Belépés
Feloldották az útzárat Enying határában, ahol korábban világháborús gránátokat találtak
...
Markovics Zita közölte: a tűzszerészek hétfőn és csütörtökön összesen tizenhét, 122 milliméteres szovjet gyártmányú tüzérségi gránátot, valamint kilenc, ezekhez tartozó gránáthüvelyt találtak.
A tűzszerészek elszállították a gránátokat és lőszerhüvelyeket, amelyeket később, a honvédség központi gyűjtőhelyén megsemmisítenek.
A Balatonvilágos szélén vezető 7116-os út ...
2018-12-07 15:01:55
Világháborús gránátokat találtak Enying határában
...
Markovics Zita elmondta tizenegy 122 milliméteres átmérőjű szovjet tüzérségi gránátot és kilenc, ezekhez tartozó, lőport tartalmazó lőszerhüvelyt találtak a 7-es és a 7116-os út közös körforgalma közelében, ahol már hétfőn is találtak robbanótesteket ott dolgozó munkások. A 7116-os út lezárását feloldották csütörtök délután.
A tűzszerészek elszállították a gránátokat és ...
2018-12-06 17:08:44
Robbanótesteket találtak Enying határában, feloldották az útzárat
...
Markovics Zita közölte: a tűzszerészek négy 122 milliméteres második világháborús orosz repeszromboló gránátot azonosítottak, és ugyanennyi gránáthüvelyt találtak. A robbanótesteket a tűzszerészek megsemmisítésre a központi gyűjtőhelyre szállították - közölte a kommunikációs tiszt.
A munkások az enyingi körforgalom (a 7-es és a 7116-os út közös körforgalma) közelében buk...
2018-12-03 15:01:13
Robbanótesteket találtak Enying határában
...
Markovics Zita közölte: az enyingi körforgalom (a 7-es és a 7116-os út közös körforgalma) közelében a tűzszerészek két 122 milliméteres második világháborús orosz repeszromboló gránátot azonosítottak, és lőszerhüvelyeket is találtak. Az utat egyelőre arra az időre zárták le, amíg a honvédségi tűzszerészek átvizsgálják a területet.
A gránátok kezeléséről, esetleges elszál...
2018-12-03 14:06:02
Repeszgránátot találtak a Duna medrében a Műegyetemnél, elszállítják
...
Markovics Zita, a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje arról tájékoztatta az MTI-t, hogy egy 7,5 centiméter átmérőjű repeszgránátot találtak, nem kilőtt állapotban. A lövedék a Duna alacsony vízállása miatt került elő.
A tűzszerészi munkák idején a Műegyetemtől északra és délre 150-150 méterre átmenetileg le volt zárva a rakpart....
2018-10-25 18:12:47
Elszállították a Szabadság hídnál talált robbanótestet
...
Markovics Zita korábban azt mondta: a Szabadság hídtól északra, körülbelül 150 méterre, az úgynevezett Ínségsziklánál került elő egy 15 centiméter átmérőjű tüzérségi eszköz.
A tűzszerészi munkálatok idejére a hídnál lezárták a budai alsó rakpartot, a felső rakparton, valamint a híd északi járdáján nem közlekedhettek a gyalogosok.
Mostanra a korlátozásokat feloldottá...
2018-10-23 17:31:48
Tüzérségi eszközt találtak a Szabadság hídnál
...
Markovics Zita elmondta: a Szabadság hídtól északra körülbelül 150 méterre, az úgynevezett Ínségsziklánál került elő egy 15 centiméter átmérőjű tüzérségi eszköz.
A tűzszerészi munkálatok miatt a hídnál lezárják a budai alsó rakpartot, a felső rakparton, valamint a híd északi járdáján nem közlekedhetnek a gyalogosok sem....
2018-10-23 16:01:20
Aknavető gránátot találtak a XXII. kerületben - feloldották a zárást a 6-os főúton
...
Markovics Zita tájékoztatása szerint a főút közelében nem sokkal korábban - a vasútvonal felújítása közben - egy 120 milliméteres, sérült gyújtószerkezetű szovjet aknavető gránátot találtak, amit a tűzszerészek rövid idő alatt hatástalanítottak....
2018-09-07 14:33:22
Aknavető gránátot találtak a XXII. kerületben, a 6-os úton korlátozás várható
...
Markovics Zita elmondta, a vasútvonal felújítása közben találtak egy 120 milliméteres, sérült gyújtószerkezetű szovjet aknavető gránátot. A gyújtószerkezet kiszerelésének idejére le fogják zárni a 6-os utat a Fonó utcánál, a vasúti közlekedést azonban nem érinti a művelet, mert a szerelvények elhaladásakor a munkát felfüggesztik a tűzszerészek. Lakóházakat nem érint az intézk...
2018-09-07 13:33:41
Egyelőre nem lépnek életbe a robbanótest miatti lezárások a fővárosban
...
Markovics Zita közölte: a tervezett intézkedések bevezetése hosszú órákat is csúszhat, mert a tűzszerész búvárok egyelőre nem találják a feltételezett robbanótestet.
Magyarázatképpen hozzáfűzte: a "robbanótestről", annak GPS koordinátáit megadva, korábban egy balesetnél segédkező civil búvárcsoport tagjai tettek bejelentést a rendőrségen.
Mintegy harminc tűzszerész ...
2018-07-03 09:20:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9 
Címkék: Markovics Zita, Magyar Honvédség, útzárat Enying, 6-os főúton, 6-os úton, robbanótest miatti, tűzszerészek hétfőn, tűzszerészek elszállították, honvédség központi, tűzszerészek négy, tűzszerészek megsemmisítésre, központi gyűjtőhelyre, kommunikációs tiszt, enyingi körforgalom, utat egyelőre, időre zárták, honvédségi tűzszerészek, gránátok kezeléséről, tűzszerészi munkák, úgynevezett Ínségsziklánál, tűzszerészi munkálatok, hídnál lezárták, budai alsó, felső rakparton, korlátozásokat feloldottá, hídnál lezárják, főút közelében, vasútvonal felújítása, tűzszerészek rövid, gyújtószerkezet kiszerelésének, 6-os utat, vasúti közlekedést, szerelvények elhaladásakor, munkát felfüggesztik, tervezett intézkedések, tűzszerész búvárok, feltételezett robbanótestet, balesetnél segédkező, magyarázatképpen, lőszerhüvelyeket, gyújtószerkezetű, megsemmisítésre, robbanótesteket, megsemmisítenek, gyújtószerkezet, elszállították, kiszerelésének, ínségsziklánál, repeszgránátot, balatonvilágos, közlekedhetnek,
© 2013 TVN.HU Kft.