Belépés
Költségvetés - Jobbik: ez a jövő felélése
...
Közleményében Z. Kárpát Dániel, a párt alelnöke, országgyűlési képviselője azt írja: teljes magyar társadalmi csoportok maradnak ki a költségvetés tervezetéből, hozzátéve, "amíg a hazai polgárok fogyasztását továbbra is Európa legmagasabb adóterhével sújtja, addig az itthoni, megalázóan alacsony bérek nem emelkednek érdemben".
Hiányolta a multicégek és a bankok társasági...
2020-05-26 18:03:28
Szijjártó: szeretnénk, ha Magyarország nem lenne téma a romániai választási kampányokban
...
A miniszter úgy vélekedett: a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) közvetítésével jó kapcsolat alakult ki a járvány idején Magyarország és Románia között, de pár romániai nyilatkozat "ezzel ellentétes irányba haladt".
Szijjártó Péter kijelentette: megérti, hogy a száz éve hozott trianoni döntés a román és a magyar nemzet számára teljesen mást jelenthet.
Közöl...
2020-05-26 17:02:48
RÖVIDHÍR -Szijjártó: szeretnénk, ha Magyarország nem lenne téma a romániai választási kampányokban
...
A miniszter úgy vélekedett: a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) közvetítésével jó kapcsolat alakult ki a járvány idején Magyarország és Románia között, de pár romániai nyilatkozat "ezzel ellentétes irányba haladt".
Szijjártó Péter kijelentette: megérti, hogy a száz éve hozott trianoni döntés a román és a magyar nemzet számára teljesen mást jelenthet.
Közöl...
2020-05-26 16:03:30
Költségvetés - Karácsony: a nemzet érdekével ellentétes a központi költségvetés tervezete
... költségvetési javaslatról szólva Karácsony Gergely arról beszélt: úgy tűnik, hogy a járvány és a járvány nyomán kialakuló gazdasági, társadalmi válságot az Orbán-kormány arra használja fel, hogy a "magyar közélet egyedüli hatalmi ellensúlyát, az önkormányzati szektort tönkretegyék".
Két olyan változás is van a törvényjavaslatban, amelyek drámai mértékben lehetetleníti el az ö...
2020-05-26 15:53:30
Potápi: a kettős állampolgárságról szóló törvény elfogadása az elmúlt tíz év nemzetpolitikájának legfontosabb m
...
Potápi Árpád János felidézte, az újonnan alakult magyar Országgyűlés éppen tíz esztendeje, 2010. május 26-án fogadta el elsöprő többséggel, 98 százalékos támogatással az állampolgársági törvény módosítását, amely lehetővé tette a külhoni magyarság számára, hogy közjogi értelemben is a magyar nemzet részévé váljon.
Ez volt az a történelmi lépés, amellyel új időszámítás k...
2020-05-26 14:32:50
Magyar Nemzet - A szezonalitás csökkentését is célozza a Kisfaludy-program a turizmusban
... hotelek korszerűsítése, bővítése, amelyek fejlesztésével jelentősen javul az ingatlanoknak otthont adó városok arculata.
Ugyanakkor a kisebb szállások is modernizálhatnak - emelte ki a Magyar Nemzet.
Az újabb beruházásokkal az ország közelít ahhoz, hogy közép-európai régiós turisztikai központtá váljon - írta a lap. Azt, hogy ez 2030-ig megvalósuljon, a 2017-ben indult K...
2020-05-26 08:01:04
A vörös veszedelemmel 1919-ben beköltözött a félelem
... BEKÖLTÖZÖTT A FÉLELEM és a BIZALMATLANSÁG az EMBEREK LELKÉBE
Az I. világháború kitörésekor a Monarchia egész területén 19-42 évben határozta meg a HADKÖTELEZETTSÉGET!
Ezzel szemben a magyar törvények 1912-ben 18-50 év közötti férfiak számára írt elő hadkötelezettséget.
1916. január 21-én 50 évről 55 évre emelték fel a Monarchia egész területén a korhatárt. EZ AZÉR...
2020-05-25 23:32:17
Kilenc bemutatót tervez a jövő évadban a Nemzeti Színház
... rendeznek. Elindul a Szia színház elnevezésű projekt is, egy színházi ifjúsági alkotóműhely, amelyben gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekekkel foglalkoznak.
A tervek szerint a magyar dráma napjához kapcsolódóan szeptember 19-én szerveznék meg a színház nyílt napját, bemutatóval, nyilvános főpróbával. A sok bizonytalanság miatt azonban nem idén ősszel, hanem csak jövő év ...
2020-05-25 15:32:08
Koronavírus - Korlátozás nélkül léphetik át a magyar-szerb határt a két ország állampolgárai
...
A külgazdasági és külügyminiszter Jadranka Joksimovic szerbiai integrációs miniszterrel, valamint Pásztor Istvánnal, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnökével folytatott megbeszélését követően azt mondta, a szerb állampolgárok karanténkötelezettség nélkül beléphetnek Magyarországra, és magyar állampolgárok is így térhetnek vissza Szerbiából.
A határ megnyitása lehető...
2020-05-25 10:21:29
Trianon 100 - Karácsony: álljon meg a főváros egy percre június 4-én!
... a régmúltból és a közelmúltból is, nem a múltban szerzett sebek elfedése, hanem éppen a jövő lehetőségeinek megragadása miatt. Azt írta: az 1920-as trianoni békediktátumban, a történelmi Magyarország felszámolásában a nagyhatalmak önzése és felelőtlensége mellett jelentős szerepe volt a dualizmus magyar politikai elitjének, korlátozó politikájának is.
A mai felelős nemzetpoli...
2020-05-24 13:51:36
1 2 3 ...............1579 1580 ........2369 2370 ........3158 3159 3160 
Címkék: Magyar Nemzet, Nemzeti Színház, Közleményében, Kárpát Dániel, Romániai Magyar Demokrata Szövetség, Szijjártó Péter, Karácsony Gergely, Potápi Árpád János, BEKÖLTÖZÖTT FÉLELEM, EMBEREK LELKÉBE, Jadranka Joksimovic, Pásztor Istvánnal, Vajdasági Magyar Szövetség, jövő felélése, romániai választási, nemzet érdekével, központi költségvetés, kettős állampolgárságról, szezonalitás csökkentését, vörös veszedelemmel, jövő évadban, magyar-szerb határt, percre június, párt alelnöke, költségvetés tervezetéből, hazai polgárok, bankok társasági, járvány idején, magyar nemzet, járvány nyomán, önkormányzati szektort, újonnan alakult, állampolgársági törvény, külhoni magyarság, ingatlanoknak otthont, kisebb szállások, újabb beruházásokkal, ország közelít, 2017-ben indult, magyar törvények, színházi ifjúsági, tervek szerint, magyar dráma, színház nyílt, szerb állampolgárok, határ megnyitása, múltban szerzett, jövő lehetőségeinek, 1920-as trianoni, történelmi Magyarország, nagyhatalmak önzése, dualizmus magyar,
© 2013 TVN.HU Kft.