Belépés
A Vivicittá is virtuális lesz idén
... fogyatékkal élők sportjáért.
A résztvevők a nevezési díjból 500 forinttal egy választható jótékonysági célt támogatnak: a Bátor Tábor, a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, a Magyar Hospice Alapítvány, a SUHANJ! Alapítvány és a Szent Márton Gyermekmentő Alapítvány a rájuk leadott szavazatok arányában részesül a várhatóan több millió forint adományból.
A BSI azt is közölte, ...
2020-06-08 12:51:39
Összefogynak-e a világ balogságának honi képviselöi?
..."Pontosan leírja, hogy mit tesznek soros patkányok...." (29)

Nnna, akkor nézzük, miben is érdekeltek a Soros György által létrehozott Nyílt Társadalom Alapítvány kedvezményezettjei!
(Hivatkozás, innen: https://archivum.ujszo.com/online/ve lemeny-es-hatter/2017/07/11/soros-a- magyar-irredenta)

A Soros György által létrehozott Nyílt Társadalom Alapítvány 4-5 ...
2018-03-25 21:59:02
Szemét
... Minden jól van úgy, ahogy van.

Ma a Dóri Ház kavar talán hullámokat és még holnap, aztán lecseng az is. De ma talán még felkapjuk a fejünket, hogy haldoklik a gyermek hospice alapítvány. Tudjuk régen, tudtuk eddig is. Mert nekik nem jár a közpénzből. A gyermekek életvégi ellátása nem ér annyit ennek az átkozott kormánynak, hogy arra áldozzanak az adóforintokból. Balog e...
2018-01-31 12:34:49
A Boban Markovic Orkestar újévi örömkoncert-sorozatra indul Magyarországon
... nemzetközi világzenei magazin, a Songlines szerint ő a világ legjobbja. Magyarországra rendszeresen visszatér és emlékezetes koncerteket ad.
Budapesten a zenekar a Magyar Hospice Alapítvány javára ad jótékonysági estet. Az alapítvány ezzel a koncerttel köszönti az új évet. Hagyományaikhoz híven ezúttal is különleges produkciót kínálnak: Boban Marković és zenekara mellett magy...
2017-12-09 13:52:11
Negyvenmillió forinttal támogatja az Emmi a Magyar Hospice Alapítványt
...
Az alapítvány ezt közleményben tudatta hétfőn az MTI-vel.
Emlékeztettek arra, hogy az alapítvány működteti a tízszemélyes Budapest Hospice-házat, továbbá egy időben száz beteget lát el otthonában, valamint módszertani központként is működik, hospice-ellátással foglalkozó szakembereket és önkénteseket oktat.
A Magyar Hospice Alapítvány az egyetlen olyan szervezet Mag...
2017-11-13 17:23:21
Krónika 2. rész (kérdések)
... (MSZP) azt kérdezte, miért engedik, hogy bezárják az ország egyetlen felnőtteket szolgáló hospice házát. Valóban nincs a költségvetésben 50 millió forint a haldokló betegeket segítő alapítvány támogatására? - firtatta.
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára azt mondta: 21 intézményben van hospice ellátás összesen mintegy 250 ágyon...
2017-11-06 13:42:17
Balog Zoltán utasítást adott a Hospice alapítvány támogatására
...
A tárca közleményében hangsúlyozta továbbá, hogy a miniszter egyúttal az alapítvány figyelmét is felhívta a felelős működésre.
Az Emmi egészségügyi államtitkársága csütörtökön azt közölte, hogy vizsgálják az alapítvány támogatási kérelmét. Úgy fogalmaztak, elismerik a Magyar Hospice Alapítvány szakmai munkáját és társadalmi jelentőségét, éppen ezért az elmúlt három évben...
2017-11-04 15:42:06
Emmi: vizsgálják a Hospice alapítvány támogatási kérelmét
...
Korábban a sajtóban és ellenzéki pártok nyilatkozataiban is megjelent: a Magyar Hospice Alapítvány tájékoztatása szerint heteken belül bezárhatják az ország egyetlen, gyógyíthatatlan felnőtt betegeket ápoló hospice házát, mivel nem áll rendelkezésre a működéshez szükséges pénzügyi fedezet.
Az egészségügyi államtitkárság csütörtök esti közleményében azt írta: az Emmi "eli...
2017-11-02 19:34:06
Weöres. Polcz Alaine Kollár Ágnes tollából
... hanem élő, igazi nő ihlette. Méghozzá nem is akárki: Polcz Alaine, pszichológus, írónő, a tanatológia (a halál és gyász kutatása) magyarországi úttörője, a Magyar Hospice Mozgalom, majd Alapítvány életre hívója.

1946-ban találkozott Alaine-nel Weöres, a Széchényi Könyvtárban. És ott, a könyvtárban, akkor rögtön megírta neki a Galagonyát. Olvassátok:

Őszi éjje...
2017-08-05 17:18:25
Antal Imre emlékére
...


Antal Imre sírja (Farkasréti temető, 10/1-1-38)
Antal Imrét élete végén daganatos betegséggel két hónapon át a Hospice alapítvány kórházában kezelték, sikertelenül. Elhunyta estéjén az MTV és az RTL Klub is emlékműsort sugárzott róla R...
2017-01-20 17:26:22
1 2 3 4 5 6 7 
Címkék: Boban Markovic Orkestar, Magyar Hospice Alapítványt, Balog Zoltán, Polcz Alaine Kollár Ágnes, Antal Imre, Bátor Tábor, Magyar Élelmiszerbank Egyesület, Magyar Hospice Alapítvány, Szent Márton Gyermekmentő Alapítvány, Soros György, Nyílt Társadalom Alapítvány, Dóri Ház, Boban Marković, Budapest Hospice-házat, Rétvári Bence, Emberi Erőforrások Minisztériumának, Polcz Alaine, Magyar Hospice Mozgalom, Alaine-nel Weöres, Széchényi Könyvtárban, Antal Imrét, világ balogságának, nevezési díjból, választható jótékonysági, rájuk leadott, várhatóan több, gyermek hospice, gyermekek életvégi, átkozott kormánynak, világ legjobbja, alapítvány ezzel, koncerttel köszönti, alapítvány működteti, tízszemélyes Budapest, időben száz, egyetlen olyan, ország egyetlen, haldokló betegeket, tárca közleményében, miniszter egyúttal, alapítvány figyelmét, felelős működésre, alapítvány támogatási, elmúlt három, működéshez szükséges, egészségügyi államtitkárság, minisztériumának, nyilatkozataiban, költségvetésben,
© 2013 TVN.HU Kft.