Belépés
Magyar Közút: a biztonságos oldaltávolságra figyelmeztető táblákat helyeznek ki a kerékpárosok védelmében
...
A közlemény szerint az első táblát közösen helyezték ki a Dobogókőre vezető országút mentén, a Két-bükkfa-nyereg elágazásnál.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2018-tól nemcsak az országos közúthálózat, hanem a főutakkal párhuzamos, lakott területen kívüli és az országos kerékpáros törzshálózat lakott területen kívüli kerékpárforgalmi létesítményeinek üzemeltetését és karba...
2020-08-13 16:32:26
A Magyar Közút kilenc új ütközéscsillapító utánfutót vásárolt
... helyzetekkel néznek szembe. Az ütközésienergia-elnyelő eszközök a munkaterületen dolgozókat védik, és a balesetet szenvedő járműben utazók sérüléseit is csökkentik - írták.
Felidézték: a Magyar Közút 2018-ban indította el "Biztonságunk az Ön kezében van!" című kampányát, amelyben arra hívják fel a közlekedők figyelmét, hogy vegyék komolyan az úton zajló munkálatok környezetéb...
2020-08-04 11:31:26
ITM: megkezdődött a "Tisztítsuk meg az Országot!" projekt végrehajtásának előkészítése
... létesítmények mentén, valamint az önkormányzati közterületen fellelhető, jogellenesen elhelyezett hulladékot számolják fel ütemezett, előre meghatározott elvek alapján.
Ebben a MÁV Zrt., a Magyar Közút Nzrt., az Országos Vízügyi Főigazgatóság, az erdészeti társaságok és nemzeti parki igazgatóságok vállalnak majd meghatározó szerepet, hiszen saját területükön ők lesznek a fel...
2020-07-30 16:42:30
A Magyar Közút bővíti a kerékpárutak üzemeltetését végző gépparkját
... önkormányzatok tartották karban a hozzájuk tartozó kerékpárutakat, ám mindegyik más színvonalon végezte el a feladatot, ezért 2018 óta a törzshálózat és a főutak mentén lévő kerékpárutakat a Magyar Közút egységesen végzi.
Mikesz Csaba a Magyar Közút Nonprofit Zrt. műszaki vezérigazgató-helyettese arról beszélt, hogy az öt gép és a hozzá tartozó különböző adapterek nettó 180 m...
2020-07-30 11:41:16
Magyar Közút: az elmúlt húsz évben tizenheten haltak meg a munkaterületeken
...
Pécsi Norbert Sándor elmondta, "Nem véletlen" címmel közlekedésbiztonsági akciót indítottak, hogy felhívják a figyelmet a közutakon és mellettük kialakított munkaterületek biztonságára. A kampányra azért is szükség van, mert megint mélyre süllyedt a közlekedési morál az országban - fogalmazott.
Hozzátette, 2018-ban fél éven belül két munkatársukat is elvesztették az M0-á...
2020-07-14 09:01:11
Révész Máriusz: kerékpáros paradicsommá válhat a Felső-Tisza vidéke
...
Révész Máriusz a magyar-ukrán határ közelében, Záhony és Zsurk között elkészült kerékpáros túravonal útirányjelző tábláinak ünnepélyes átadóján arról beszélt, a térségi civil szervezetek és a református egyház együttműködésében komoly európai uniós pályázat segíti a hálózat kialakítását.
Új kerékpárutak építése mellett kapcsolódó háttérszolgáltatások épülnek ki, a progra...
2020-07-07 14:11:43
Több mint 2,8 milliárd forint pluszforrás érkezett Fejér megyébe
... okozta gondokra a községben.
Szót ejtett a Söréd-Csákvár útszakasz felújításának folytatásáról is, amely az újabb, 539 millió forintos támogatásból Csákvárig megépülhet. Megjegyezte: a Magyar Közút már lefolytatta a közbeszerzést a kivitelezésre, a munka így kora őszre elkészül.
Molnár Krisztián megemlítette még Mór 276 milliós turisztikai projektjét, amelynek keretében ...
2020-06-26 10:21:27
Palkovics: a kormány célja, hogy az új, innovatív technológiák alkalmazásában élen járjon az ország
...
Palkovics László kiemelte, hogy tavaly jelent meg egy IMF-elemzés, amely az ipari termékek high tech részarányát vizsgálta, és ebben Magyarország Németországgal karöltve az első helyen áll.
Ez nem véletlen, mert sok energiát fordítottak erre a magyar vállalatok - mondta a miniszter, hozzátéve: a kormány ezért döntött amellett, hogy az autonóm technológiák kutatási terüle...
2020-06-25 14:42:04
Átadták a Paks-Cece közötti út Fejér megyei szakaszát
... beruházások összértéke 755 milliárd forint, míg 2020-ban 214 útfelújítási projekt valósulhat meg 642 kilométeren, több mint 95 milliárd forintból.
Az államtitkár megjegyezte, hogy tavaly a Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásaiban országszerte közel 160 útszakasz újult meg több mint 500 kilométeren 65 milliárd forintból.

Mosóczi László beszélt arról is, hogy a kor...
2020-06-24 11:52:02
Felmentés adható a hatósági házi karantén alól a jövőben
... hozzányúlt a testület. Eszerint a főváros és a megyei jogú városok területén a kormány nem nyilváníthat különleges gazdasági övezetté területeket.
Egy szintén elfogadott mód...
2020-06-11 15:42:16
1 2 3 .............44 45 .......66 67 ......87 88 89 
Címkék: Magyar Közút, Révész Máriusz, Magyar Közút Nonprofit Zrt, Magyar Közút Nzrt, Országos Vízügyi Főigazgatóság, Mikesz Csaba, Pécsi Norbert Sándor, Molnár Krisztián, Palkovics László, Magyarország Németországgal, Mosóczi László, biztonságos oldaltávolságra, kerékpárosok védelmében, kerékpárutak üzemeltetését, elmúlt húsz, kormány célja, hatósági házi, közlemény szerint, első táblát, országos közúthálózat, főutakkal párhuzamos, országos kerékpáros, munkaterületen dolgozókat, balesetet szenvedő, közlekedők figyelmét, úton zajló, önkormányzati közterületen, erdészeti társaságok, hozzájuk tartozó, főutak mentén, hozzá tartozó, kampányra azért, közlekedési morál, magyar-ukrán határ, térségi civil, református egyház, hálózat kialakítását, ipari termékek, első helyen, magyar vállalatok, kormány ezért, autonóm technológiák, államtitkár megjegyezte, megyei jogú, szintén elfogadott, kerékpárforgalmi, munkaterületeken, létesítményeinek, oldaltávolságra, végrehajtásának, ütközésienergia, kerékpárutakat,
© 2013 TVN.HU Kft.