Belépés
Lakótelepi óvoda kapta idén a Média Építészeti Díját
... át.
A gálaesten több különdíjat is átadtak, valamint köszöntötték Winkler Barnabás Ybl- és Podmaniczky-díjas építészt, a Széchenyi Művészeti Akadémia rendes tagját.
A 2019-es Média Építészeti Díj felhívására összesen 130 pályázat érkezett. Közülük a gálaestet megelőzően nemzetközi előzsűri választott ki öt-öt finalistát épület és terv kategóriában.
A Média Építészet...
2019-11-09 07:04:45
Bejelentették a 15. Média Építészeti Díja finalistáit
...
A Média Építészeti Díja eddigi kiírásain 3000-nél több építész vett részt 654 épülettel és 675 tervvel, számukra pedig 140 elismerést osztottak ki eddig - idézte fel a díjat meghirdető epiteszforum.hu csütörtöki sajtótájékoztatóján Pásztor János.
Mint a szakmai portál ügyvezetője hangsúlyozta, a cél változatlan maradt: a kortárs építészet csúcsteljesítményei, a kortárs é...
2019-10-17 11:12:15
Így látnak minket a világban
... innovatív turisztikai vállalkozások támogatásában is.

Szavai szerint Budapest nemcsak Kelet és Nyugat kapuja, sokkal több ennél: kiemelkedő értékű a történelmi, kulturális és építészeti öröksége, egyedülálló a fürdőkultúrája, varázslatos a Duna és a panoráma, valamint nívósak a fesztiválok és különleges a gasztronómia.

A főpolgármester azt mondta: Budapest bi...
2019-03-07 20:00:48
Piliscsabai családi ház nyerte a Média Építészeti Díját
... finnországi skanzenépülete kapta a közönségdíjat is.
Az Index különdíjára online lehetett szavazni, ez alapján is Őrfi József kapta az elismerést, továbbá az Európa Design Belsőépítészeti Különdíját is az ő háza kapta. Az Austrotherm Energiahatékonysági Különdíját a paksra tervezett városrész lakónegyedének terve, Péterffy Miklós, Deli Brigitta, Dőry Bálint, Müller Dóra és S...
2017-11-19 09:51:18
Elkezdődött a Klapka szolgáltatóház építése a XIII. kerületben
... kereskedelmi ellátása azonban nem megfelelő, ezért az új szolgáltatóház közösségi központ is lesz, bevásárló utca és számos üzlet is helyet kap benne.
Hozzátette, hogy a Média Építészeti Díjat nyert terv megvalósulásával nem csupán 10 ezer négyzetméter terület épül föl, de5,5 ezer négyzetméter telekhatáron kívüli környezetrendezés és több mint 2 ezer négyzetméter zöldfelület...
2017-04-04 12:42:45
NMHH: a jósműsorok sérthetik a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmát
... forinttal.
Folytatódik a hagyományos rimóci viseletet bemutató Élő népviseletek című websorozat, amely az ikonstudio.hu oldalon lesz látható, és újabb ötperces videoriportok készülnek a főváros rejtett építészeti és természeti szépségeiről a valasz.hu-n bemutatandó Láthatatlan Budapestben.
Sorozat készül a nyugdíjas kori önmegvalósításról (ÖregHarcos II - index.hu), az ...
2017-01-24 18:23:10
Finiséhez érkezett a Média Építészeti Díjért folyó verseny
...
Tizenkettedik alkalommal rendezi meg a Média Építészeti Díjának (MÉD) átadását az epiteszforum.hu portál. Idén 91 épülettel és 67 tervvel neveztek a pályázók. A döntőbe került hat legjobb épületet és öt tervetnemzetközi előzsűri választotta ki - tájékoztatták az MTI-t a szervezők.
A közlemény szerint az előzsűrit vezető Indira van't Klooster, az A10 magazin holland fősze...
2016-11-08 09:48:20
A Galyatető kilátó nyerte idén a Média Építészeti Díját
... lettek.
A 350. születésnapját ünneplő Saint-Gobain vállalatcsoport által megrendezett Saint-Gobain 350 Award első helyezettjei Ferencz Edit és Sinka Bettina lettek, utóbbi a Kortárs Építészeti Központ különdíját is hazavitte.
A zsűri különdíját az ELTE Bölcsészkarának II. világháborús emlékműve kapta, az Energiahatékonysági különdíjat a veszprémi állatkertbe tervezett E...
2015-10-17 07:04:05
New world order - Percekre vagyunk tőle
Európa ellen pszichés, katonai és gazdasági háború folyik a kontinens legyengítésére, miközben az USA Oroszország ellen fordult.

...
2015-07-21 17:25:15
Az egri Nagy-Eged hegyi borterasz nyerte a Média Építészeti Díját
... idén Rimanóczy Jenő Ybl-díjas építészt.
Ebben az évben 124 beérkezett pályázat közül választotta ki a nemzetközi építészekből álló előzsűri azt az öt megvalósult épületet és öt építészeti tervet, amelyek esélyesek voltak a kitüntetésre, és a nyilvános, budapesti döntőn mérkőzhettek egymással.
Az építészfórum tíz évvel ezelőtt azzal a céllal hozta létre a Média Építészeti...
2014-11-28 07:03:50
1 2 3 
Címkék: Média Építészeti Díját, Média Építészeti Díja, Média Építészeti Díjért, Winkler Barnabás Ybl-, Széchenyi Művészeti Akadémia, Média Építészeti Díj, Média Építészet, Pásztor János, Őrfi József, Európa Design Belsőépítészeti Különdíját, Austrotherm Energiahatékonysági Különdíját, Péterffy Miklós, Deli Brigitta, Dőry Bálint, Müller Dóra, Média Építészeti Díjat, Láthatatlan Budapestben, ÖregHarcos II, Média Építészeti Díjának, Ferencz Edit, Sinka Bettina, Kortárs Építészeti Központ, ELTE Bölcsészkarának II, Rimanóczy Jenő Ybl-díjas, Média Építészeti, jósműsorok sérthetik, fogyasztókkal szembeni, egri Nagy-Eged, gálaesten több, 2019-es Média, gálaestet megelőzően, díjat meghirdető, szakmai portál, kortárs építészet, paksra tervezett, hagyományos rimóci, főváros rejtett, nyugdíjas kori, döntőbe került, közlemény szerint, előzsűrit vezető, zsűri különdíját, veszprémi állatkertbe, kontinens legyengítésére, nemzetközi építészekből, céllal hozta, megvalósulásával, tervetnemzetközi, tisztességtelen,
© 2013 TVN.HU Kft.