Belépés
77-re nő a koronavírusos betegeket fogadó intézmények száma
... rendelkezése alapján - közölte az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján.Müller Cecília hozzátette: külön intézményeket jelölnek ki a koronavírusos gyerekek, illetve a dialízis-kezelésre szorulók ellátására.
Az országos tisztifőorvos ismertette: Magyarország "jól áll...
2020-11-10 08:45:24
Tovább kell bővíteni az ellátórendszert
... nem sürgős műtéteket - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs pénteki online sajtótájékoztatóján.Müller Cecília hozzátette: erről várhatóan még pénteken megszületik a rendelkezés.
Az országos tisztifőorvos közölte: a sürgős műtéteket, valamint azokat a beavatkozásokat, amelyek halasztása e...
2020-11-07 16:42:26
Aki kórházba kerül, erre számítson
... lehet a textilmaszkokat kimosni, ezért ott egyszerhasználatos orvosi maszkot kel viselni! Ha nincs, ad a kórház!
Mindenki működjön együtt az egészségügyi személyzettel!
Müller Cecília elmondta, hogy a járvány kezdete óta 94916 fertőzöttet tartanak számon itthon. Ennek 3,3 százaléka egészségügyi dolgozó - mondta el egy kérdésre a tiszti főorvos. Az európai átlag e t...
2020-11-05 16:03:11
Az elhunytakról:
...

Az elhunytakról:
Müller Cecília ismertette a napi adatokat, elmondta azt is, hogy az elhunytak 6 százalékának semmiféle betegsége nem volt, a patológus náluk csak a koronavírust állapította meg a halál okaként.

Előfordul, hogy valakinek gyorsan alakul ki a betegsége, súlyos lefolyású lesz, majd halállal végződik - tette hozzá a tisztifőorvos.
...
2020-11-05 15:59:48
Egy hét alatt 770 gyerek fertőződött meg
... magazin
HVG Könyvek
Kult
Műértő
Nagyítás
Hetilap
BrandChannel
Pártoló tagság
ITTHON

ITTHON hvg.hu 2020. november. 04. 13:12
Müller Cecília: Egy hét alatt 770 gyerek fertőződött meg a koronavírussal
Az országos tiszti főorvos szerint a fertőzöttek száma exponenciálisan növekedik, a fertőzés pedig már minden településen és...
2020-11-05 12:46:16
Minden tavaszi intézkedés lehetőségét mérlegeli a kormány
... számítanak, hogy hasonlóan alakul a járványügyi helyzet a két országban. Néhány nap, hét múlva várhatóan "drámaibb lesz a helyzet" Magyarországon - jelentette ki.


Müller Cecília országos tisztifőorvos úgy fogalmazott, hogy "gőzerővel" fejlesztik a magyar védőoltást, és jól állnak.
Kiemelte, hogy a lakosság egyötöde 65 év feletti. Arra törekednek, hogy...
2020-11-03 10:18:19
Hétfőtől szigorítunk
... pedig már a vendéglátóhelyeken és a szórakozóhelyeken is kötelező a maszkot viselni. A rendőrség pedig sokkal szigorúbban kérheti számon a szabályokat.Müller Cecília elmondta: napról napra nő a koronavírus-fertőzöttek száma, és már második napja csaknem 4 ezer új esetet igazolnak a laboratóriumi vizsgálatok. Ezzel egyenes arányban nő a kórházi kezelés...
2020-11-02 10:40:18
A második hullám meredeken emelkedő szakasza
... meredeken emelkedő szakasza figyelhető meg, ami miatt számítani kell a fertőzöttek számának további növekedésére - nyilatkozta az országos tisztifőorvos a közmédiának.

Müller Cecília úgy fogalmazott, a járvány második hullámának nagyon aktív szakasza figyelhető meg Európában, valamint az egész világon, és ez alól Magyarország sem kivétel.
Az elmúlt 24 órában 2066 p...
2020-10-26 09:52:19
2032 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma
... erről a mai Kormányinfón adunk tájékoztatást.

Egész Európában dinamikusan terjed a vírus, ezért a határellenőrzés és a beutazási korlátozás továbbra is érvényben van. Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos keddi tájékoztatóján arra kérte az embereket, hogy kerüljék a tömegrendezvényeket.

Felhívjuk a figyelmet, hogy kötelező a maszk használata az üzletek és...
2020-10-22 15:12:13
1423 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma
... általános óvintézkedések betartására van szükség.

Egész Európában dinamikusan terjed a vírus, ezért a határellenőrzés és a beutazási korlátozás továbbra is érvényben van. Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos keddi tájékoztatóján arra kérte az embereket, hogy kerüljék a tömegrendezvényeket.

Felhívjuk a figyelmet, hogy kötelező a maszk használata az üzlete...
2020-10-21 09:25:27
1 2 3 ..12 13 .18 19 .23 24 25 
Címkék: Müller Cecília, Egész Európában, koronavírusos betegeket, második hullám, beazonosított fertőzöttek, országos tisztifőorvos, koronavírusos gyerekek, sürgős műtéteket, textilmaszkokat kimosni, egészségügyi személyzettel, járvány kezdete, tiszti főorvos, európai átlag, napi adatokat, patológus náluk, koronavírust állapította, halál okaként, országos tiszti, fertőzöttek száma, fertőzés pedig, járványügyi helyzet, magyar védőoltást, lakosság egyötöde, maszkot viselni, rendőrség pedig, laboratóriumi vizsgálatok, kórházi kezelés, fertőzöttek számának, járvány második, egész világon, beutazási korlátozás, maszk használata, határellenőrzés, ellátórendszert, textilmaszkokat, beavatkozásokat, exponenciálisan, koronavírussal, magyarországon, tájékoztatóján, óvintézkedések, intézményeket, koronavírusos, tisztifőorvos, beazonosított, laboratóriumi, személyzettel, tájékoztatást, védekezésért, elhunytakról, százalékának, koronavírust, brandchannel, rendelkezése, egészségügyi, kormányinfón, magyarország, növekedésére,
© 2013 TVN.HU Kft.