Ivády Sándor, Gyarmati Dezső, Faragó Tamás, Angyal Dániel, magyar férfi, időpont változott, férfi egyelőre, olasz-magyar negyeddöntőt, magyar válogatott, szövetségi kapitány, uszoda nyitott, férfi válogatott, játékosok legutóbbi, magyar szövetség, hétfői ülésén, tokiói indulása, hazai közönség, időszakon közösen, lehető leghamarabb, elmúlt hetekben, sikerével kiharcolta, tokiói szereplést, nemzeti csapatok, legjobb nyolc, világbajnok olaszokkal, vasárnapi fináléban, mostani siker, olyan elegyet, eredményhirdetést követően, negyedik vízilabdázó, szakember kiemelte, második negyed, következő magyar, megbeszélt figurát, óriási pattintott, spanyolok kezdtek, találkozó elejét, elmúlt időszakban, megkoreografálni, versenysorozatot, klasszisainkkal, válogatottakat, elhalasztották, ötméteresekkel, összecsapásait, felkészülését, megbeszéltünk, tehetetlennek, felfüggesztik, intézkedéséig, emberelőnynél,
© 2013 TVN.HU Kft.