Belépés
Továbbra is Deutsch Tamás a Sportegyesületek Országos Szövetségének elnöke
... újabb aranykorra.
A küldöttgyűlés ugyancsak nyílt szavazással, egyhangúlag fogadta el a SOSZ 2019. évi szakmai tevékenységéről és gazdálkodásáról szóló beszámolót, a felügyelő bizottságnak az utóbbihoz kapcsolódó jelentését, az alapszabály módosítását, valamint a SOSZ idei szakmai programját és költségvetését.
A rendezvény végén kitüntetéseket és elismeréseket nyújtottak...
2020-06-29 13:15:25
Markovits László: nagyobb szerepet kaphat a klubhűség és a magyar fiatalok szerepeltetése
... évben megszokott általános jólétnek vége szakad a magyar sportban.
A Vasas elnöke elmondta, napi szinten beszélget sportvezető-társaival, hiszen elnökségi tagja a Magyar Olimpiai Bizottságnak, a Sportegyesületek Országos Szövetségének, valamit a röplabda- és az úszószövetségnek is. Úgy tapasztalja, abszolút van igény arra, hogy közösen kell kiutat találni, összefogva kell meg...
2020-04-01 14:22:04
Gulyás: 30 milliárd forintot kap a BM a börtöntelítettség csökkentésére
... azt az áldozatok kaphassák meg.
Gulyás Gergely azt is közölte, hogy a kormány az eddigi forrásokon túlmenően további 462 millió forintot biztosít soron kívül a Magyar Olimpiai Bizottságnak (MOB) a tokiói nyári olimpiára való felkészülésre.
Elmondta, a kormány legutóbbi ülésén meghallgatta Kulcsár Krisztiánt, a MOB elnökét, és abból indultak ki - utalt a koronavírusra -, ...
2020-02-27 14:11:55
Korrupciós vádak súlyemelésben - Aján Tamás biztos benne, hogy a vádak megdőlnek
... hivatkoztak, az állítások pedig hamisak. Példaként a televíziós jogdíjak után a Nemzetközi Olimpiai Bizottságtól kapott milliók ügyét hozta fel, mely az ARD szerint eltűnt, ám a végrehajtó bizottságnak most bemutatott dokumentumok bizonyítják, hogy nem hiányzik a kasszából.
"A vádakat nem támasztják alá hiteles dokumentumok vagy olyan emberek, akik a szövetség döntéseiben sze...
2020-01-23 10:21:10
Primo Nebiolo-díjat kapott Kamuti Jenő a FISU-tól
... szül...
2019-11-17 12:41:42
Párizs 2024 - Kedvezőtlen döntések a magyar vitorlázóknak
... volna az igaz megmérettetés.
Változik a hajóosztály szörfben is, itt a mostani RSX helyébe a repülőszárnyas iFoil kerül.
A javasolt hajóosztályokat a Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak kell jóváhagynia, de ez a korábbi olimpiák tapasztalatai alapján formalitásnak tűnik.
A 2024-es olimpiára javasolt hajóosztályok:férfi és női szörf: iFoilférfi és női egyszemélyes dingi...
2019-11-04 13:41:14
Borkai Zsolt már nem tagja a Magyar Olimpiai Bizottságnak
... lát el 2017. január 1. óta. Az olimpiai járadékok megállapításának, folyósításának, vagy azok megszüntetésének kérdésében a jelenlegi törvényi szabályozás alapján a Magyar Olimpiai Bizottságnak nincs hatásköre eljárni."
A MOB jelezte, a Magyar Olimpiai Bizottságot megkereste Steinmetz Ádám, a Jobbik Magyarországért Mozgalom képviselőcsoportjának tagja, és az olimpiai járadékr...
2019-10-24 14:21:45
Orbán-Bach találkozó: Budapest elismert sportfőváros
... Házat a svájci Lausanne-ban. Orbán Viktor emlékeztetett: a szervezet alapítói között magyar ember is volt, Kemény Ferenc, az azóta eltelt időszakban pedig nyolc magyar tagja volt a bizottságnak.
Thomas Bach elismerését fejezte ki a budapesti nemzetközi sportesemények sikeréért. A megbeszélesen elhangzott: Budapest mára vitathatatlanul a világ egyik legjelentősebb sportfőváros...
2019-07-18 15:22:27
Vívó Eb - Magyar díszkardot kapott Sztanyiszlav Pozdnyakov
... bármelyik sportágra vonatkozóan.
A kardvívóként négyszeres olimpiai bajnok, egyéniben ötszörös, összesen tízszeres vb-aranyérmes Pozdnyakov - aki egyben elnöke az Orosz Olimpiai Bizottságnak is -, többször bizonyította, hogy a tisztességes versenyzés előbbre való számára az eredménynél.
"Pályafutása során több alkalommal a zsűri döntése előtt jelezte, hogy nála volt a tu...
2019-06-19 19:10:24
Átadták a Budapesti Olimpiai Mozgalom ösztöndíjait
... elnöke meghatottan mondta el, milyen jó érzés számára egy olyan nemzeti ügyért tenni valamit, mint a magyar sport. Egyúttal köszönetet mondott a Magyar Olimpiai és a Magyar Paralimpiai Bizottságnak azért, hogy idén először a két sportszervezet együttműködésével és támogatásával adhatják át az ösztöndíjakat.
Mint kiderült, az alapítvány jóvoltából idén újabb 21 sportoló része...
2019-05-29 07:00:27
1 2 3 7 8 .11 12 .14 15 16 
Címkék: Deutsch Tamás, Sportegyesületek Országos Szövetségének, Markovits László, Aján Tamás, Primo Nebiolo-díjat, Kamuti Jenő, Borkai Zsolt, Magyar Olimpiai Bizottságnak, Vívó Eb, Sztanyiszlav Pozdnyakov, Budapesti Olimpiai Mozgalom, Gulyás Gergely, Kulcsár Krisztiánt, Nemzetközi Olimpiai Bizottságtól, Nemzetközi Olimpiai Bizottságnak, Magyar Olimpiai Bizottságot, Steinmetz Ádám, Jobbik Magyarországért Mozgalom, Orbán Viktor, Kemény Ferenc, Thomas Bach, Orosz Olimpiai Bizottságnak, Magyar Olimpiai, Magyar Paralimpiai Bizottságnak, magyar fiatalok, börtöntelítettség csökkentésére, vádak megdőlnek, magyar vitorlázóknak, küldöttgyűlés ugyancsak, felügyelő bizottságnak, utóbbihoz kapcsolódó, alapszabály módosítását, rendezvény végén, magyar sportban, áldozatok kaphassák, eddigi forrásokon, tokiói nyári, kormány legutóbbi, állítások pedig, televíziós jogdíjak, végrehajtó bizottságnak, szövetség döntéseiben, igaz megmérettetés, hajóosztály szörfben, repülőszárnyas iFoil, javasolt hajóosztályokat,
© 2013 TVN.HU Kft.