Belépés
Vasárnap zárul a Müpa Home online közvetítéssorozat
... Ausztráliától Japánig közel tízezer percnyi élménnyel.
Felidézték: előbb több mint száz koncert, előadás és irodalmi est HD-minőségű felvételét tették elérhetővé, majd elindították a Müpa Home közvetítéssorozatot, amelyben az elmúlt évek legsikeresebb előadásait nézhette újra a közönség.
Azt írták: a sorozat tizennégy hete alatt összesen 90 előadást tűztek műsorra, mel...
2020-06-28 12:29:53
A Recirquel produkciójával zárul a Müpa Home online sorozata
...
A Vági Bence rendezte újcirkusz-produkció egyben a Világsztárok az otthonában című online közvetítéssorozat záró előadása is lesz - közölte a Müpa szerdán az MTI-vel.
A Cirkusz az Éjszakában - a 2018. május 25-i előadás felvétele - vasárnap 19 órától első alkalommal látható teljes egészében online.
A 2013-ban debütált Cirkusz az Éjszakában a Recirquel első produkc...
2020-06-24 15:32:19
Világszerte elérhető lesz a Müpa Wagner-fesztiválja
...
Az intézmény Richard Wagner születésének évfordulóján, május 22-én jelentette be, hogy a Müpa első alkalommal tesz mindenki számára ingyenesen elérhetővé egy teljes fesztiválnyi felvételt a Wagner-napok archívumából. Az online közvetítések a Müpa Facebook-oldalán, YouTube-csatornáján és a Müpa Home oldalán érhetők el - olvasható a Müpa MTI-hez pénteken eljuttatott közleményéb...
2020-05-22 15:22:04
Folytatódnak a Müpa online közvetítései
...
A Müpa Home online közvetítéssorozatban elérhető előadások között lesz többek között Diana Damrau és Nicolas Testé bel canto estje és a Recirquel Társulat A Meztelen Bohóc című előadása is.
Az érdeklődők a Müpa Facebook-oldalán a Wiener Konzerthaus és az Elbphilharmonie Hamburg koncerttermeibe is ellátogathatnak virtuálisan - áll az összegzésben.
Az összegzés emlék...
2020-04-20 18:42:09
Folytatódik a Müpa Home közvetítéssorozat
... engednek majd néhány európai hangversenyterem programjába. Ezúttal a Philharmonie Luxembourg és a Gulbenkian Foundation Lisbon egy-egy koncertjének közvetítését is megtekinthetik az érdeklődők a Müpa Facebook-oldalán.
Szerdán 20 órakor látható Sinéad O'Connor koncertje. A világhírű ír énekesnő I'm Not Bossy, I'm the Boss című lemezével érkezett a 2015-ös Budapesti Tavaszi Fes...
2020-04-14 18:52:03
Szerdán indul a Müpa Home közvetítéssorozat
... érdeklődők. Az intézmény kamarakórusa, a Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana ez alkalommal Simon Halsey brit karmester vezényletével nyújt felejthetetlen élményt.
Az ECHO előadásait a Müpa Facebook-oldalán, míg a további közvetítéseket a mupa.hu weboldalon, a Müpa YouTube-csatornáján és a közösségi médiában követheti a közönség. A heti program és további információk...
2020-03-25 18:13:44
Frankofón Filmnapok és Fesztivál - Ötven program egy hónapon át
... zenét játszó Musica Historica, a francia repertoárral visszatérő Boggie, valamint a tajvani-francia Alois Yang médiaművész, kísérletizene-szerző.
A Versailles-i Barokk Zenei Központ és a Müpa/Budapesti Régizenei Fesztivál koprodukciójában Rameau Nais című operája hangzik el világhírű énekesek, valamint a Purcell Kórus és az Orfeo Zenekar előadásában.
A GetCloser jazzkonc...
2017-02-20 15:53:59
Kurtág 90 - Örökös professzori díszoklevelet kapott Kurtág György
... zeneszerző előtt és mutatta be a pályafutását szóló- és kamaradarabjaitól a kórusműveken át a nagyzenekari kompozíciókig.
A február 21-ig tartó Kurtág 90 fesztivál keretében szombaton a Müpa Fesztiválszínházában Kurtág Home Video címmel Kurtág Judit filmrendező, fotóművész, a zeneszerző unokája egy évtizednyi filmfelvételeiből összeállított dokumentumfilmje lesz látható zenei...
2016-02-20 07:04:44
Vasárnap kezdődik a Kurtág 90 fesztivál
... tartó fesztivál hatalmas ívet jár be a szerző szóló- és kamaradarabjaitól a kórusműveken át a nagyzenekari kompozíciókig. A Kurtág 90 fesztivál a Budapest Music Center (BMC) szervezésében, a Müpa, a Zeneakadémia és az Editio Musica Budapest partnerségével valósul meg.
A programok közül kiemelkedik a Zeneakadémián február 19-én tartandó születésnapi nagykoncert, amelyen Keller...
2016-02-12 07:05:18
Kurtág 90: nagyszabású rendezvénysorozattal tisztelegnek a 90 éves komponista előtt
...
A Kurtág 90 fesztivál hatalmas ívet jár be a szerző szóló- és kamaradarabjaitól a kórusműveken át a nagyzenekari kompozíciókig. A fesztivál a Müpa, a Zeneakadémia és az Editio Musica Budapest partnerségével, az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával, a BMC szervezésében valósul meg. A fesztivál részleteit ismertető csütörtöki budapesti saj...
2016-01-28 17:23:29
1 2 
Címkék: Müpa Home, Müpa Wagner-fesztiválja, Frankofón Filmnapok, Kurtág György, Ausztráliától Japánig, Vági Bence, Richard Wagner, Müpa Facebook-oldalán, Müpa MTI-hez, Diana Damrau, Nicolas Testé, Recirquel Társulat Meztelen Bohóc, Wiener Konzerthaus, Elbphilharmonie Hamburg, Philharmonie Luxembourg, Gulbenkian Foundation Lisbon, Sinéad, Budapesti Tavaszi Fes, Música Catalana, Simon Halsey, Müpa YouTube-csatornáján, Musica Historica, Alois Yang, Versailles-i Barokk Zenei Központ, Budapesti Régizenei Fesztivál, Rameau Nais, Purcell Kórus, Orfeo Zenekar, Müpa Fesztiválszínházában Kurtág Home Video, Kurtág Judit, Budapest Music Center, Editio Musica Budapest, Emberi Erőforrások Minisztériuma, Nemzeti Kulturális Alap, elmúlt évek, sorozat tizennégy, otthonában című, 2013-ban debütált, intézmény Richard, teljes fesztiválnyi, online közvetítések, összegzés emlék, 2015-ös Budapesti, intézmény kamarakórusa, további közvetítéseket, közösségi médiában, heti program, francia repertoárral, tajvani-francia Alois,
© 2013 TVN.HU Kft.