Belépés
Kercsó Árpád lett a nyíregyházi Szabolcsi Sólymok jégkorongcsapat szakmai vezetője
...
A jégkorong-mesteredző, aki legutóbb a Ferencvárosnál utánpótlás szakmai igazgatóként dolgozott, pénteki, Nyíregyházán megtartott bemutatkozó sajtótájékoztatóján elmondta, több utánpótlás-korosztály felkészítésében tud szakmai vezetőként edzői munkát ellátni, minimum feladatként pedig a jelenlegi, közel hetvenfős sportolói létszám duplájára emelését jelölte meg.
A Szabol...
2019-08-23 15:22:53
Egyedülálló együttműködésbe kezd a fehérvári és a győri jégkorongklub
...
Gál Péter Pál, a Fehérvár AV19 SC elnöke a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, a Magyar Jégkorong Szövetség sportágfejlesztési stratégiájával összhangban lévő együttműködés célja a Fehérvári Titánok fejlődését szolgáló projekt közös elősegítése, melynek része az Erste Liga-csapat győri szerepeltetése, illetve hogy az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémián tanuló fiatalok melle...
2019-06-19 19:14:39
Peking 2022 - A magyar férfi jégkorong-válogatott Nottinghamben selejtez
...
A nemzetközi szövetség (IIHF) pénteken tette közzé a következő ötkarikás játékok kvalifikációs rendszerét. A legfrissebb világranglista első nyolc helyezettje, Kanada, Oroszország, Svédország, Finnország, Csehország, Egyesült Államok, Németország és Svájc, valamint a házigazda Kína automatikusan tagja a 12 válogatottnak. A maradék három helyért zajlanak a küzdelmek idén novem...
2019-05-24 16:09:10
Ljubljanában lesz a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokság
...
A nemzetközi szövetség (IIHF) közösségi oldala szerint a szlovén főváros lesz a házigazdája a hatcsapatos tornának, amelyen a házigazdákon kívül a magyar, a dél-koreai, az A csoportból kiesett osztrák és francia, valamint a feljutó román válogatott vesz majd részt. Az első két helyezett jut fel a 16 csapatos elitmezőnybe.
A magyarok az idei nurszultani tornán az ötödik h...
2019-05-24 11:18:59
Jégkorong divízió I/A-vb - Majoross: a becsületünk volt a tét
... ennek nagyon örültem" - fogalmazott a megbízott szövetségi kapitány.
Rámutatott: hátrányban sem lankadt az akarat és az elszántság, s ez az, amit minimálisan mindenki elvár a magyar jégkorong-válogatottól. Kitért rá: a helyzetkihasználásuk nem javult sokat erre a találkozóra, így vereséget kellett szenvedniük.
Visszatekintve azt mondta, hogy a két feljutó, az aranyérmes ...
2019-05-05 19:31:56
Jégkorong divízió I/A-vb - Kikapott a kazahoktól az ötödikként záró a magyar válogatott
...
A két fél korábban 12 alkalommal találkozott, 11 kazah győzelem mellett egyszer, a 2013-as budapesti vb-n született magyar siker. Azóta hatszor nyertek a mostani vendéglátók, legutóbb a tavalyi budapesti vb-n ugyancsak 3-1-re.

Eredmény, 5. (utolsó) forduló:Kazahsztán-Magyarország 3-1 (0-0, 1-0, 2-1)-------------------------------- ----------gól: Mihajlisz (24.), Nek...
2019-05-05 18:02:08
Jégkorong divízió I/A-vb - Fehérorosz vereséggel a házigazdáké az arany
...
A fehérorosz válogatott jövőre a svájci A csoportos vb-n szerepel, a kelet-ázsiai csapat pedig biztosan harmadikként zárja a tornát, így csupán a fehéroroszok helyezéséről döntött a vasárnapi második mérkőzés.
A találkozó előtt René Fasel, a nemzetközi szövetség (IIHF) elnöke tartott sajtótájékoztatót.
"Nagyon izgalmas a torna rendkívüli mérkőzésekkel, és az is érde...
2019-05-05 14:41:28
Jégkorong divízió I/A-vb - Litvánia megszerezte első győzelmét, a világelitben a kazahok
...
Az eddig pont nélkül álló litvánok többet kísérleteztek a nyitó játékrészben, s a magyarok ellen is betaláló Tadas Kumeliauskas góljával emberelőnyben vezetést szereztek.
A folytatásban a hátrányban lévő ázsiai együttes volt aktívabb a kapu előtt - 15, illetve 7 kísérlet -, ám mindkét fél csak meg nem adott gólig jutott.
Így litván előnnyel fordultak a záró felvon...
2019-05-04 13:31:13
Jégkorong divízió I/A-vb - Kikapott a szlovénoktól a magyar válogatott
...

Eredmény, 4. forduló:Szlovénia-Magyarország 6-0 (1-0, 3-0, 2-0)-------------------------------- ----------gól: Stebih (14.), Drozg (21., 24.), Kuralt (31.), Kopitar (55.), Hebar (59.)

A két együttes korábban 33 alkalommal találkozott, az örökmérleg jelentős szlovén fölényt mutatott: 25 győzelmük - közte mind a kilenc világbajnoki összecsapás - mellett 2 döntet...
2019-05-03 18:11:31
Jégkorong divízió I/A-vb - Galló: most lehet esélyünk rá, hogy elkapjuk a szlovénokat
... de valószínűsíthetően az elsőszámú kapus, Matija Pintaric. Leszögezte: mindkettejüket éjszakába nyúlóan elemezték csütörtökön, így felkészültek belőlük.
Sipos Levente, a Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) főtitkára az MTI-nek kiemelte: "kár az első két meccsért", amelyeken Majoross Gergely megbízott szövetségi kapitány együttesét a dél-koreai csapat 5-1-re, a fehérorosz válog...
2019-05-03 12:43:08
1 2 3 ......22 23 ...33 34 ..43 44 45 
Címkék: Kercsó Árpád, Szabolcsi Sólymok, Péter Pál, Fehérvár AV19 SC, Magyar Jégkorong Szövetség, Fehérvári Titánok, Erste Liga-csapat, Ocskay Gábor Jégkorong Akadémián, Egyesült Államok, René Fasel, Tadas Kumeliauskas, Matija Pintaric, Sipos Levente, Majoross Gergely, nyíregyházi Szabolcsi, győri jégkorongklub, magyar férfi, becsületünk volt, ötödikként záró, magyar válogatott, szerdai sajtótájékoztatón, nemzetközi szövetség, következő ötkarikás, legfrissebb világranglista, házigazda Kína, maradék három, küzdelmek idén, szlovén főváros, hatcsapatos tornának, házigazdákon kívül, feljutó román, idei nurszultani, megbízott szövetségi, 2013-as budapesti, mostani vendéglátók, tavalyi budapesti, fehérorosz válogatott, csoportos vb-n, kelet-ázsiai csapat, fehéroroszok helyezéséről, vasárnapi második, találkozó előtt, torna rendkívüli, eddig pont, nyitó játékrészben, magyarok ellen, hátrányban lévő, kapu előtt, záró felvon, örökmérleg jelentős, kilenc világbajnoki, elsőszámú kapus, dél-koreai csapat, fehérorosz válog,
© 2013 TVN.HU Kft.