Belépés
Elhunyt a kétszeres olimpiai bronzérmes kenus Kassai-Farkas András
...
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) honlapja a család tájékoztatására hivatkozva számolt be szerdán a sportember hétfőn bekövetkezett haláláról.
Farkas Imre Hunics Józseffel párosban esélyes volt a győzelemre a melbourne-i játékokon, végül a magyar duó - kölcsönhajóban - harmadikként ért célba 10 000 méteren.
Négy évvel később, Rómában Törő Andrással - megint csak győ...
2020-08-12 15:52:17
A 70 éves Jónyer Istvánt köszöntötte az asztalitenisz-szövetség
... beválasztották az Európai Asztalitenisz Hírességek Csarnokának tagjai közé. 2018-ban elnyerte az Emb...
2020-08-04 12:01:50
A triatlonos Faldum Gábor szerint a magyar vegyes váltó éremszerzésben bízik a vb-n
... már nyugodtan és higgadt fejjel állhatott rajthoz. Ott végül nagy küzdelem árán harmadik helyen ért célba, ami a két futam összesítése alapján második helyet ért számára.
A szakmai bizottság Faldum és a válogatón első Bicsák mellett a nőknél első Bragmayer Zsanettet javasolta a magyar csapatba, míg a negyedik résztvevő a nőknél második Horváth Karol, vagy a rutinos Kovács Zsó...
2020-07-30 21:12:30
Visszahívta az elnökséget a Magyar Sí Szövetség küldöttgyűlése
... küldöttgyűlés - miután elsöprő többséggel elfogadta az elnökség szakmai beszámolóját - 28 igen, 11 nem és 6 tartózkodás ellenében visszahívta az elnökséget.
Hozzátették: ezt követően jelölő bizottságot hoznak létre, az új küldöttgyűlést pedig szeptember 11-re hívják össze.
"Furcsállom, hogy a beszámolót elfogadta küldöttgyűlés, majd ennek ellenére visszahívott engem és a...
2020-07-30 17:41:54
Szabadidősport-sorozat gyerekeknek az olimpia jegyében
... hosszútávfutó, aki 1998-ban elfutott a finnországi Rovaniemibe, és megkapta a Mikulás-nagykövet címet, az utóbbi években határon túli településekre is ellátogat. Az idei sorozat a Magyar Olimpiai Bizottság védnöksége alatt indult Újra úton az olimpiai fáklya! szlogennel - a koronavírus-járvány miatt a szokásos tavaszi időpont helyett nyáron. Kovács István tagja volt a 2008-as peki...
2020-07-29 09:01:13
Csampa Zsolt maradt a vívószövetség elnöke
... jellemezze a sportágat. Azt kívánom, hogy ne legyen széthúzás, mindenki támogassa a magyar vívás jövőjét" - mondta Csampa Zsolt.
Kihívója, Szabó Bence - aki korábban a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) sportigazgatója és főtitkára, a magyar vívóválogatott egykori szövetségi kapitánya volt, jelenleg pedig a sportág legmagasabb szintű nemzetközi szervezetének, a FIE végrehajtó bi...
2020-07-18 15:32:03
Novembertől rendez ismét versenyeket a Nemzetközi Vívó Szövetség
...
A magyar szövetség arról számolt be csütörtökön a honlapján, hogy a FIE végrehajtó bizottsága, amelynek tagja a kétszeres olimpiai bajnok Szabó Bence is, videokonferencián hozott döntéseket.
Az áprilisra tervezett, de a koronavírus-járvány miatt elhalasztott kadet és junior vb-t ebben az esztendőben nem pótolják, és nem rendezik meg a veterán vb-t sem. A fiatalok követke...
2020-07-16 19:43:42
Illyés Tibor sorozatban harmadszor Ezüstgerely-díjas
... csak arra gondolunk, hogy vannak, akik a mozgást is terápiára használják, és terápiás módszer, sok mindenre gyógyír például a festészet is" - mondta Vékássy Bálint, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) főtitkára, hozzátéve, ez a kiállítás azoknak az ünnepe, akik a sporttevékenységeket művészi alkotásokba, grafikákba, festményekbe, szobrokba öntik.
Bodnár András, a MOB Mező Feren...
2020-07-16 13:23:11
Elhunyt Tass Olga, olimpiai bajnok tornász
... edzőként, nemzetközi pontozóbíróként és a szövetség munkatársaként is dolgozott.
Tass Olga péntek éjszaka súlyos betegség után, kórházban hunyt el - közölte a család a Magyar Olimpiai Bizottsággal (MOB).
A MOB honlapján olvasható visszaemlékezés szerint Lemhényiné Tass Olga 1929. március 28-án született Pécsett. A tornával 14 évesen ismerkedett meg, majd öt évvel később ...
2020-07-11 11:51:25
Professor emeritus lett a 70 éves Berkes István
... nemzetközi hírű ortopéd sebészt, a Sportkórház korábbi igazgatóját, egészségügyi kormánybiztost félszázan köszöntötték, köztük Schmitt Pál volt köztársasági elnök, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) tagja, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) tiszteletbeli elnöke; valamint Hegedűs Csaba korábbi birkózó, a 100. magyar olimpiai bajnok.
Deutsch Tamás, az MTK elnöke EU-képviselők...
2020-07-10 12:52:12
1 2 3 ..................121 122 .........181 182 .........241 242 243 
Címkék: Kassai-Farkas András, Jónyer Istvánt, Faldum Gábor, Magyar Sí Szövetség, Csampa Zsolt, Nemzetközi Vívó Szövetség, Illyés Tibor, Elhunyt Tass Olga, Berkes István, Magyar Olimpiai Bizottság, Farkas Imre Hunics Józseffel, Rómában Törő Andrással, Európai Asztalitenisz Hírességek Csarnokának, Bragmayer Zsanettet, Horváth Karol, Kovács Zsó, Kovács István, Szabó Bence, Vékássy Bálint, Bodnár András, Mező Feren, Tass Olga, Magyar Olimpiai Bizottsággal, Lemhényiné Tass Olga, Schmitt Pál, Nemzetközi Olimpiai Bizottság, Hegedűs Csaba, Deutsch Tamás, kétszeres olimpiai, triatlonos Faldum, magyar vegyes, olimpia jegyében, vívószövetség elnöke, család tájékoztatására, sportember hétfőn, melbourne-i játékokon, szakmai bizottság, válogatón első, nőknél első, magyar csapatba, negyedik résztvevő, nőknél második, rutinos Kovács, elnökség szakmai, beszámolót elfogadta, finnországi Rovaniemibe, utóbbi években, idei sorozat, olimpiai fáklya, szokásos tavaszi, 2008-as peki, magyar vívás, magyar vívóválogatott,
© 2013 TVN.HU Kft.