Belépés
Hajóra emelték a megújuló Déli összekötő vasúti híd első elemét
... közlemény szerint a Déli összekötő vasúti Duna-híd fejlesztése az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából a NIF beruházásában valósul meg, a kivitelezést a Duna Aszfalt Út és Mélyépítő Kft. végzi nettó közel 36 milliárd forint értékben.
A BFK közleményében felidézte: a Déli Körvasút fejlesztésének célja, hogy több elővárosi vonat tudjon bejönni az agglomerációbó...
2020-05-29 14:41:41
Innovatív építőipari megoldásokra nyert támogatást a Strabag vezette konzorcium
... speci...
2020-04-02 10:31:37
Mintegy kétszázmillió forintból fejlesztik a kerékpárutat Jászladányban
... tárolására alkalmas dokkot is léte...
2018-10-27 07:04:47
Megkezdődött a Cegléd és Abony közötti gyorsforgalmi út építése
... a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium megbízásából, a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában valósul meg.
A vezérigazgató-helyettes elmondta: a Duna Aszfalt Út és Mélyépítő Kft. kivitelezésében megvalósuló beruházásnak köszönhetően biztonságosabb és gyorsabb lesz a közlekedés Cegléd és Abony között, a tervezési sebesség óránként 110 kilométer. A 4-es számú főút...
2018-03-19 12:21:45
Több lépcsőben 30 milliárd forinttal növeli saját tőkéjét a Konzum
... február végéig zárulhatnak.
A Konzum Nyrt. kedden a BÉT honlapján bejelentette azt is, hogy a Konzum PE Magántőkealap december 12-én adásvételi szerződést írt alá a Duna Aszfalt Út és Mélyépítő Kft.-vel arról, hogy részvényenként 3000 forintért 400 ezer 25 forint névértékű Konzum-részvényt ad el a kft.-nek.
A Forrás Nyrt. ugyancsak kedden bejelentette, hogy a december 11...
2017-12-12 16:51:41
Elkezdődhet a Munkácsy-negyed és a CsabaPark fejlesztése Békéscsabán
...
A Munkácsy-negyed egy részének kivitelezését a közgyűlés döntése értelmében a budapesti székhelyű SADE-Magyarország Mélyépítő Kft. végezheti bruttó 369 millió forintért. A projekt során rehabilitálják a Széchenyi-liget zöldfelületeit, ott útburkolatok cseréjét, a közvilágítás fejlesztését, térfigyelő kamerák telepítését, az Élővíz csatornán egy fastég kialakítását, tanösvény ...
2017-09-28 13:32:35
Kétmilliárd forintból fejlesztette hajdúszoboszlói üzemét a Leier
... téglagyárral. Portfóliójukban a kerámia és könnyűbeton falszerkezetek mellett méretre gyártott vasbeton szerkezetek, födémrendszerek, kéményrendszerek, kültéri burkolatok, kertépítő elemek, mélyépítő és környezettechnikai rendszerek, valamint Durisol fabeton termékek gyártása szerepel. A vállalat Közép-Kelet Európában értékesíti termékeit.
A cég Magyarországon közel ezer embe...
2017-03-29 14:02:21
Tiborcz István új céget vett, és megint állami pénzek közel
... cégiratokban a tulajdonosváltás óta már az épületépítés a fő tevékenysége. A Tiborcz Istvántól megvásárolt cégtől került a WHB-hez a PBE Építő Kft. is, és a cégcsoporthoz tartozik a PBE Mélyépítő Kft is. Tavaly a WHB csoporthoz kerültek a közel 5 milliárdos forgalmú Magyar Építő Zrt. irányítási jogai is.
A Direkt36 kérdésére Tóth Csaba azt írta, hogy Tiborcz új cége, a WHB In...
2016-11-09 17:45:24
Másfél milliárd forintból fejleszti hajdúszoboszlói üzemét a Leier
... meghatározó szereplője, a kerámia és könnyűbeton falszerkezetek mellett méretre gyártott vasbetonszerkezeteket, födémrendszereket, kéményrendszereket, kültéri burkolatokat, kertépítő elemeket, mélyépítő és környezettechnikai rendszereket, valamint Durisol fabeton termékeket gyárt.
Kiemelkedő terméktípust képviselnek az előre gyártott fal és födémelemek, a gyors és pontos beép...
2016-08-26 11:41:33
Megújulnak a zajvédő falak az M0 déli szektoránál
... Minis...
2016-05-27 15:12:29
1 2 3 4 5 6 
Címkék: Tiborcz István, Technológiai Minisztérium, Duna Aszfalt Út, Mélyépítő Kft, Déli Körvasút, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt, Konzum Nyrt, Konzum PE Magántőkealap, Forrás Nyrt, SADE-Magyarország Mélyépítő Kft, Közép-Kelet Európában, Tiborcz Istvántól, Építő Kft, Magyar Építő Zrt, Tóth Csaba, megújuló Déli, kerékpárutat Jászladányban, zajvédő falak, közlekedés Cegléd, tervezési sebesség, 4-es számú, részének kivitelezését, közgyűlés döntése, budapesti székhelyű, projekt során, közvilágítás fejlesztését, fastég kialakítását, vállalat Közép-Kelet, cégcsoporthoz tartozik, előre gyártott, tulajdonosváltás, kéményrendszerek, hajdúszoboszlói, portfóliójukban, födémrendszerek, kivitelezésében, zöldfelületeit, infrastruktúra, rehabilitálják, falszerkezetek, fejlesztésének, agglomerációbó, részvényenként, biztonságosabb, magyarországon, gyorsforgalmi, vezérigazgató, cégcsoporthoz, kétszázmillió, beruházásában, közleményében, jászladányban, kivitelezését, magántőkealap,
© 2013 TVN.HU Kft.